Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek milletini şımarmıcan
erkek milletini toplum içinde hiç ama hiç şımarmıcan
erkek milene ne yüz ne astar verecen
erkek miletti işte o zaman köpeğin olur
zannımca onaylanmıştır![]()
yüreğin temizse senin gibi olmayandan sana hayır mayır gelmez zaten... seni gerçekten seven biri her adımını empatiyle atar, sonuçları önceden kestir. biraz şans biraz kader bu işler...
burcun ne merak ettim![]()
Aslan ile Kova zengin olacak!
Aslan-Kova: Aslanlar ve kovalar için 2011 para yılı olacak. Yıllardır ekstra harcamalarla mücadele etmek zorunda kaldılar, giderlerle gelirlerin bir dengesini tutturmaya çalıştılar. Ama 2011 Mart’tan itibaren rahatlayacaklar. Aslanların kariyeri çok çok büyüyecek, karşılarına çok büyük fırsatlar çıkacak. Ama bu Mayıs’tan önce olmayacak. Özellikle Kasım 2011’de işler çok büyüyecek ve bu durum 2012 yılı boyunca da devam edecek. 10 yıllık çalışmalarının karşılığını nihayet alacaklar. Kovalar emlağa yatırım yapmalı. Büyük dolaplarla dolu, güzel manzaralı bir ev kovaları bekliyor. Bu da Mayıs’tan önce olmayacak. Paraları yetmese bile ailelerinden, arkadaşlarından ya da şirketlerinden borç alıp bu eve sahip olacaklar. Aslan ve Kova’nın aynı zamanda 2011’in Kasım veya Aralık ayından itibaren çok para harcayacakları büyük bir projeleri olacak ve bu 2012’yi de kapsayacak. Paraya kavuşuyorlar ama bunu kontrollü harcamaları gerek. Diyelim ki evde bir tadilat yapılıyorsa, neye ne kadar harcandığını madde madde kontrol etmeliler. Bu gider bir hayat tarzı değişikliği de ilgili olabilir. Taşınmaları veya bebek sahibi olmaları mümkün..
susan miller adlı astroloğun bu yılki yorumları![]()
ben çok seviyorum astroloji olsun kahve falı olsun tarot olsun ama 'fala inanma falsızda kalma' mantığını hiç kaybetmempozitif şeyleri alır sevinirim negatiflere gözümü kapatırım böyle çok keyifli oluyo
![]()
bi de enerji olayını çok ama çok inanıyorum. pozitif düşünürsen pozitif olur negatif süşünürsen negatif olur. kendine çektiğin enerjiyle dolar ve onu yaşarsın. sanssızım diyenler nie hep şanssız bu yüzdne bence![]()
ayyy uyku bastırdı ben kaçarryarın devam ederiz
![]()
Gencim,güzelim iyi bir eğitimim ve işim var ama yalnızım ....
karşıma çıkan insanlar hep bır cıkar hep bır amac peşinde
Neden böyle oluyor ben de mı bır sorun var![]()
arkadaşlık sürecinde daha hesapsız hareket ettiklerinden foyaları çıyo ortayakaç yaşındasın ?
romeo ve jülyet 13 yaşındaymışsanırım gerçek aşk o yaşlarda oluyo
hesapsız kitapsız...