ortalık bunlardan kaynıyor, ben ne kapalı gördüm yapmadığı yok tabi her zamanki gibi baskıyla kapatıldı,ben ne ateistler gördum namusu için yatmıyor diyen bile var. Kardeşim kız size siz günahkarsınız namussuzsunuz falan mı demiş. dikkat edin ONUN inançlarına göre yaptığı şey yanlış ama o da insan ve nefsine uymuş. Ayrıca cinselliğe hiç girmemiş bile öpmekten falan bahsetmiş insanları yargılamayı bırakın artık dindar insanlar da günaha girebilir ben bunların ciğerini bilirim dini kullanıyorlar edalarına bi son verin. Size göre günah değilse değildir ona göre günah ve bunla başetmek istiyor. çirkinleşmeyin artık
Bu yorumun buram buram bana cevap kokuyor nedense..
Çirkinleşen acaba dini namusla bağdaştırıp da açık insanlar her haltı yer, nasılsa inancı yok, Allah korkusu yok diyenler olmasın?
Evet, dini her işinize alet etmeyin demek YAPTIĞIMIZ AHLAKSIZLIKLARA kılıf uydurmak..
"Açık insanlarla dostluk kurmayın, onlar sizi yoldan çıkarır" diye fetva veren insanlar hangi sıfatla bu fetvaları veriyor acaba??
Başına örtüyü takınca namuslu olmuyorsun bunu kabullenin artık.. Kimin kimden daha inançlı olduğunu Allah'tan başka kimse bilemez, kaldı ki bizi kıyamet günü hesaba soracak olan da O..