Aşık oldum doktoruma :(

Tabi begenmezsen basbakan da olsa fark etmez. Ama begendiysen kisiyi eger dr olmasi bizim toplumda cok tercih edilen bi durum hakli olarak. Yani cok ta sasirtici bi durum degil.

Ya Allah var acik konusayim esimin doktor olmasini isterim ama benim icin uzun bi hiyasei var isin ozeti yillar once (o zamanlar okumamis oldugum icin) yanlis anlasilma olmasin ogluyla falan alakam yok bi doktor annesi beni kucumseyip hor gormustu o zaman cok istemistim doktor bi esim olmasini cunku bu toplunda esinixin statusu sizin toplum icindeki statunuz oluyor

Sonra okudum ettim hastane ortamimida gordum yaşim kadar okul okudugu halde dolu başak misali mutevazi olan doktoruda gordum akli bos ukalasinida

Zamanla ogrendim ki okumak meslek statu sahibi olmak iyi sey (ama hersey demek degil)

Ozetle okumak cehaleti aliyor esseklik baki kaliyor

Oyle doktorlar tanidim ki su saat gelip ilani adk etse gozum kapali reddebilirim

Ama biz toplum olarak statu sahibi insanlari bas tavi edersek kendini bilmeyen bir cok sahsiyetin boyle burnu kaf daglarinda dolanmaya devam eder

Tam tamina altina imzami atarim

3.5 hafta niye bekledin ki git her hafta bi diş çektir temizzz bi 32 kez gitmiş görmüs olursun Hem dişsiz olursan sarısından daha cok dikkatini cekersin demedi deme

O bu degilde iyi ki hesaplarina bakrigimizda bildirim gitmiyo yoksa o zaman napardik biz

Küçük diline kadar gören bir doktoru ne yapacaksın Allah aşkına?
Aaaağğhh diye ağzını açıyorsun diş taşlarını temizliyor ne kadar romantik olabilir?
Vazgeç canım sen daha iyilerine layıksın.

Cabuk asık olan biri misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…