Aşık oldum doktoruma :(

Bu arada flood yapiyorum banlanmam umarim ergenlik yillarimda adminlik yapmistim bir forumda biz cok kizardik buna

Aynen Bu şekilde birbirlerine aşık olup evlenen bir tanıdıgım var.

Bahsettiğim tanıdıgım kardeşini diş doktoruna götürmüş dişi iltihaplıymış falan işte 2.kontrolde doktor tel no vermiş bi durum olursa beni muhakkak ara diye. Kızdan da numarasını istemiş akşam eve gittiğinde mesaj atmış bi iki kere buluştular sonra nikah tarihi aldılar şimdi evliler 2 tane çocukları var :)) bazı hikayeler böyle sonuçlansada ümitlenmemek gerek.

Senin iş yaş gibi gözüküyor çünkü doktor senden hoşlanmamış belliki eğer hoşlansaydı durum daha farklı olurdu. Birde arada sarışın var sana yar etmez güzelim doktoru :))

sen kanal tedavisi olur dolgu olur tel olur bisiyler yaptir . doltorcuguna syle ortaya karisik biraksin bisiyelr ne kadr uzun surerse o kdr iyi olur senin icin
saka bir yana daaaaa arada kafana gore gt disim agriyo de. bir gun git iletisimde okuyan arkadas icin anket dolduruyorum de bilgilerini yaz ogren medeni hali alanina bekar yazarsa muhabbeti kur .p.d.d.d

Ay benim de böle bir hatıram var ama tam tersi bir durum ilerde annem benim kızımı ne doktorlar istedi diyebileceği bir anıydı :) sevdiceğim olduğundan adama yüz vermedim şimdi ne sevgili var ne bişe iyi halt yedim

Cesaret hapi lazim o dedigini yapmak icin adam ilgimi anlar mi diye korkuyorum randevuya gitmedem fln

kac kere gittiniz muayeneye? 1 sefer gittiyseniz eger 1-2 sefer daha gidin ve duruma bakin. Eger bir adam bir kadinla ilgileniyorsa bunu mutlaka ya orada belli eder ya da daha sonrasinda. Bir sekilde mutlaka size ulasmaya calisir. Onun icin tekrardan muayeneye gidin derim. Eger hala ondan gelen birsey yoksa ya sevgilisi vardir, ya da sizinle ilgilenmiyordur.

Gerçekten çok güldüm sırf adan doktor diye etkilemek adına olmadığınız biri gibi mi görünmeye çalıştınız. Haa o tuğla gibi kitapları sırf beğensin diye elinize alıp stil yapınca hemen ayy bu kızda benim gibi bilgili kültürlü iş sahibi deyip hemen size ilanı aşk mı edecekti. Aşk bu mu yani. Çok enteresan bir bakış açısı. Belki adam evli ne biliyorsunuz ki zaten yüzünüze bile bakmamış. En iyisi siz üniversiteye girin diş doktoru olun, onunla yan yana odalarda çalışın bak o zaman aşık olur sana. Hey Yarabbim yaa. Birkaç defa daha gidince sizden hoşlanacığını düşünüyorsanız o da saçma o zaman tedavisi uzun süren her güzel kadına aşık olması lazım. Dişiniz yapılırken alakasızca muhabbet mi edeceksiniz bu daha da itici.

Ayrıca çok saygısızsın kusura bakmayın burada yorum yazanlara sözlerinde kendi yaptıklarınız kadar itici. O kitaplarla girince aynı statüde olduğunuzu düşünecek ve sizinle çıkacak öyle mi haa tabii hiç çevresinde mezun olduğu okuldan kendi dengi kız yok iş arkadaşı yok eğer statü denkliği ile evlilik yapacaksa o mantık evliliği olur ak evliliği olmaz. Aşk ne statüye bakar ne eğitim denkliğine. Gidip lise mezunu birine de pekala aşık olabilir.

Siz cok mu saygili

Siz nesiniz pardon o ucuz ön yargılarınızı alıp konumdan defolup gider misiniz statünüze söyletmeyin beni doktor diyeymişmiş çok meraklı olsam eniştem doktor teyzem yönetici ayarlayın birini derim bunca zahmete hiç girmem beni kendinizle karıştırmayın sanki birini beğenince hiç etkilemeye çalışmadınız sütten çıkmış ak kaşıklar sizi...

Kendinize gülün önce he olmadığım gibi gözüktüm gidip uyuyun Allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…