Hepsi var aslında işte.Hem çocukla nasıl konuşucam onu düşünüyorum.Hem de annemle konuşmayı.Biliyorum eninde sonunda söylemem lazım ama işte belki bu süreçten geçenler vardır diye sormak istedim.cocukla once bi tanisin bakalim, iliskiye baslarsaniz da annenizi o zaman dusunursunuz. daha simdi neyi dert ettiniz onu anlamadim.
Olabilir o da onun görüşü21 yaş erkek arkadaş edinmek için küçük bir yaş değilki. Anneniz hangi çağda yaşıyor?
evet mesela okul biticek falan öyle birileri vesile olacak.elbette bikaç ay görüşüp falan .mesela bikaç senelik sevgili olayına ters bakıyor.yok çocuğu epeydir tanıyorumAnnen görücü usulü filan mı istiyor yani, anlamadım. Artık görücü usulünde bile insanlar bir süre sevgili gibi takılıyor birbirini tanımak için.
Her şeyin online olduğu şu dönemde biriyle tanışıp aşık olabildiğin için ayrıca kutluyorum.
tamamdır çok sağ olunÖnce bi çocuğa bak, sağlam ayakkabı değilse hiç girmessin anneye haber işine.
Hırlı mı arlı mı belli değil.
Bi bakın yani neymiş ne değilmiş.
Hem belki harika bi çocuk o ikna eder annenizi.
Yani kaygıyı bırakın eyleme geçin
tamamdır çok teşekkür ederimİyi hoşta daha o kişi sizden hoşlanıyor mu bilmiyorsunuz.. Bence ilk önce bundan emin olmanız lazım.. Annenizle ilgili konuda ise tamamen ciddi düşünüyorsanız ikinizde ailenize açılırsınız..ilk düşüneceğiniz şey karşıdaki benden hoşlanıyor mu? Bence birşey de teklif etmeyin siz sadece konuşma başlatın eğer hoşlanıyorsa oda sizden, o teklif eder zaten..
evet mesela okul biticek falan öyle birileri vesile olacak.elbette bikaç ay görüşüp falan .mesela bikaç senelik sevgili olayına ters bakıyor.yok çocuğu epeydir tanıyorum
Biraz biraz hissediyorum belki de bana öyle geliyor.Hiç konuşmadık ama hep yakınıma otururdu okulda.Yani tek o öyleydi.Göz göze de çok gelirdik her yerde karşıma çıkardı.Annem meselesi bence de saçma ben de sevmiyorum ama işteNe yazık ki saklayabildiğin kadar saklayacaksın o zaman. Çok saçma tabii üniversiteye giden 21 yaşındaki kadının böyle bir şeyi saklaması. E çocuğa nasıl açılacaksın? Duyguların karşılıklı olduğunu düşünüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?