Aşık olamıyorum ... :(

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
40
Ankara
Gencim,güzelim iyi bir eğitimim ve işim var ama yalnızım ....
karşıma çıkan insanlar hep bır cıkar hep bır amac peşinde
Neden böyle oluyor ben de mı bır sorun var

ya ben fazla mesafelı davranıyorum o yuzden ıs oraya kadar varmıyor
onlarda nabza gore serbet verdıklerı ıcın ...
ben bastan sınırlarımı bellı edınce onlarda ona gore davranıyor .
hayatımda cok fazla ılıskım olmadı ...
kımseyı kucumsemek ya da hor gormek ıstemıyorum
karsıma cıkanların bazıları cok sıg oluyor bazılarıda fazla ukala
ıkısının ortası yok mu yaaaaaaaa

ama hep aynı insanlarla birlikte olduğuna göçre onlarda seni çeken bi enerji var demekki bence sevgili olmadan önce arkadaş olunmalı

evet ben de sevgılı olmadan once arkadas oluyorum zaten o yuzden dedım ya asık olamıyorum dıye ...:2:

Gencim,güzelim iyi bir eğitimim ve işim var ama yalnızım ....
karşıma çıkan insanlar hep bır cıkar hep bır amac peşinde
Neden böyle oluyor ben de mı bır sorun var

ya cnm sende niye suç olsun ....öyle şeyleri aklına getirme bile...
sana düzgün davranmaktan aciz ise bu onun aptallığıdır...onları bu kadar gözünde büyütmemelisin...

önce sen...sen..sen...

arkadaşlık sürecinde daha hesapsız hareket ettiklerinden foyaları çıyo ortaya kaç yaşındasın ?
romeo ve jülyet 13 yaşındaymış sanırım gerçek aşk o yaşlarda oluyo hesapsız kitapsız...

ya cnm sende niye suç olsun ....öyle şeyleri aklına getirme bile...
sana düzgün davranmaktan aciz ise bu onun aptallığıdır...onları bu kadar gözünde büyütmemelisin...

önce sen...sen..sen...

ya tatlım haklısın ...
yanı yanlıs anlasılmasın erkek delısı falan degılım ....
sonucta benle bırlıkte olmak ısteyen ınsanlar var ama armudun copu uzumun sapı derken .... yalnız kalıyorum
aılem cok sevdıgım dostlarım arkadaslarım var ama bazan ıstıyorum ya yanı bır sevgılım olsun sevgılden ote dostum sırdasım arkadasım olsun dıyorum ....
acaba ben mı cok ınce eleyıp sık dokuyorum
artık hatayı kendımde aramaya basladım

26 yasındayım ...
evet romeo julıette ın askları guzelmıs o da bır oyunda ıste shakespera ın kalemıyle ... gercek hayatta nerde oyle buyuk ask nerde oyle ölümüne sevgi ...

herkesin bi ruh eşi vardır sen daha karşılaşmamışsındır belki sonuçta ne zaman nolacağı belli olmaz. üzülme bence gecenin bu saatinde kız

ahah durup durup turnayı gözünden vurabilirsin belki
hem seçici olmak her daim iyidir. naptım ben die ağlaşcana böle ağlaş daha iyi
hem kadınlar şarap gibidir yaşlandıkca güzelleşir kız :79:

yani....bekledinmi gelmez....akışına bırakacaksın...aklına getirmiceksin..

ben yazları kafamı dinliyim derim tatile çıktıımda..yahu aşık olup dönerdim...sonra millet gülerdi...:)
belli olmaz yani...

ahah durup durup turnayı gözünden vurabilirsin belki
hem seçici olmak her daim iyidir. naptım ben die ağlaşcana böle ağlaş daha iyi
hem kadınlar şarap gibidir yaşlandıkca güzelleşir kız :79:

ben de kendımı soyle avutmaya karar verdım
genelı zaten aldatıyor
sevgılın olunca ne oluyor
gozu genelde dısarda oluyor

yani....bekledinmi gelmez....akışına bırakacaksın...aklına getirmiceksin..

ben yazları kafamı dinliyim derim tatile çıktıımda..yahu aşık olup dönerdim...sonra millet gülerdi...:)
belli olmaz yani...

evet hıc olmadık bır yerden karsıma cıkacak belkıde ya aslında sorun tam olarak soyle . ukalalık yapmak ıstemıyorum her kadın guzeldır ama etrafımdan kız arkadaslarımda dahıl hep gıuzel seyler ısıtıyorum
ve maalesef asık olunca saf salak asık oluyorum sevdıgım ıcın her turlu fedakarlıgı goze alıyorum
gozum asık oldgum kısıden baskasını gormuyor .acaba cok mu sımartıyorum boyle bır seyde olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…