Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Ya yazicam devamini ama benim de yanisira surdurmem gereken bi hayatim var.. Bi de arada girip bakmamla oturup yarim saat yazmam ayni sey olabilir mi? O kadar uzun birsey anlatabilmem icin tamamen islerimin bitmis ve rahat bi sekilde bilgisayarin basina oturmus olmam gerekir, bunu anlamak bu kadar zor mu? Bi de konuya yardimci olmakla ilgili o kadar az yorum geliyo ki, icimden devamini anlatmak bile gelmiyo cogu zaman. Ben yardim istedim ve istiyorum.. Konuya inanmadigini belirten yorumlarin bana nasil bi faydasi olabilir ki.. Inanmayanlar konuyu okuyarak degerli vakitlerini neden harciyorlar bunu da anlamis degilim..

Yardim istiyosan bi kerede yaz bitsin. O ne öyle dizi gibi!

Sizi istemeyen birini bu kadar körü körüne sevmek nasıl bir duygu, hiç bilmiyorum ve anlayamıyorum. Böyle duygular bana geçiciymiş gibi geliyor. Umarım hissettiğim gibi geçici olur.

Takıntı yapmışsın
Kendine yapacağın en güzel yardım iyi kötü uyduruk kaydırık da olsa bir işe başlamak yanı sıra iyi bir psikolojik tedaviye başlamak
sabhları akşamları arıtk ne zaman uyarsa yürüyüşe başlamak
her sabah gülen yüzle kendine aynada bakıp bugün ne güzelsin ve bugün çok güzel olsun inşallah demek...Ve kendine güzel zayıf gösterecek kıyafetler makyaj malzemeleri alıp kullanmaya başlamak
Bu... bunları yap ve sonra dön de ki bunalımdayım imkansız diyemezsin
Kısaca harekete geçmen lazım canım öyle ben bunalımdayım ben depresyondayım ömrün geçer gider...

Arkadaşım gerçeksen eğer bilgisayarda bir word sayfası açıp artık 5 günde mi yazacaksın 10 günde mi o seni ilgilendirir, tamamını yazıp konuyu açmak çok mu zor?

Çok zormuş da psikolojiymiş de kimse anlamıyormuş.

Nesini anlayalım şunun saçma sapan.

o zaman siz de müsait olduğunuz bir zamanda yazın.hem yorumları okumaya ve cevap yazmaya vakit bulabilen birinin anlatmaya da vakit ayırabileceğini düşünüyorum, sonuçta bunları yaparken de bilgisayar başında olmuyor musunuz?ayrıca ne gibi bir yardım bekliyorsunuz?bu adamı daha fazla düşünmemeniz ve kendi hayatınıza bakmanız gerektiği söylendi zaten başka ne gibi bir öneri bekliyorsunuz?sonuçta psikolog değiliz, elimizden bu kadarı gelir.kaldı ki doğru düzgün anlatmıyorsunuz bile bölük pörçük, bir de yardım istiyorsunuz.

İlk sayfa harici okumadım.
Gülünçsün. Artık nasıl bir yokluksa bu, sadece fotoğraftan gördüğü insana aşık olduğunu sanıyor.
Bir de nasıl yıkılırsın, üzülürsün ki? Tipini bile bilmeyen bir adamın senle ne işi olsun?
Komedi.
Ama sadece sen değil, bu çocuk da anormal bence.
Kendini hiç göstermeyen biriyle görüşmeye devam edebilmiş uzun müddet.
Çoktan bırakması lazımdı.
Terapiye gitmelisin en kısa sürede. Böyle yaşamak olmaz.

Ya kızlar bugun bir Fransız filmi izledim Aşk Sanatı diye:):) Yakın arkadası kendısını arzulayan kadın adamla karanlık bı odada bırlıkte olmayı kabul edıyor ve sonra da 1 yıldır kımseyle sevısmeyen kız arkadasını kendı yerıne yolluyordu :):):)Aklımdan cıkmadı Zipzip film boyunca yaa..Kız yoksa burdan mı buldun bu karanlık oda fikrini:):)

bide konu sahibi arkadaşım sende bi sonuca gel be ablam.millet okumaktan usandı sen yazmaktan usanmadın..

Valla kusura bakmayın benim beynimin bunları algılaması ve gerçeklik payı olduğuna inanması için benim gerizekalı olmam lazım..

Birincisi nekadarda çağa ayak uydurmuş bir dedeniz varmış öyle..
Elin adamı kapısına gidiyor torununuzla görüşelim lütfen vesile olun fln diyor dedenin sakinliğide akıllara zarar..
Valla benim dedem olsa çocuğun bildiğin topuğuna sıkar neye uğradığına şaşırır banada telefon açar ne haltlar yiyon la sen oralarda herifin teki kapımıza gelmiş der...

İkincisi bahsettiğiniz adam töbe haşa peygamber mi yıllardır yüzünü bile göstermeyen birisiyle konuşacak falan bulunduğu ülkeye gidecek ama kız görüşmicek.. ne sabır ama..

En komiğide yengenin evinde karanlıkta buluşuluyor..
Bu yenge demiyor mu hop dedik sende kimsin..
Hadi buluştunuz diyelim uçarak girmedin heralde karanlık odaya eve girip odaya gidene kadar gözünü mü kapadı adam yani..

Yok yok kesinlikle inanmam için bütün bunlara beynimin gidik olması lazım...

EE sonra ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…