• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olamıyorum ... :(

erkek milletini şımarmıcan
erkek milletini toplum içinde hiç ama hiç şımarmıcan
erkek milene ne yüz ne astar verecen
erkek miletti işte o zaman köpeğin olur :66:
zannımca onaylanmıştır :60:

erkek milletini şımarmıcan
erkek milletini toplum içinde hiç ama hiç şımarmıcan
erkek milene ne yüz ne astar verecen
erkek miletti işte o zaman köpeğin olur :66:
zannımca onaylanmıştır :60:

valla hesaplı kıtaplı iş yapamıyorum işte
bu yuzden de yaranamıyorum

yüreğin temizse senin gibi olmayandan sana hayır mayır gelmez zaten... seni gerçekten seven biri her adımını empatiyle atar, sonuçları önceden kestir. biraz şans biraz kader bu işler...
burcun ne merak ettim :1:

Aslan ile Kova zengin olacak!

Aslan-Kova: Aslanlar ve kovalar için 2011 para yılı olacak. Yıllardır ekstra harcamalarla mücadele etmek zorunda kaldılar, giderlerle gelirlerin bir dengesini tutturmaya çalıştılar. Ama 2011 Mart’tan itibaren rahatlayacaklar. Aslanların kariyeri çok çok büyüyecek, karşılarına çok büyük fırsatlar çıkacak. Ama bu Mayıs’tan önce olmayacak. Özellikle Kasım 2011’de işler çok büyüyecek ve bu durum 2012 yılı boyunca da devam edecek. 10 yıllık çalışmalarının karşılığını nihayet alacaklar. Kovalar emlağa yatırım yapmalı. Büyük dolaplarla dolu, güzel manzaralı bir ev kovaları bekliyor. Bu da Mayıs’tan önce olmayacak. Paraları yetmese bile ailelerinden, arkadaşlarından ya da şirketlerinden borç alıp bu eve sahip olacaklar. Aslan ve Kova’nın aynı zamanda 2011’in Kasım veya Aralık ayından itibaren çok para harcayacakları büyük bir projeleri olacak ve bu 2012’yi de kapsayacak. Paraya kavuşuyorlar ama bunu kontrollü harcamaları gerek. Diyelim ki evde bir tadilat yapılıyorsa, neye ne kadar harcandığını madde madde kontrol etmeliler. Bu gider bir hayat tarzı değişikliği de ilgili olabilir. Taşınmaları veya bebek sahibi olmaları mümkün..

susan miller adlı astroloğun bu yılki yorumları :62:

Aslan ile Kova zengin olacak!

Aslan-Kova: Aslanlar ve kovalar için 2011 para yılı olacak. Yıllardır ekstra harcamalarla mücadele etmek zorunda kaldılar, giderlerle gelirlerin bir dengesini tutturmaya çalıştılar. Ama 2011 Mart’tan itibaren rahatlayacaklar. Aslanların kariyeri çok çok büyüyecek, karşılarına çok büyük fırsatlar çıkacak. Ama bu Mayıs’tan önce olmayacak. Özellikle Kasım 2011’de işler çok büyüyecek ve bu durum 2012 yılı boyunca da devam edecek. 10 yıllık çalışmalarının karşılığını nihayet alacaklar. Kovalar emlağa yatırım yapmalı. Büyük dolaplarla dolu, güzel manzaralı bir ev kovaları bekliyor. Bu da Mayıs’tan önce olmayacak. Paraları yetmese bile ailelerinden, arkadaşlarından ya da şirketlerinden borç alıp bu eve sahip olacaklar. Aslan ve Kova’nın aynı zamanda 2011’in Kasım veya Aralık ayından itibaren çok para harcayacakları büyük bir projeleri olacak ve bu 2012’yi de kapsayacak. Paraya kavuşuyorlar ama bunu kontrollü harcamaları gerek. Diyelim ki evde bir tadilat yapılıyorsa, neye ne kadar harcandığını madde madde kontrol etmeliler. Bu gider bir hayat tarzı değişikliği de ilgili olabilir. Taşınmaları veya bebek sahibi olmaları mümkün..

susan miller adlı astroloğun bu yılki yorumları :62:

çoookkk teşekkür ederim
desene şansım dönüyor :64:

ben çok seviyorum astroloji olsun kahve falı olsun tarot olsun ama 'fala inanma falsızda kalma' mantığını hiç kaybetmem :64: pozitif şeyleri alır sevinirim negatiflere gözümü kapatırım böyle çok keyifli oluyo :32:
bi de enerji olayını çok ama çok inanıyorum. pozitif düşünürsen pozitif olur negatif süşünürsen negatif olur. kendine çektiğin enerjiyle dolar ve onu yaşarsın. sanssızım diyenler nie hep şanssız bu yüzdne bence :34:

ben çok seviyorum astroloji olsun kahve falı olsun tarot olsun ama 'fala inanma falsızda kalma' mantığını hiç kaybetmem :64: pozitif şeyleri alır sevinirim negatiflere gözümü kapatırım böyle çok keyifli oluyo :32:
bi de enerji olayını çok ama çok inanıyorum. pozitif düşünürsen pozitif olur negatif süşünürsen negatif olur. kendine çektiğin enerjiyle dolar ve onu yaşarsın. sanssızım diyenler nie hep şanssız bu yüzdne bence :34:

evet ben de enerı olayına ınanıyorum
hatta bı ara bu konuyla ılgılı kıtaplar okumustum
hanı bazan sıkıntılar dertler ust uste gelır
bence bız cekıyoruz onları dusuk enerjımızle
aynı benım uyuz tıplerı cektıgım gıbı :18:

selam canim....

seni cok cok iyi anliyorum. ben henüz 21 yasindayim ama seninle ayni durumda sayilirim..
üniversite son sinif ögrencisiyim ayni zamanda isimde var hamdolsun.... hayatimdan sikayetci degilim tabiiki ama elmanin diger yarisi varya onun eksikligini bazen hissediyorum :))

acaba problem bendemi diye soruyorum kendime...
galiba ben biraz sert duruyorum... ne biliyim böyle sulu sulu konusmalar bana göre degil. her zaman bir ciddiyet bir resmiyet. :82:

Merhaba canım , aslında doğru olan senin yaptıgın
olmazsa olmasın bızler kişiliğimizden ödün vermeyelim diyorum ama işte insan bazan eksikliğini hissediyor:69:

resmen dusunduklerimi yazmissin ya. tamamen ayni hissediyorum seninle. bi de kucumsemek icin asla demiyorum ama ne kizlarin ne sevgilileri var, insan kiskanmaktan ve dusunmekten, bende mi bi sorun var demekten kendini alamiyor :(

aynı sorun bende de var kızlar.yalnız değilmişim sevindim o yüzden.ben de 22 yaşındayım .ben de üni son sınıftayım,yalnızım ,mutsuzum.ya kompleks haline getirdm son zamnlarda bu bdurumu.karşıma birileri çıkıyor ama bir şeyleri uymuyor ayrılıyorm hep ya da başlamadn reddediyorm.böyle giderse evde kalcam.haa bide bu aralar internetten aramaya başladım yanlış mı yapıyorm sizce?
herkesn var benm yok öğğğğ:44::44::44::44:

Allah'ım ya inanmıyorum son günlerde bende bu dertten dolayı kafayı yemek üzereyım canım ben de dıyordum kı tek ben boyleyım bende bı sorun varf dıyordum kız arkadaslarıma anlatıyorum ama benı hıc anlamıyorlar bosver dıyorlar ama bosverılmıyor işte..

bu hafta bı dergı aldım ilişki arastırmacaları arastırms askın kimyasını,okuduklarım çok mantıklı geldı bana bırde ben bugun bırsey farkettım (eğitim derstındeydım ders çok sıkıcı gectıgı için o derste uzun uzun vaktım oluyor özeleştiri,iç muhasabe yapmaya:)ha farkettım kı bende sorun yok sadece beklentılerım çok.Çevremdekı çiftlere hep bakıyorum paylaşasımlarına bakıyoırum gözlemlıyorum onları çok bı beklentılerı yok bırbırlerınden yanı cogu sırf takılmak ıcın yalnız kalmamak için kendılerını tatmın etmek egolarını şişirecek onları pohpohlayacak bırı aradıgı ıcın sevgılılerı var.Kımseyı begenmıyorum sorun bende dıyordum ama artık demıyorum oyle bı ilişkim olacagına beklemeye devam edecegım daha ıyı

benm de kriterlerimden dolayo olamuyor işte.bekleyeceğiz napalım.bir de dua edeceğiz Allaha a

arkadaşlık sürecinde daha hesapsız hareket ettiklerinden foyaları çıyo ortaya :63: kaç yaşındasın ?
romeo ve jülyet 13 yaşındaymış :64: sanırım gerçek aşk o yaşlarda oluyo :60: hesapsız kitapsız...

5 sene süren arkadaslıktan snr eşimle evlendik bir bayan bayanla nasıl arkadaaş kanki vs olursa bız de onunla öyleydık
snr sevgili olduk snr ni,şanlı eş ve şimdi bosandık

Back
X