Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Bu nedir ya. Adama - bugünlük bu kadar yeter yarın tekrar konuşalım dediğin gibi, devamı yarınları bize de yapıyorsun. Gerçekten sorunların vardır diye çok fazla birşey demek istememiştim ama iticisin arkadaşım. Yemin ederim şurda saatlerdir iliğimizi kemiğimizi kuruttun ay yeter. Parça parça hikaye mi bu da anlatıyorsun. Derdin varsa aç bir konu, yaz hepsini çözüm bulalım ama bu ne??? Adamın dönceği varsa da biz ona bir iyilik yapar döndürmeyiz ama. Yazık günah adama.

Gece dayanamadım uyudum neyse ki çok şey kaçırmamısım Tavsiyem sen bu adamın peşinde koşşş ikiniz tam bir tencere kapak olmuşsunuz el ele tutuşun bir klinikte tedavi olun en acilindennnnnn

Bu nasil bi konu yaaaa üc gündür daha konunun sonu gelmemis... Konuda süper ötesi...yanliz yengeyi burdan alkislamak istiyorum Nekadar iyi nekadar yardim sever bi yengeymis o öyle, tebrik ediyorum vallah...

Bu konudan bay geldi yani. Bakiyorum bakiyorum hic bizi yok. Konu sahibi başka dizi konularini merakla bekliyoruz.

Konu Sahibi senin yaptığında ayıp .3 günde bir konu anlatamiyorsun. O zaman açma konuyu .gerçekten artık çok itici olmaya başladı

hayatın bi erkek üzerine kurulu değilki eski aşklarını düşün şimdi onlara gülüyosun bigün bunada güleceksin

Ne kadar terbiyesizsin. Yazik..
Ne kadar terbiyesizsin. Yazik..
Bosver takma canim milletin namus bekcisi oluyo bazilari.. istersen her gece bi adamla sevis kime ne yahu? Sanki burda konu anlatinca bazilarina hak doguyormus gibi hemen edep dersleri vermeye basliyolar. Sanki sen ben bunlari yapiyorum acaba namuslu muyum diye sordunda hemen edep dersleri veriliyo. Konuna gelince sadece mutsuz ve zor durumda oldugunu anladim baskada pek bi sey anlayamadim. ALLAH YARDIMCIN OLSUN hayat senin kimse icin uzulme canin nasil isterse oyle yasa

Disney chanel izleyen var mı aranızda
Charlie diye bir dizi var orda, arkadaş onu izlemiş olmalı.
Kilo problemi yüzünden yüzünüze görüşemeyip karanlık bir evde görüşme ve öpüşme
Yaş kaçtı

Karanlık odada görüşmek nedir ya..
Evde görüşmek bile ilk görüşme için tehlikeliyken..
Bir de karanlıkta görüşürsen, iyi ırzına geçmemiş yani
Bu arada eteğini sıyırıp bacağına dokunması falan.
Sevse yapar mı..
Bu konu mantıksızlıkla kıvranıyor gerçekten..

Bazı beyinsizler de hala kızın çevirdiği dolabın farkında değilde hikayenin devamını istiyor. Git dizi izle. Daha gerçekle yalanı ayırt edemiyosun, ama seviye algının olduğunu sanıyorsun....

Bazı beyinsizler de hala kızın çevirdiği dolabın farkında değilde hikayenin devamını istiyor. Git dizi izle. Daha gerçekle yalanı ayırt edemiyosun, ama seviye algının olduğunu sanıyorsun....
Evet devamini istiyorum bende kime ne? Siz istemiyosaniz disariya buyrun.. asıl beyinsiz inanmadigi bi hikayeyi takip edendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…