Gerçeği söylemem senin pek hoşuna ggitmemiş anlaşılanPardon da sana ne oluyo?? Hosuna gitmeyen bi durum varsa okuma.
Gerçeği söylemem senin pek hoşuna ggitmemiş anlaşılanSazan mı arıyorsun dertleşecek birilerini mi niyetini çözemedim... Ama ortada bir bütünlük yok bu da yeterince sıktı...
bunu bir tek soyleyen ben degilim ayrıca...
İlk msjinda yazdigin gibi ortada sacmasapan bir durum var.
Diger arkadaslara bolca sabır diliyorum, iyi geceler.
karanlık odamı şizofrene mi bağlandı durumkusura bakma ama karanlık odada buluşmalar,karanlıkta eteğini sıyırıp bacağına dokunmalar,öpmeler falan bana masum bir buluşmadan çok cinsel fantazi gibi geldi.
bana da kurguluyorsun gibi geliyor özellikle de şöyle yarım bırakıp bi sürü yorum alınca taksit taksit devam etmenle.ama ciddiysen hiç komik değil onu söyleyeyim.
Biz ikinci görüsmemizi de karanlikta yaptik, ayni yerde, ayni sartlarda. Sanirim bu durumdan SIKILDI. Bu arada tüm o benim suclamalarima ragmen ikinci görüsmemizde yine beni öpmeye calisti, bu kez hemen ittim onu. "Noldu", dedi. Bisey demedim. Daha temkinli davrandim. Ilginc olan, bu ikinci "karanlik" görüsmemiz boyunca, sürekli tuvalete gitti. Yani 15 dakikada bir neredeyse. Ve daha bi saat kadar görüsmek icin vaktimiz kalmisken, birden bire arkadasim bekliyo gitmem lazim hemen dedi. Ben tabi bozuldum. Biraz daha kalabilirsin, vaktimiz var dedim (dayim eve gelecekti bi saat sonra). O kalkti gercekten gitmeliyim dedi. Biz kapinin önünde konusurken de, yani o gitmek üzereyken, sürekli telefonu caliyodu, hatta bir aramaya cevap verdi. Tamam cikiyorum simdi falan dedi. Arayan numara gösterdi, erkek ismiydi. Ama ben cok süphelendim. Belki de erkek ismiyle kayitli bi kadindi, belki de hayatinda biri vardi ve beni hep kandirmisti..(
Yasin kacti senin?
Hmm bi de adamın 15dkda bi wc ye gitmesi var kii:):)
Gece gece iyi güldüm. Allah aklı fikir versin cümleten
2011de açtıgın konuda da 27 yaşındaydın.
üyelik 2. kişilerle paylaşılmıyor yalnız.Arkadasim acmisti o konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?