Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Siz pasta kek bir şeyler hazırlayın, bu konu bitmez.

En son hangi aşamaya gelindi bilmiyorum da konu sahibi sabır ölçümü yapıyor site sakinleri üzerinde.

Üçüncü görüşmeye gelemedik daha. Ben ışıkları kararttım bekliyorum

Taa yurtdışından seni görmeye geliyor 4 gün bekliyor gitmiyorsun.

Kilondan dolayı seni görmesini istemiyorsun ama dokunmasına izin veriyorsun ilginç.
Göbeğine dokundu göbeğini hissetmedi mi?
Bacaklarını okşadı butlarını avuçlamadı mı?

Okurken bunları düşündüm kusura bakma.

Evde karanlık odada ilk buluşma, normal adamı bile sapık yapabilir.

Şimdi daha iyi olmuş sonuç gördüğün gibi..

Adam da çok normal gelmedi bana ama senin yanında çok normal kalıyor evet.

aklı başında adam karanlık odada görüşmeye gelirmi bide orası var

Allah aşkına konunun devamı kaçıncı sayfada birisi adinlatsın beni ?????

Hangi devamını soruyorsun cankız yok kiiiii zıpzıp milletle kafa buluyor bari misafir üye gir de zıpzıp heyecanlanmasın millet

Ya valla millet fıtık olacak yöneticiler kapatın su konuyu rahatlıyalımmmmmmm

Hangi devamını soruyorsun cankız yok kiiiii zıpzıp milletle kafa buluyor bari misafir üye gir de zıpzıp heyecanlanmasın millet
millet karanlık oda vs diyo ben birşeyler.kaçırdım galiba...yoksa kızların uydurmasımı

Haftalık dizi galiba bu. Senaryosunu bizim üzerimizde test ediyorlar, arkası haftaya gibi bi şey sanırım

öf ne cins insansınız ya reelde adamı oyala sanalda üyeleri oyala...ben olsam ben de istemezdim sizi.insanlarla kafa bulmak için açtınız galiba.yok konuyu anlatmak enerjisini tüketiyormuş da...böyle de bizimki tükeniyor, bu kadar kişininki tükeneceğine bir tek sizinki tükensin daha mantıklı değil mi?

Ya bu zıpzıpın fobisi var kendini beğenmiyor .oğlanı karanlık odaya atmış o da bunu iki öpmüş okşamış sonra pas vermemiş falan falan yani akıllı işi seyler değilde sonunu göremedik daha

3. bölüm hangi gün saat kaçta bilen var mı? Dizi başlayınca birisi hayrına bana özel mesaj atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…