• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olamıyorum ... :(

Herkes için herşeyin zamanı farklıdır.
Sizin de bir gün karşınıza tamda istediğiniz gibi
biri çıktığında zaten herşey kendiliğinden olucaktır.
Karşınıza milyonlarca insan çıkabilir, ama bu kişiler
sizin beklediğiniz kişi olacak diye birşey yok.
Gönlünüze göre birini nasip eder Rabbim inş.

biz de artık arkadaş buluşmalarında sevgililerimizi anlatmak istiyoruz.bıktık herkesi dinleyip fikir vermekten,yeter uleen!:36:

sevgili hakkımız engellenemez!!
:kkk:
:1::1:

biz de artık arkadaş buluşmalarında sevgililerimizi anlatmak istiyoruz.bıktık herkesi dinleyip fikir vermekten,yeter uleen!:36:

sevgili hakkımız engellenemez!!
:kkk:
:1::1:

olmayınca olmuyor canım ya:(bende çok istedim ama tık yok sıfıra sıfır elde var sıfır:43:vakti zamanı gelince olur diyorlar.beklemeye devam ediyoruzz,nereye kadar bekleyeceğiz inan ki hiç bilmiyorum.:50:

5 sene süren arkadaslıktan snr eşimle evlendik bir bayan bayanla nasıl arkadaaş kanki vs olursa bız de onunla öyleydık
snr sevgili olduk snr ni,şanlı eş ve şimdi bosandık

üzüldüm doğrusu. sen bunca zaman emek ver,düğüne derneğe o kadar para akıt,ev tut,ev döşe sonra da boşan..Allah kimseye vermesn.özel olmazsa neden boşandınız?:2::2::72:

Hadi aşık oluvereyim artık deyince olunmuyoki aşık. Hayatın sana ne getireceği hiç belli olmaz. Kısmetin senin ummadığın bi yerlerde çıkacak karşına hiç merak etme. Nasibimizde kim varsa onla oluyoruz sonunda.

arkadaşlık sürecinde daha hesapsız hareket ettiklerinden foyaları çıyo ortaya :63: kaç yaşındasın ?
romeo ve jülyet 13 yaşındaymış :64: sanırım gerçek aşk o yaşlarda oluyo :60: hesapsız kitapsız...

romeo 13 juliet 15 yasindaymis ben oyle duymustum:69:

ben de 21 yaşında üniversite 3. sınıf öğrencisiyim..
bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı..
beni isteyeni ben istemedim,, benim istediğimin de benden haberi yok!
ühüüüüü
:25::43::84:

Son düzenleme:
aşk ısmarlama olmaz. böyle birdenbire karşına çıkar. hem de öyle bir çıkar ki şaşırıp kalırsın. ben sevgilimle birdenbire tanıstım hem de öyle ani oldu ki herşey. her erkek aynı değil öncelikle buna inanmalısın.

resmen dusunduklerimi yazmissin ya. tamamen ayni hissediyorum seninle. bi de kucumsemek icin asla demiyorum ama ne kizlarin ne sevgilileri var, insan kiskanmaktan ve dusunmekten, bende mi bi sorun var demekten kendini alamiyor :(

evet yaaaaaaaa ınsanları tıpıne gore degerlendırmıyorum asla boyle bısey yapmadım ama bazan bakıyorum , goruyorum sonra acaba sorun ben de mı demekten kendımı alamıyorum:18:

aynı sorun bende de var kızlar.yalnız değilmişim sevindim o yüzden.ben de 22 yaşındayım .ben de üni son sınıftayım,yalnızım ,mutsuzum.ya kompleks haline getirdm son zamnlarda bu bdurumu.karşıma birileri çıkıyor ama bir şeyleri uymuyor ayrılıyorm hep ya da başlamadn reddediyorm.böyle giderse evde kalcam.haa bide bu aralar internetten aramaya başladım yanlış mı yapıyorm sizce?
herkesn var benm yok öğğğğ:44::44::44::44:

bı ara ben de takılmıstım ama geyıgıne ... yanı bence ınternetten arama derım cok saglıklı olmuyor ... sankı bana ısmarlama gıbı gelıyor
bır anda karsıma cıksın benı heyecanlandırsın ıstıyorum

asık olmak ıstıyorummmmmmm:69:

Kızlar ben de bu gruptanım :( mühendisim etrafım erkek kaynıyor ama olmayınca olmuyor :( Benim de etrafımda hiç hoslanabilecegim birileri olmuyor :( İyi anlastıklarıma, arkadas gozuyle baktıklarıma rahat davranırım, ama arkadasımsın mesajını veririm, zaten arkadaslıktan sevgiliye donme konusuna sıcak bakamıyorum, yani benim için zor. Kisiligi hosuma gitmeyenlere mesafeyi koyarım, yeri gelince soguk ve ciddi olurum. Bundan sanırım aldıgım teklif sayısı da 3 u gecmedi :( Bile bile kendim engelliyorum olamayacak kisilerden teklif gelmesin diye, ama insan üzülüyor da bi yandan.

Cok kolay da hoslanamıyorum :( Sanırım ben de cok fazla kriter arıyorum karsımda, malesef tipe de onem veriyorum :( Tabi kisilik basta gelir.. Böyle devam edicek gibi geliyor bana hep, ama ne diyelim Allah hayırlısını versin..

Ben de sizdenim kızlar :31:
Yakın zamana kadar nişanlıydım, bundan 1 yıl önce hayatımın insanını buldum diyordum ama sonuç maalesef öyle olmadı. Ayrıldık :59:
Çok zor beğenen biriyim, o yüzden benim de işim zor. Çok oluyor tanışmak isteyen, evlilik düşüncesiyle görüşmek isteyen vs ama ya tip olarak ya meslek olarak ya konum olarak ya da direk olarak ilk verdiği intibadan dolayı eliyorum hemen. Her gelene buyur geç bi deneyelim diyemiyorum.
Aslında birisi yazmış çok doğru, kriterlerle ve hayat görüşüyle alakalı tamamen. Etrafımızdaki bi çok insanın sevgilisi, eşi vs var ama bir düşünün o kızın sevgilisiyle siz birlikte olmak ister miydiniz eminim hemen hepsi için "HAYIIIRRRRRR" diyeceksiniz. İnsanların beklentileri düşük ya da bir şekilde anlaşıp yuvarlanıp gidiyorlar.
Eğitim seviyesi iyi, kişilik olgunluğu olan, zeki kadınların hele bir de standartlara göre biraz güzelse, işi zor cidden.
Allah herkesin gönlüne göre versin :97:

Kızlar ben de bu gruptanım :( mühendisim etrafım erkek kaynıyor ama olmayınca olmuyor :( Benim de etrafımda hiç hoslanabilecegim birileri olmuyor :( İyi anlastıklarıma, arkadas gozuyle baktıklarıma rahat davranırım, ama arkadasımsın mesajını veririm, zaten arkadaslıktan sevgiliye donme konusuna sıcak bakamıyorum, yani benim için zor. Kisiligi hosuma gitmeyenlere mesafeyi koyarım, yeri gelince soguk ve ciddi olurum. Bundan sanırım aldıgım teklif sayısı da 3 u gecmedi :( Bile bile kendim engelliyorum olamayacak kisilerden teklif gelmesin diye, ama insan üzülüyor da bi yandan.

Cok kolay da hoslanamıyorum :( Sanırım ben de cok fazla kriter arıyorum karsımda, malesef tipe de onem veriyorum :( Tabi kisilik basta gelir.. Böyle devam edicek gibi geliyor bana hep, ama ne diyelim Allah hayırlısını versin..

aramıza hos geldın :69:

Ben de sizdenim kızlar :31:
Yakın zamana kadar nişanlıydım, bundan 1 yıl önce hayatımın insanını buldum diyordum ama sonuç maalesef öyle olmadı. Ayrıldık :59:
Çok zor beğenen biriyim, o yüzden benim de işim zor. Çok oluyor tanışmak isteyen, evlilik düşüncesiyle görüşmek isteyen vs ama ya tip olarak ya meslek olarak ya konum olarak ya da direk olarak ilk verdiği intibadan dolayı eliyorum hemen. Her gelene buyur geç bi deneyelim diyemiyorum.
Aslında birisi yazmış çok doğru, kriterlerle ve hayat görüşüyle alakalı tamamen. Etrafımızdaki bi çok insanın sevgilisi, eşi vs var ama bir düşünün o kızın sevgilisiyle siz birlikte olmak ister miydiniz eminim hemen hepsi için "HAYIIIRRRRRR" diyeceksiniz. İnsanların beklentileri düşük ya da bir şekilde anlaşıp yuvarlanıp gidiyorlar.
Eğitim seviyesi iyi, kişilik olgunluğu olan, zeki kadınların hele bir de standartlara göre biraz güzelse, işi zor cidden.
Allah herkesin gönlüne göre versin :97:

canım soyledıklerınde cok haklısın
evet etrafıma baktıgımda cogu kısının sevgılısı var ama
yok onlarıda begenmıyorum :) ne olacak bızım halımız
acaba beklentılerımız cok mu yuksek
ama dıger turlu mutlu olamam kı ....:43:

Back
X