- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Kizla olan durum senin dusundugun gibiyse (F*** buddy gbi dusunuyorsun ya hani) cok irrite edici.. Sana boyle seyler tersse simdiden kestir at, uzun yola girme.. 'degisir, degistiririm' mantigi hic realist degil..
Açık ve net, kız adamın F*** buddy si. Seninle ilişki yapınca da durulmaz ben söyleyeyim. Balık baştan kokar. Gönder gitsin :S
Başka adam mı kalmadı aşık olunacak
Ne buluyorsunuz boyle pis adamlardan anlamadim!!
Aşılmaz yürümez yıpranırsın uzak dur ! Kaldıramayacağın yükün altına girme. Polis asker çapkındır net .( İstisnalar hariç)
of ya evet bunu bende çok duyuyorum. asla katlanamam böyle bişeye ama yaşlı artık 30 yaşında düzenli hayat istediğini sürekli söylüyor..
akademisyensin ne isin olur polisle ginder gitsin
O kız nasıl bir kız, hayatını özgürce yaşamasına saygı duyarım, istediğiyle istediği yapsın ister düşüp kalksın da milletin gözüne gözüne sokması nedir yahu. "large large takılıyoruz" nedir, çok güldüm.
Valla o sizin çok hoşlandığınız komiser adayı ergenlerden hoşlanıyor, kendi içinde de ergenlik var ki böyle tiplere tahammül edebiliyor, yaşım 30 dan çok küçük ama beni böyle bir ergenle aynı odaya kapatsan pencereden atlar kaçarım.
Bence siz de kaçın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?