• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olan bir insan böyle dumur olur mu?

ya bu konular evlenmeden önce konuşulmalı
eşimle bekarken aramızda cinselliğe dair hiçbir eylem ya da konuşma geçmedi
muhtemelen korunma konusunda hiçbir bilgisi yoktu
ikimiz için de ilk kez bir cinsel birliktelik yaşanacaktı çünkü
ben aldığım eğitim dolayısıyla korunma yöntemleri konusunda bilgi sahibiydim
evlenmeden bir ay önce pat diye açtım konuyu napmayı düşünüyoruz diye
önce kısa kısa bilgi verdim sonra da seçenekleri sundum
1 ay önceden kararlaştırdık

ama onla bu konuyu hiç konuşmasaydım, kendim de bir önlem almasaydım muhtemelen hiç açmayacaktı konuyu
ve ben de ilk geceden hamile kalsaydım o da böyle dumur olacaktı
erkekler böyle çünkü
adımlarını atmadan önce düşünmüyorlar
sen planlamanı yapmazsan böyle hevesin kursagında kalıyor sonra
Haklısınız

Hayır mevzusu bile olmadı çünkü ben anne olmayı çok istiyorum Yaşım kendime göre uygun güzel bir işim var. Maddi olarakta aynı şekilde yani ben istiyorum biliyor kendi istemiyorsa bana söyleyebilirdi bunu anlayışla karşılardım. Korunmayıp bebek olunca şaşırması tuhaf değil mi
Korunmayip bebek olunca sasirmasi zaten tuhaf evet ama bunu hic konusmamaniz da cok tuhaf
Yani siz istiyordum diyorsunuz ama bunun aranizda hic mevzusunun gecmemesi cok ilginc

Hem korunmuyor hem de nasıl oldu bu kadar çabuk mu diyor?? Deseydin eşine, bebekleri leylekler evin bacasından bırakmıyor ;)

Siz cok romantik dusunuyorsunuz. Cogu insan evlenince ilk iki kisi olmanin heycanini yasamak ister. Cocuk istese bile, hazir hissetmeme durumu vardir. Ama yine de korunmadan cinsellik yasayinca boyle bir sonucun onu bu kadar dumur etmemesi lazimdi

Korunma işi sadece erkeğin işi değil adamı da gömmenin alemi yok şurada.
Hiç konuşulmadı ise hap vs kullandığınızı düşünmüş olabilir, ha normal mi değil tabi ki.
Hiç konuşulmaması gerçekten saçma.
Şaşırtıcı olansa bu gebeliğe sevinmeniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Korunmayinca bebek olması kadar doğal bir şey yok yani dumur olacak ne var ki?

Hiç konuşulmadı ise hap vs kullandığınızı düşünmüş olabilir, ha normal mi değil tabi ki.

tabiki seviniyorum. Neden üzüleyim.

+1
Aklımdan geçenleri yazmışsın ;)

erkeklerin tipik duyarsızlığı işte.
öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. bence durumu kendisiyle detaylı konuşun derim. sonradan olaylar büyümeden. belki de bebek sahibi olmayı ertelemekte gerekebilir bazen. ne yazık ki hayatın acı gerçekleri bunlar. hamilesiniz diye bunun canlı doğumla sonlanması gerekmiyor bence özellikle de bu durumda.

Bence yeni evlisiniz diye şaşırmış olabilir kafa karışıklığı. Keşke konussaydiniz evlenmeden önce çocuk meselesini.

Erkekler korunmayı pek düşünmezler kadınlara bırakırlar çoğu zaman yani onu da bız düşünüyoruz ki dönüşü bize muhteşem oluyor çünkü :KK70:

Bebişiniz hayırlı olsun ama arkadaşım çok erken çookk olmuş artık yapacak birşey yok Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin eşinizin üzerine gitmeyin Şok'a girmiş okuyunca ben bile ürktüm erken oluşundan dolayı nasip böyleymiş tekrardan hayırlı olsun

Kızlar merhaba mevzu benim mevzumdeğil arkadasım için hesabı olmadığından burdan soruyor hiç uzatmayayım
"Yakın zamanda evlendim. Evlendiğim hafta hamile kalmışım sonra anladım. Aradan üç hafta falan geçti adette olmayınca gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Hemen banyodan çıktım çok mutluyum tabı eşime sarıldım falan eşim dumur oldu. Nasıl ya nasıl hemen oldu falan dedi. Herhangi bir sevinme tepkisi göremedim. O gün emin olmak için doktora gittik. Doktorda da pozitif çıktı sonuç eşim yine şaşkın herhangi bir sevinme emmaresi yok. Aradan bir gün geçti ben artık üzülmeye başladım eşime o zaman aldıralım dedim (ki asla böyle bir şey istemiyorum gayet anne olmayı çok isteyen birisiyim) bilmiyorum ki çok ani oldu düşünmeye başladı ve ben hayır tabiki diyip resti çekince kabullendi. Benım anlamadığım madem çok çabuk istemiyorsun neden korunmayı teklif etmedin çünkü karsı taraf istiyor ikincisi ise insan aşık olduğu severek evlendiği insandan bebeği olsa çok sevinmez mi? Havalara uçmaz mi? Ben mi çok romantik düşünüyorum bilemedim...
Teşekkürler kızlar.[/QUOT

3 haftada hamilelik çıkmazki...adtten sonra hamile olduğunu anlaman için diğer ayda adetin gecikmesi lazım...

Bebek ayrı aşk ayrı bi olay. İkisini nasıl ayni kefeye koydunuz. Adam hazır hissetmemiştir. Korunmaması yanlış tabi ki de bence büyütülecek bişi yok zamanla olur

Back
X