- 5 Kasım 2018
- 1.096
- 1.874
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Herkese merhaba.
Ben burda bir başlık açmıştım annem ciddi bir aşı karşıtı. Ben bu döneme kadar olmamıştım. Almanya’ya taşınırken ise olmak istedim. Kısıtlamalar kalkmıştı aslında ama geri gelir diye korktum. Bir de çevremde kimseye bir şey olmamıştı, annemin abarttığını düşündüm. Gizlice oldum. İlk dozdan sonra kalbimde ağrı ve nefes darlığı yaşamaya başladım. Buraya taşınmadan önce kardiyolog ve göğüs hastalıklarına gitmiştim muayenem sonucu hiçbir şey bulunamadı. Psikolojik herhalde diyip bu olayı salmaya çalıştım kafamda ve ben taşındım.
Buraya geleli 1,5 ay oluyor ve hâlâ geçmedi. Bu sırada bazı cilt hastalıklarım ve siyatik ağrılarım da tetiklendi. Ben de tam bir deli olduğum için, girip ingilizce bir şekilde aratmaya başladım “vaccine injury” diye. Onlarca insan buldum aritmi, kas ağrıları, bilinç bulanıklığı yaşayan aşıdan sonra ya da benim gibi nefes darlığı çekenler ve ben bu insanlara ulaştım. Amerika, Avustralya, UKde yaşayan insanlar. Hala geçmediğini 1 yıldır çektiğini yazanlar oldu.
2 gündür asla uyuyamıyorum. Geceleri kalkıp ağlıyorum. Araştırmamak için kendimi çok zorluyorum ama yapamıyorum. Sürekli aşıyı vücudumdan nasıl atacağımı araştırıyorum ve tabii ki öyle bir şey yok. Sonsuza kadar vücuduma ve hücrelerime zarar verdim gibi hissediyorum. Psikolojim inanılmaz kötü. Bu arada terapi de alıyorum.
Kendime çok öfkeliyim. Pandemi bitmişken böyle bir şeye kalkıştığım için. Benimle o dönemde aşı olmadım diye dalga geçen bütün herkese karşı çok öfkeliyim. Kendime bunu yaptığıma inanamıyorum. Anksiyetem bitmiyor. Kabus gibi her şey…
risk oldugu icin imzalatiliyor yani onu demek istiyorum ben deform ameliyat öncesi de imzalatılıyor.hatta ultrasondan önce de imzalatılıyor kolonoskopi öncesi bile bana imzalatıldı.yeni çıkmadı yani bilesiniz.
arkadaşım ne zaman dalga geçtim?geçtiysem şikayet edin mune hanıma gerekeni yapsın.bir çok şeyin yan etkisi var yazıyorum .mesela radyasyon yayıyor mr cihazı çok zararlı.ama tetkik için kontrol için kullanmak zorundayız.oyleyse asi olduktan sonra sizde olmayan bir tepkime baskasinda olustuysa bununla dalga gecmek gerekmez degil mi
yuzde yuz guvenilir oldugunun kaniti ne yani nasil bu kadar eminsiniz
Yorum yazdığınız konuyu tam olarak okumamışsınız bile. Psikolojik diyenleri anlamıyorum yazmışsınız ama konu sahibi zaten gerekli test ve tahlilleri yaptırmış doktor hasta değilsin diyor. E haliyle bizler de psikolojik dedik. Bakın daha ilk mesajında kalbine baktırdığını ve bir şey çıkmadığını yazıyor. Konu sahibinin sağlık konusunda obsesyonu var belli ki. Eski konularından da belli. Ama burda bazı insanlar seninki psikolojik değil gerçekten hastasın diyerek konu sahibini daha çok tetikliyor. Bunun ne faydası var?konu sahibiyle ilgili hastaligini nereden bilebilirim ama yeni bulunan bir aşıya bu kadar güven gereksiz fazla ustteki yorumlarda da belirtilmis kalbe olan etkisi asinin yan etkileri arasina alindi diye
ayrica tabiki bana asidan sonra soyle oldu boyle oldu diyenleri dinleyecegiz bunlarda bilimsel istatistik turkiyede alinmiyor ama avrupa ve ingilterede asidan sonra olan her degisiklik kayit altina aliniyor ilac prospektuslerinde olan bilgiler nasil toplanicak oyle olmasa
bu asi 20 yillik 50 yillik bir asi degil etkileri tam bilinmeyen 1 2 yillik bir asi oyle olmasa her asi olana form imzalatmazlardi degil mi
Hiç covid olmadım. Evdekiler geçirdi, bana bir şey olmadı. Ama aşı olana değin, bir migren geliştirdim ki sormayın. Aşıyı suçlayamam, çünkü olmadan evvel başlamıştı. Herhalde semptomsuz geçirdim, ama bozacağı yeri yine de bozdu diye tahmin ediyorum.Google dan iyi bilim dalı var mı? Okuyoz bilinçleniyoz daha ne olsun.
Her belirti kanser her ot böbrek,mide,akciğer,karaciğer temizleyici bla bla.
Aşı karşıtı aşı meraklısı degilim kovit oldugum günden beri geçmeyen baş ağrım var galiba cip kafama denk geldi
ilk aylarında 36 yaşındaki arkadaşım covidden vefat etti.2 küçük çocuğu kaldı.keşke o zamanlar aşı olsaydı da yaptırabilseydi diye hep düşünürüm.insanlar günde 500 500 öldüler.ölümün yanında yan etki ne ki?Hiç covid olmadım. Evdekiler geçirdi, bana bir şey olmadı. Ama aşı olana değin, bir migren geliştirdim ki sormayın. Aşıyı suçlayamam, çünkü olmadan evvel başlamıştı. Herhalde semptomsuz geçirdim, ama bozacağı yeri yine de bozdu diye tahmin ediyorum.
Babam da aşıdan evvel, covid geçirdikten sonra pıhtı atma sorunu yaşadı yani inme denir halk arasında. Allahtan bacağına inmiş, beyine ya da kalbe gitseydi...
Demem o ki covid öyle hafife alınacak bir şey değil.
o mesajlari kacirdigimdan dolayi asi oldugu icin kalp kasi problemi yasayabilmesine neden bu kadar inanilmadigina takildim ben de acikcasiYorum yazdığınız konuyu tam olarak okumamışsınız bile. Psikolojik diyenleri anlamıyorum yazmışsınız ama konu sahibi zaten gerekli test ve tahlilleri yaptırmış doktor hasta değilsin diyor. E haliyle bizler de psikolojik dedik. Bakın daha ilk mesajında kalbine baktırdığını ve bir şey çıkmadığını yazıyor. Konu sahibinin sağlık konusunda obsesyonu var belli ki. Eski konularından da belli. Ama burda bazı insanlar seninki psikolojik değil gerçekten hastasın diyerek konu sahibini daha çok tetikliyor. Bunun ne faydası var?
ayrıca kimse hiçbir yan etkisi yok demiyor zaten. Aşının tüm diğer ilaçlar gibi tabiyki yan etkisi olabilir. Ağrı kesicinin bile yan etkisi var. Ama tam olarak yan etkileri belli değilken insanları gazlamanın mantığı ne? İşte sonra konu sahibi gibi hasta olmayanlar bile kendini hasta sanıyor. Millete paniğe sürüklüyor bu tarz mesajlar. Kimseye bir faydası yok
Çok şanslısınız kovit baş agrısı ile başladı 1 yıl devam etti asla geçmedi ilaç bile agrıyı dindirmeye yetmiyordu şimdi o agrı kalmadı amaHiç covid olmadım. Evdekiler geçirdi, bana bir şey olmadı. Ama aşı olana değin, bir migren geliştirdim ki sormayın. Aşıyı suçlayamam, çünkü olmadan evvel başlamıştı. Herhalde semptomsuz geçirdim, ama bozacağı yeri yine de bozdu diye tahmin ediyorum.
Babam da aşıdan evvel, covid geçirdikten sonra pıhtı atma sorunu yaşadı yani inme denir halk arasında. Allahtan bacağına inmiş, beyine ya da kalbe gitseydi...
Demem o ki covid öyle hafife alınacak bir şey değil.
Ben 3 doz biontech yaptırdım. Size katılıyorum valla, en azından yaşıyoruz, bu da bir şey.ilk aylarında 36 yaşındaki arkadaşım covidden vefat etti.2 küçük çocuğu kaldı.keşke o zamanlar aşı olsaydı da yaptırabilseydi diye hep düşünürüm.insanlar günde 500 500 öldüler.ölümün yanında yan etki ne ki?
1.5 yıl eve hapis kaldım eşim işe gidemedi idari izinliydi maaş aldı devlete katkısı olmadı.çocuk 1.5 yıl hiç okula gitmedi evde psikolojisi bozuldu.ne zaman aşı olduk 2 doz dr larımız yavaş yavaş maskeyle topluma karışın dediler de kurtulduk.yoksa 1 yıl daha eve hapsolsak cinnet geçirirdik.o günleri ne çabuk unuttuk acaba?hayat durmuştu dükkanlar kapalıydı esnaflar perişandı.sokağa çıkma yasakları vardı.Ben 3 doz biontech yaptırdım. Size katılıyorum valla, en azından yaşıyoruz, bu da bir şey.
Yok ayol ne şanslısı. Beyin cerrahisi, nöroloji vs. doktor doktor gezdim. Alın şu beynimi kurtulayım diyecek haldeyim.Çok şanslısınız kovit baş agrısı ile başladı 1 yıl devam etti asla geçmedi ilaç bile agrıyı dindirmeye yetmiyordu şimdi o agrı kalmadı ama
Unutkanlık kaldı ne konuşuyordum,ne diyecektim diye duraksıyorum doktorun verdiği igne hap kullanıyorum ama şuan depolar B vitaminleri ile dolmadı galiba
Sizin gibi cahil bir insan ile hacamatın ne kadar faydalı bir ilim olduğunu burada tartisamayacagimHıı evet, bir jiletle vücudun bazı yerlerinde kesikler açıp travmalar oluşturmak her derde deva zaten.
Bilime karşı hacamat.
Dedi profesör.Sizin gibi cahil bir insan ile hacamatın ne kadar faydalı bir ilim olduğunu burada tartisamayacagim
ben hacamata inanıyorum etiketlediğiniz üye inanmıyor diye cahil olmuyor.kimseye böyle hitap edemezsiniz.Sizin gibi cahil bir insan ile hacamatın ne kadar faydalı bir ilim olduğunu burada tartisamayacagim
Hacamat sizin düşündüğünüz gb birşey degil.
Tamamlayıcı tıp olarak y.dışında Çin Amerika gb ülkelerde hastane ortamında uygulanan tedavi seçeneği.
Evet tek başına tedavi etmiyor ama vücuda etkisi kanıtlanmış
Sizin gibi cahil bir insan ile hacamatın ne kadar faydalı bir ilim olduğunu burada tartisamayacagim
Yorumunu bulduğum yüzlerce insanın hepsi mi psikolojik yaşıyor bunları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?