Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Dizi senaryosu heralde. Tvye dikkat edin bu aralar :)

kız milletiii....
noolur biraz gururlu olun...
şu erkekleri çıkarmayın tepenizeeee.......

Şimdi 2 sene boyunca o kişi sizi hiç görmedi mi

Karanlıkta buluşmayı teklif etmenden sonra ben daha ileri gitmediğine şaşırdım açıkçası...

2sene boyunca hic gorunmemen? ve adamin bunu talep etmemesi? whatsap viber facebook vs vs, bunlar bugun kesfedilmedi yani.. off ne sacma hikaye

28 sayfayı bıtırdım buralara kadar geldım cok mrk ettım 3.bulusmada neler oldu ...

ayrıca kzlar sızın yorumlarada amma guldum kk sagolsun ..

birde şizofrenmi erkek mi değilmi bılmıyorum ama eger hıkaye gercekse harbi hastasın

Aralardan aralardan okuyunca kaçırmış olabilirim. 3. buluşma gerçekleştimi acaba

Istedigi gibi biri olabilirim belki...

istediği gibi olursun sonra elde edince eski haline dönersin bu sefer yine seni istemez. seni olduğun halinle kabul etmesi lazım seviyorsa. artı olmuyorsa da olmuyordur. benim zamanında deli gibi titrediğim bir daha kimseyi onun gibi sevemem dediğim biri vardı ve şu an esamesi okunmuyor bende. sadece anısı kaldı. o yüzden unutamam filan deme. erkeklere duyduğumuz şey 8 çikolata yediğimizde de oluyormuş aynı mutluluk hissi. git al marketten. erkek dediğin 8 çikolata :)

hhahahah cok guldum o kadar kalorılımıymıs bu erkekler yaws

kızın zaten kıloyla problemı var yemesın bence yıme gızzz dıyete gırersen bızım topık var beklerımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…