Aşık oldum fakat bazı sorunlar var

asudee01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
21
6
16
26
Merhaba herkese ilk kez böylesine seviyorum ve aşık oldum diyebilirim.Üniversiteye gidiyorum 21 yaşındayım.Daha önce hiç sevgilim olmadı öyle konuştuğum bir iki kişi olmuştu sadece olmamıştı.Annem özellikle bu tarz sevgili olaylarına sıcak bakmıyor.Saygı duyuyorum tabii.Çevremde çoğu kişi sevgilisi olup da evlendi.Yani baba tarafım bu şekilde.Anne tarafım daha sıkı bu konuda.Bilmiyorum bu hoşlandığım kişiyi de üniversiteden bölümden tanıyorum.Çocuk bilmiyor tabii o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum..Annem de böyle olunca işim zorlaştı.Yani 2 buçuk senem kaldı okulun bitmesineÇocuğa da açılsam mı ne yapsam onu da bilmiyorum.Okul da yok malum.Çıkmazdayım.Fikir verebilir misiniz?Önce çocukla nasıl konuşucam bu konuda?Ve annesi böyle olanınız var mı acaba?N zaman söylediniz mesela ilişkiniz olduğunda annesi katı olanlar için soruyorum.Kafamda bunlarla boğuşuyprum sağlıklı düşünemiyorum.Arkadaşlarım annenle konuş dedi ama o cesaret yok

Son düzenleme:
cocukla once bi tanisin bakalim, iliskiye baslarsaniz da annenizi o zaman dusunursunuz. daha simdi neyi dert ettiniz onu anlamadim.
Hepsi var aslında işte.Hem çocukla nasıl konuşucam onu düşünüyorum.Hem de annemle konuşmayı.Biliyorum eninde sonunda söylemem lazım ama işte belki bu süreçten geçenler vardır diye sormak istedim.

Yani ihtimal bi çocuk için annenizin ihtimal tepkisi için ihtimal önlemlerden mi bahsedelim

21 yaş erkek arkadaş edinmek için küçük bir yaş değilki. Anneniz hangi çağda yaşıyor?

Önce bi çocuğa bak, sağlam ayakkabı değilse hiç girmessin anneye haber işine.
Hırlı mı arlı mı belli değil.
Bi bakın yani neymiş ne değilmiş.
Hem belki harika bi çocuk o ikna eder annenizi.
Yani kaygıyı bırakın eyleme geçin

Annen görücü usulü filan mı istiyor yani, anlamadım. Artık görücü usulünde bile insanlar bir süre sevgili gibi takılıyor birbirini tanımak için.

Her şeyin online olduğu şu dönemde biriyle tanışıp aşık olabildiğin için ayrıca kutluyorum.

İyi hoşta daha o kişi sizden hoşlanıyor mu bilmiyorsunuz.. Bence ilk önce bundan emin olmanız lazım.. Annenizle ilgili konuda ise tamamen ciddi düşünüyorsanız ikinizde ailenize açılırsınız..ilk düşüneceğiniz şey karşıdaki benden hoşlanıyor mu? Bence birşey de teklif etmeyin siz sadece konuşma başlatın eğer hoşlanıyorsa oda sizden, o teklif eder zaten..

evet mesela okul biticek falan öyle birileri vesile olacak.elbette bikaç ay görüşüp falan .mesela bikaç senelik sevgili olayına ters bakıyor.yok çocuğu epeydir tanıyorum

tamamdır çok sağ olun

tamamdır çok teşekkür ederim

Cocugu tanimiyorsun. Tecruben yok ve bunu buyuk bir ask saniyorsun. Tanisan belki cocuk hayal kirikligina ugraracak seni.

evet mesela okul biticek falan öyle birileri vesile olacak.elbette bikaç ay görüşüp falan .mesela bikaç senelik sevgili olayına ters bakıyor.yok çocuğu epeydir tanıyorum

Ne yazık ki saklayabildiğin kadar saklayacaksın o zaman. Çok saçma tabii üniversiteye giden 21 yaşındaki kadının böyle bir şeyi saklaması. E çocuğa nasıl açılacaksın? Duyguların karşılıklı olduğunu düşünüyor musun?

Biraz biraz hissediyorum belki de bana öyle geliyor.Hiç konuşmadık ama hep yakınıma otururdu okulda.Yani tek o öyleydi.Göz göze de çok gelirdik her yerde karşıma çıkardı.Annem meselesi bence de saçma ben de sevmiyorum ama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…