Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

EEE ozaman Kalk.Toparlan Ondan Fazla var eksiğin yok... At artık Üstündeki Saçnalıkları
 
Bu ilgisizligi kafami karistirmisti. Acaba, ona beni 5 saniye öpmesine izin verdigim icin, hakkimda kötü mü düsünüyor diye düsünmeye basladim. Yada bana sarilmasina izin verdigim icin, hakkimda kötü mü düsünüyor diye düsündüm. Ama kötü birsey olsaydi, kendi de yapmazdi ki, diye düsündüm, cünkü ben o kadar güvenmistim ona, asla bana yanlis bisey yapmayacagina inaniyodum.
Ama beni tam olarak görmemisken bana soguk davranmaya baslamasi beni cok üzmüstü. Aklimdsa binbir türlü soru dolasiyodu. Acaba bi baskasi mi var? Yoksa hakkimda kötü mü düsünmeye basladi? Ne oldu da birden degisti?

Yengemde bir gün daha kalicam yarinda gel istersen dedim, isleri oldugu icin gelemeyecegini söyledi. Bu bile bana bana karsi soguk oldugunu göstermisti aslinda. Cünkü o öyle yapmazdi normalde.

Onu sucladim, madem o kadar dindarsin ve bana asla öyle seyler yapmam diyordun, o zaman neden iki de bi bacagima dokunmaya calistin ve beni öptün dedim tüm kizginligimla. Demekki anlattigin gibi biri degilmissin dedim. Ben onu sucladikca, o daha da uzaklasti ve hatta beni benden alan birsey söyledi. "Sanki sen cok karsi koydun", dedi bana benim onu suclamam üzerine. Tamam belki 100% degil de 80% karsi koydum sadece, ama beni öperken hic bi karsilik vermedem öylece durdum sadece ve ona karsi icimde besledigim inanilmaz bi özlem vardi, iki yillik bi özlem. Bunu söyledim ona. O da, "ayni özlem bende yokmuydu saniyosun", dedi bana. Bi de güya oda karanlik oldugu icin yapmis öyle, karanlik olmasaymis, yapamazmis. Ne kadar dogru bilmiyorum.


Herneyse, bir hafta daha az konusarak gecti ve bir haftanin sonunda ayni sekilde tekrar görüstük.
 
beni sevmeyeni bende sevmem ..
sizden kıymetli mi ?
 
Sosyal medyanin is bulmasiyla ne alakasi var. Sosyal medya isi olanlarin degil, aksine bos zamani olanlarin takildigi bir yer.

Ikincisi karanlik yerde gorusmenin mantigi nedir. Gorusuyorsun sonra opusuyor karsi koymuyorsun. Karsi koydugun icin de karsi koymadigin icinde suclanirsin. Bir erkek bu tur kaprislere dayanamaz. Zaten geregini yapmis.

Bir hikaye tarzinda kurguluyorsun gibime geldi.
 
Karanlıkta buluşmayı teklif edersen adamın aklına başka bir şey gelmesi beklenemezdi zaten.

O da o zamanki psikolojimi bildigi icin, neden öyle birsey teklif ettigimi cok iyi biliyordu. Asla kötü bi niyetimin olmadigini biliyordu, benim öyle düsüncelerimin olmadigini biliyordu.
 


Yemin ederim hepsi gercek. Dedim ya, gün isiginda karsisina cikmaya cesaretim yoktu. 3. ve son görüsmemiz gün isiginda oldu ama.
 
Ya aslinda cesaret de demek yanlis belki. Tamamen o zamanki psikolojimin getirdigi bir davranis bozukluguydu. Depreson ve yaygin aksiyete bozuklugum vardi. Yani herseyden korkuyodum o günlerde zaten. Ciddi ciddi hersey ve her durum bende panik ve korku uyandiriyordu. Su an kendimde anlam veremiyorum zaten. Ama o psikolojiyi yasamak cok baska bisey, yasamayan anlayamaz. Ben bile su an anlayamiyorum düsün.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…