Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Pardon da sana ne oluyo?? Hosuna gitmeyen bi durum varsa okuma.
Gerçeği söylemem senin pek hoşuna ggitmemiş anlaşılan Sazan mı arıyorsun dertleşecek birilerini mi niyetini çözemedim... Ama ortada bir bütünlük yok bu da yeterince sıktı...
bunu bir tek soyleyen ben degilim ayrıca...
İlk msjinda yazdigin gibi ortada sacmasapan bir durum var.
Diger arkadaslara bolca sabır diliyorum, iyi geceler.

Haklisiniz kendime yogunlastim zaten

Bütünlük derken benim anlatimimla ilgili sorun olabilir cünkü ben türkce dersi hic görmedim, tamamen kendi cabalarimla ögrendim dilimizi.

1.kac yasındasın?
2.dındarım dıyenlerı namuslu mu sanıyorsun?
3.sanalda atıp tutmak kolay,adamın bugune kadar sana hıkaye anlatmadıgını ne bılıyorsun?
4.Nasıl görmedıgın bır adama bayılıp ondan baskasıyla olamam dıyorsun?
5.Eee ışıktaki buluşmayı anlat da sonunu da okuyalım:):)

karanlık odamı şizofrene mi bağlandı durum

yemin ederim özür dilerim ama gülmekten yerlere yattım bu ne ya allah aşkına dizi film mi sinema filmi mi traji komedi mi kafamı buluyorsn sen allah aşkına yok uykum geldi arkası yarınlar yok 3. buluşmamı sonra anlatmalar töbe estdaha nheler görücez bu sitede acaba.sen admı loş ışığa davet et sonra yok şuramı elledi yok buramı elledi ee ne yapacaktıya adam dindar diyorsn adamı çağır kranlık yerlere insan dinden imandanda çıkar.adm seni görmeden azmış daha bunun tek suçlusuda sen adamı ne suçlauyorsun.onu bırakta adamda peygamber sabrı varmışki o kadr yıl beklemiş daha ne yapacak senin için allah aşkına.herleyide depreosyana pskolojiye bhağlayıp durmaya herkes yaşıyor bu tür sorunlar bu kadr kendine güvenn yoksa ne diye görüşüyprsun adamla valla pes dahada dicek bişeyim yok gece gece iyi güldüm

Yasin kacti senin?

Su an düsünüyorum da hala o en kötü psikolojik halimde olsaydim kim bilir ne kadar kötü etkilerdi beni bu alay eden yorumlar.. Neyseki cok sükür o günleri atlattim ve takmiyorum fazla. Ama yine de üzücü böyle insanlar görmek.

Ikinci görüsmemizin ardindan, daha dogrusu ikinci görüsmemiz bitmemisken "yarin geldiginde gün isiginda görüsücez" dedim ona. Yani ertesi gün icin anlasmistik. Ertesi gün oldu aramadi öglen 3 e kadar. Sözde 3 gibi gelecekti. Bende 3 e gelirken saat aradim, dedimki, "eger gelmeyeceksen söyle, bosyere bütün cumartesimi evde gecirmeyeyim, kuzenim davet etmisti oraya giderim en azindan". Bana söyledigi, "gelsem de bisey degismez, di mi, yani olumsuz zaten" "hem arkadasimin esi program yapmis, onlarla bulusucam", dedi. Bunu derken ne demek istedigini anlamamakla birlikte, demekki ikinci görüsmede beni gördü bi sekilde ve begenmedi, olarak yorumladim, cünkü ikinci görüsmemizde ikide bi cep telefonunun isigiyla yüzüme bakmaya calisiyodu. Bende o söylediginin üzerine, "haklisin bisey degismez", dedim. Ne deseydim ki, "nolur yalvaririm gel", diyemezdim herhalde. Tamam o zaman deyip kapattik. Ben o kadar mutsuzdum ki, o gün nasil hissettigimi tarif etmem mümkün degil sanirim. Otobüse atlayip kuzenime gittim, ona herseyi anlattim, o da bana, "belki de seneden faydalanmak istedi, izin vermeyecegini anlayinca gelmekten vazgecti", dedi. Benimse tek düsündügüm beni gördü ve begenmedi, o yüzden gelmedi. Ayni günün aksami, yani "zaten olumsuz, dimi?" dedikten tam 6 saat kadar sonra bana mesaj atti, "Napiyosun?" diye. Ben kuzenimin de verdigi motivasyonla cevap vermedim. Sonra sürekli bana mesajlar atti, bak istersen yarin görüselim, bugün bana ne oldugunu anlamadim. Neden öyle davrandigimi bilmiyorum, sacmaladigimin farkindayim, bu evlilik konusunda kismetim kapali galiba, sanki bana büyü yapmislar, gelmem gerekirdi yanina, üzgün oldugunu biliyorum, bende üzgünüm zaten, bak yarin son sansimiz olabilir bulusmak icin, yarin görüselim ve bunun gibi bi sürü sey yazdi 15 dakika boyunca. Ben hic bi cevap vermedim. Bu mesajlarindan iki saat sonra aradi beni, ve ben acmadim. Aradan 3 gün kadar gecti, ben aradim onu bisey sormak icin, ama tamamen objektif ve bilgi amacli birseydi (tabi birazda onunla konusmak icin bahaneydi) aradim onu ne sordugumu inanin su an hatirlamiyorum, ama cok kisa sorumu sordum kapatiyodum cevabi alir almaz. "Bi saniye bekle, bende seni aricaktim zaten, arkadasimla konustum ve arkadasim bana, bi kere daha görüsün dedi, böyle olmaz dedi", dedi. ben de artik seninle hic bi sekilde görüsmem dedim.

Sonra bi 3. görüsme de var gün isiginda ama onu da yarin anlatayim mümkünse, cidden bu konu bütün enerjimi cekiyo benden..

O zaman öyleydi, arkadasimin sayesinde tanidim bu siteyi zaten. Birlikte yapmistik üyeligi. Sonra sifreyi degistirdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…