aşık oldum olmasına da :)

Bnzer bi konu yakında yaşadım ama ben bilmiyodum ve benden öncesine ait şeylerdi. Yinede o kadar kötü oldumki, insanlar gerçekten yozlaşmış anlamak zor çok farklı fikirler hayatlar var. Şimdi bunu large large takılıyorum olarak yazan tiplemeler buradada gelir keyfine baksın aman ne olmuş yazar. Ama önemli olan senin hayat görüşün sınırların. Ben yapamıyacağıma karar verdim midem bulandı bunları düşünmekten tam olarak bitmedi ama belliki bitecek. Ki çok alışmıştım ve 8 aydır birlikteydik.

ay size yaşlı demek istemedim tabii ki sadece o yaşta adam artık bişeyleri tüketmiştir ve sıkılmıştır bu hayattan gibi geldi onu demek istedim . o da öyle hissettirdi. hani sanki mecburiyettenmiş gibi. ciddi düşüneceğim biri karşıma çıkmadı sana dek dedi

yok yok yanlış anlamadım güldüm hatta Kimse mecburiyetten her hafta biriyle görüşmez sende biliyorsun bana göre duygulardan çok mantığın ile hareket et . Temkinli ol eee kendine ciddi hava verecek ! Vermez ise ne diye görüşüceksin dimi ? Adamına göre davranıyor gibi geldi bana.

Sen bu adamın cinsel ihtiyaçlarını karşılayabilecek misin? Bunu sor kendine.

açıkçası hayır ama zaten o bunu biliyor. bana ciddi yaklaşıyor bıraksam bı ay sonra evleniriz öyle soyleyeyım. bunu defalarca söyledi. hem zaten öyle bişey yaşamak istese bana sıra gelene kadar bir sürü seçeneği var benimle uğraşmasına hiç gerek yok.. işte mesela bu kız gıbı.

Bugun herseyi gozunle gordugun halde asigim seviyorum diye devam edersen yarin oburgun Allah belami verdi diye konu acman muhtemeldir

Yanlis hisseymediysem kizla cinsellik yasamasina degilde kanka olusuna bozuk gibi bi izlenim verdim

Bence zararin neresinden donersen kar

Koş ipeqbojuqu bi utku vakası da burda var

Cinsellik de olsa başka şey de olsa, siz aklı başında birisiniz ki adamın yaptığının normal olmadığının farkındasınız, sadece cinsellik başka bir şey değil diye durumu basitleştirmeye çalışmayın, sonradan üzülmek yerine hiç bulaşmayın daha iyi.

İşte onu diyorum. Adamın ihtiyacını karşılayamazsan F*** buddy ler devam edecek. Senin bünyen kaldırıyorsa devam edersin. Ama sonrası ne olur sen düşün. Her ciddiyim diyene de güvenmemek gerek, bak düğün arefesinde yüzük atan kaç kız var kk da. Kimin ne olduğu bi iki ayda belli olmuyor

birinden o kadar zor hoşlanıyorum ki ama o kadar... şimdi burda sadece sorun olarak gördüğüm yerleri yazdım belki de o yüzden öyle geldi size kötü biri değil aslında.
Özünde hepsi iyi zaten
Özünde kötü olana rastlamadım şu BDV de

evet aynen ona bozuldum. sonuçta ben o kadar da saf değilim aralarında bişiler dönmüş anlayabiliyorum bide arkadaşım dıyo buna bozuldum

Birimiz de aşık olacağımız adamı seçerken,akıllı efendi,işinde gücünde,sadık tipleri seçelim beyaaa
Birimiz ,sadece birimiz.
Dişimi kırcam
benim esim unide tanisip asik olunca oyleydi :) disini kirabilirsin :) konu acan arkadasa gelince huylu huyundan vazgecmez ve bak sana söylemeden cikmis evlensen ayni seyi defalarca yasayacaksin bu bunub ispatidir degistiririm kafasi cok yanlis ama maalesef cogumuzda var

Konu sahibi bu adamda ne buldun bununla evleneceginimi saniyorsun?
Bu tiplwr her cicekten bal alir sen cijiyoruz sanirsin bakarsinki adamin hayatinda sadece eglencesin cok aglarsin sonra guven vermedi anlatigin kisi.
Arkana bile bakmadan kac onla binla yatan adamda her zuhrevi hastalik cikabilir

Allah aşkına körü körüne Nasıl böyle bişey hazmedersin sana hiç yakıştıramadım ya ver yolunu gitsin aynı yaşta bir öğrencimle beraberim desen inan bu kadar tepki vermezdim o Ada'ma layık değilsin bence bekle daha iyi fırsatlar çıkacaktır karşına yakma kendini

B
bı polıs ve takılacak tek kankası kız.her seyı qayet net goruyorsun sal gıtsın sonra cok uzer senı bu adam o zaman da ask acısından kıvranırsın

Ya aşk gözü kör eder sözü tamda buna uygun. Bırak kac kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…