- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Sen bu adamın cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilecek misin? Bunu sor kendine.durulmaz mı diyosunaçık açık baştan konuşsam belki olmaz mı ya..
Ayyy çok güldüm bende 31 yaşındayım o zaman bende yaşlıyımYaşla ilgisi yok canım erkek var 20 sinde olgundur erkek var 40 da çocuktur. Bu adam düzenli hayat istiyor olsaydı bu tarz kızlar çekici diil itici gelirdi. O kızla çok iyi anlaşıyorsa kafalar aynıdır Anlaşmadığın kişiler ile her hafta buluşur musun ? Buluşmayı bırak ben konuşmam bile !
ay size yaşlı demek istemedim tabii ki sadece o yaşta adam artık bişeyleri tüketmiştir ve sıkılmıştır bu hayattan gibi geldi onu demek istedim . o da öyle hissettirdi. hani sanki mecburiyettenmiş gibi. ciddi düşüneceğim biri karşıma çıkmadı sana dek dedi
Sen bu adamın cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilecek misin? Bunu sor kendine.
kızlaaaar :) hepinize merhaba. uzun zamandır bişeyler yazmıyordum. tabi o sırada bir sürü şey oldu. öncelikle içime sinmeyen ama dur bi şans vereyim şeklinde tanımaya çalıştığım biri vardı zaten sevgili gibi değildik ve karar vermem gereken bi noktada olmayacağına karar verdim. (daha önce bununla alakalı bır konu acmıstım o yuzden ozet gectım )
gel gelelim bugünee :) lütfen fikirleriniz çok önemli yanlış bişey yapmak istemiyorum erkeklerle çok tecrübem yok yanlış değerlendirmek istemiyorum. biraz uzun olacak ama okuyup yorum yapanlara teşekkür ederim şimdiden..
bi buçuk ay önce baya kötü bi gece geçirdim. artık yılların patlamasıydı. neden kimseyi sevemiyorum neden istediğim gibi biri yok neden aşık olamıyorum vs şeklinde. ama baya kötüydüm ve dua ettim lütfen yarın bişey olsun şeklinde. ertesi gün bu çocukla tanıştım.
ve sanki onu benim için yapmışlar :) mesela ben yıllardır hep derdim hep hayatımın aşkıyla şurda tanışcam diye bu çocuk oralı, hayat görüşümüz aynı, hatta bunun dövmesini yaptırmış, hep istediğim gibi olgun 30 yaşında :) yani ben bunlardan çok etkilendim açıkçası. bu kadar da tesadüf olmaz.
neyse ben tabi hep temkinli ve kılı kırk yaran bi tip olduğum için bi aya yakın konuştuk. genel rutinlerini ve yaşayışını anlamaya çalıştım. bazı kafamı karıştıran şeyler var :
1- her cumartesi dışarı çıkıyo gece sabaha kadar ve hep aynı kızla çıkıyo. kankasıymış ? kız 92' li. nasıl bi kanka anlamadım. kızın profilini inceledim " işte bunlar hep seks" yazmış kapak fotosu bu. konuştuğum çocuğun kullandığı parfümün adını yazmış "biraz .... (parfümün adı) yeterli " yazmış. bunların arasında sevgililik yok , kız beni biliyo ve kızın yanında benle konuşuyo ama aralarında sevgililikten ziyade cinsel paylaşım olduğunu düşünüyorum ama bunun yanında kızın bundan hoşlandığını da düşünüyorum.
empati yaparsam şimdi bu adam 30 yaşında ve haftada bi gün çıkıyo ve cinsel hayatı olması normal. bunu anlayabiliyorum ama yine de yok bu kankalık olayları falan bana çok ters. seni tanıştırırım sadece arkadaşım falan dedi ama ben kesin bi dille eleştirdim ne münasebet neyiyle tanışıyım eğer böyle şeylerin olcaksa hiç başlamayalım dedim. sen 30 yaşındasın ne işin var vs vs baya ağır konuştum. bu konuşmadan sonraki cumartesi günü tekrar çıktı ama bu sefer çıktığını bana söylemedi. ben kızın profiline baktığımda gördüm kız " biz baya large large takılıyoruz" yazmış. yemin ederim kalbime kan oturdu sanki. çünkü çoktan aşık oldum
tepkimi bildiği için bana söylemedi. ve buna devam edeceğini düşünmüyorum. sevgili olmamız kesinleşirse ? sizce?
bi yandan da bu olayın 2 gün öncesi biz buluştuk. ve bişeylere kesin başlama isteğini bi sonuca taşıyamadım. çünkü gitme durumu var. o da ikinci sorun.
2- ben mühendisim ve bir üniversitede asistanım. akademik hayata devam edicem. o polis ve ay sonunda komser olarak atanacak. nereye atanacak hiç belli değil. ama ben ankara'da kalıcam en az 1 yıl daha o kesin...
böyle bi belirsizlik olduğu için hoşlanmanın ötesinde bir şeyler olsa da bir hamle yapamıyorum kızlar. ama aşık oldum orası da kesin. bunlar aşılır mı aşılırsa nasıl...
Cinsellik de olsa başka şey de olsa, siz aklı başında birisiniz ki adamın yaptığının normal olmadığının farkındasınız, sadece cinsellik başka bir şey değil diye durumu basitleştirmeye çalışmayın, sonradan üzülmek yerine hiç bulaşmayın daha iyi.:))) yaa öyle de...
kendi yaşıtları hep evli haftasonları herkes kendi ailesiyle zaman geçiriyor sanırım o da böyle işte... ama genelde erkek arkadaşlarıyla. sadece bu kız var işte. o da sanırım cinsellik..
İşte onu diyorum. Adamın ihtiyacını karşılayamazsan F*** buddy ler devam edecek. Senin bünyen kaldırıyorsa devam edersin. Ama sonrası ne olur sen düşün. Her ciddiyim diyene de güvenmemek gerek, bak düğün arefesinde yüzük atan kaç kız var kk da. Kimin ne olduğu bi iki ayda belli olmuyoraçıkçası hayır ama zaten o bunu biliyor. bana ciddi yaklaşıyor bıraksam bı ay sonra evleniriz öyle soyleyeyım. bunu defalarca söyledi. hem zaten öyle bişey yaşamak istese bana sıra gelene kadar bir sürü seçeneği var benimle uğraşmasına hiç gerek yok.. işte mesela bu kız gıbı.
Özünde hepsi iyi zatenbirinden o kadar zor hoşlanıyorum ki ama o kadar... şimdi burda sadece sorun olarak gördüğüm yerleri yazdım belki de o yüzden öyle geldi size kötü biri değil aslında.
:))) yaa öyle de
bak ben bunu laf olsun diye soylemedim.zihinsel yapi diye cok onemli.okuyup arastiran biriyle kitap okumaya vakti olmayacak biri ayni suzgecten gecemiyor.bu boyle bende akademisyenim docentlik bekliyorum
Bugun herseyi gozunle gordugun halde asigim seviyorum diye devam edersen yarin oburgun Allah belami verdi diye konu acman muhtemeldir
Yanlis hisseymediysem kizla cinsellik yasamasina degilde kanka olusuna bozuk gibi bi izlenim verdim
Bence zararin neresinden donersen kar
Koşipeqbojuqu bi utku vakası da burda var
benim esim unide tanisip asik olunca oyleydi :) disini kirabilirsin :) konu acan arkadasa gelince huylu huyundan vazgecmez ve bak sana söylemeden cikmis evlensen ayni seyi defalarca yasayacaksin bu bunub ispatidir degistiririm kafasi cok yanlis ama maalesef cogumuzda varBirimiz de aşık olacağımız adamı seçerken,akıllı efendi,işinde gücünde,sadık tipleri seçelim beyaaa
Birimiz ,sadece birimiz.
Dişimi kırcam
Konu sahibi bu adamda ne buldun bununla evleneceginimi saniyorsun?Bugun herseyi gozunle gordugun halde asigim seviyorum diye devam edersen yarin oburgun Allah belami verdi diye konu acman muhtemeldir
Yanlis hisseymediysem kizla cinsellik yasamasina degilde kanka olusuna bozuk gibi bi izlenim verdim
Bence zararin neresinden donersen kar
Koşipeqbojuqu bi utku vakası da burda var
bı polıs ve takılacak tek kankası kız.her seyı qayet net goruyorsun sal gıtsın sonra cok uzer senı bu adam o zaman da ask acısından kıvranırsınkızlaaaar :) hepinize merhaba. uzun zamandır bişeyler yazmıyordum. tabi o sırada bir sürü şey oldu. öncelikle içime sinmeyen ama dur bi şans vereyim şeklinde tanımaya çalıştığım biri vardı zaten sevgili gibi değildik ve karar vermem gereken bi noktada olmayacağına karar verdim. (daha önce bununla alakalı bır konu acmıstım o yuzden ozet gectım )
gel gelelim bugünee :) lütfen fikirleriniz çok önemli yanlış bişey yapmak istemiyorum erkeklerle çok tecrübem yok yanlış değerlendirmek istemiyorum. biraz uzun olacak ama okuyup yorum yapanlara teşekkür ederim şimdiden..
bi buçuk ay önce baya kötü bi gece geçirdim. artık yılların patlamasıydı. neden kimseyi sevemiyorum neden istediğim gibi biri yok neden aşık olamıyorum vs şeklinde. ama baya kötüydüm ve dua ettim lütfen yarın bişey olsun şeklinde. ertesi gün bu çocukla tanıştım.
ve sanki onu benim için yapmışlar :) mesela ben yıllardır hep derdim hep hayatımın aşkıyla şurda tanışcam diye bu çocuk oralı, hayat görüşümüz aynı, hatta bunun dövmesini yaptırmış, hep istediğim gibi olgun 30 yaşında :) yani ben bunlardan çok etkilendim açıkçası. bu kadar da tesadüf olmaz.
neyse ben tabi hep temkinli ve kılı kırk yaran bi tip olduğum için bi aya yakın konuştuk. genel rutinlerini ve yaşayışını anlamaya çalıştım. bazı kafamı karıştıran şeyler var :
1- her cumartesi dışarı çıkıyo gece sabaha kadar ve hep aynı kızla çıkıyo. kankasıymış ? kız 92' li. nasıl bi kanka anlamadım. kızın profilini inceledim " işte bunlar hep seks" yazmış kapak fotosu bu. konuştuğum çocuğun kullandığı parfümün adını yazmış "biraz .... (parfümün adı) yeterli " yazmış. bunların arasında sevgililik yok , kız beni biliyo ve kızın yanında benle konuşuyo ama aralarında sevgililikten ziyade cinsel paylaşım olduğunu düşünüyorum ama bunun yanında kızın bundan hoşlandığını da düşünüyorum.
empati yaparsam şimdi bu adam 30 yaşında ve haftada bi gün çıkıyo ve cinsel hayatı olması normal. bunu anlayabiliyorum ama yine de yok bu kankalık olayları falan bana çok ters. seni tanıştırırım sadece arkadaşım falan dedi ama ben kesin bi dille eleştirdim ne münasebet neyiyle tanışıyım eğer böyle şeylerin olcaksa hiç başlamayalım dedim. sen 30 yaşındasın ne işin var vs vs baya ağır konuştum. bu konuşmadan sonraki cumartesi günü tekrar çıktı ama bu sefer çıktığını bana söylemedi. ben kızın profiline baktığımda gördüm kız " biz baya large large takılıyoruz" yazmış. yemin ederim kalbime kan oturdu sanki. çünkü çoktan aşık oldum
tepkimi bildiği için bana söylemedi. ve buna devam edeceğini düşünmüyorum. sevgili olmamız kesinleşirse ? sizce?
bi yandan da bu olayın 2 gün öncesi biz buluştuk. ve bişeylere kesin başlama isteğini bi sonuca taşıyamadım. çünkü gitme durumu var. o da ikinci sorun.
2- ben mühendisim ve bir üniversitede asistanım. akademik hayata devam edicem. o polis ve ay sonunda komser olarak atanacak. nereye atanacak hiç belli değil. ama ben ankara'da kalıcam en az 1 yıl daha o kesin...
böyle bi belirsizlik olduğu için hoşlanmanın ötesinde bir şeyler olsa da bir hamle yapamıyorum kızlar. ama aşık oldum orası da kesin. bunlar aşılır mı aşılırsa nasıl...
kızlaaaar :) hepinize merhaba. uzun zamandır bişeyler yazmıyordum. tabi o sırada bir sürü şey oldu. öncelikle içime sinmeyen ama dur bi şans vereyim şeklinde tanımaya çalıştığım biri vardı zaten sevgili gibi değildik ve karar vermem gereken bi noktada olmayacağına karar verdim. (daha önce bununla alakalı bır konu acmıstım o yuzden ozet gectım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?