aşık oldum olmasına da :)

Sevmediği bir kızla cinsellik yaşayan bir adam sana uygun mu iyi düşün
Bir de seninle tanıştırmak istemiş ne alaka
Kızı sevmiş olsa beraber olsalar sonra ayrılsalar ve seninle tanışsa olur da sen varken hala devam etmesi hiç doğru değil
Ne istediğini bilmiyor sanki
Düşün sen buna layık mısın?

Adam bekar olduğu sürece istediği kadınla, istediği sıklıkta takılıp istediği gibi birlikte olur.

Ancak sizinle bu kadar ciddiyken bunu halen sürdürmesi hoş değil.
Size kızla ilgili yalan söylemesi hoş değil.
Siz tepki gösterince size söylemeden devam etmesi hoş değil.

30 yaşında, aktif seks hayatı olan bir erkek tek eşli olsa bile eninde sonunda kuvvetle muhtemel seks isteyecektir. Siz buna yanaşmayacağınız için ya ilişkinizde sorun çıkar ya adam başkalarına yönelir diye düşünüyorum.

Kızın "large large takılıyoruz" gönderisi için de sizin tepkinizi kıza söylediğini düşünüyorum.

kızlar buraya yazana kadar burumun bu kadar olumsuz olduğunu farketmemiştim ya. o derece diyosunuz.

bekar olduğu için bişey diyemiyorum. sevgili olma levelına benim yüzümden tam geçmediğimiz için yine tam olarak bişe diyemiyorum. tepkimi söyledim ama yine de tam emin olmadan karar vermek istemiyorum çok pimpirikliyim ya.

aynen kız tepkimi bildiği için öyle şeyler yazıyor bence. hatta adam değere binmiş bile olabilir onun gözünde öyle sezdim :)

aktif seks hayatı var ama bi süre bekleyebilir heralde. bi yıl kadar falan ? öyle umuyorum.

30 yaşındaki olgun (!) ve artık düzenli bir hayat (!) isteyen komiser adayı ergen kılıklı kankası ile her Cumartesi akşamı large large takılıyor... Konunun özeti budur, bir cacık olmaz bu arkadaştan...

ay bu konunun özeti olmuş. böyle bakınca bana da bi cacık olmaz gibi gelmeye başladı. ama 40 yılda bir birinden hoşlandığım için tereddüt ediyorum.

Sevgili olmadığınız sürece birbirinize sadakat yükümlülüğünüz, herhangi bir sözünüz yok. O nedenle pek bir şey söyleyemezsiniz, sizinle ciddi konuşurken başka hatunlarla takılması sadece öküzlüktür. Hele ki sevgili olmak istediği kadın hoşlanmadığını belirttiği halde ondan gizli yapıyor olması gerçekten hoş değil.

Kıza nasıl aksettirdiği de önemli. "Seninle görüşmemi istemiyor, seni kıskanıyor, bozuluyor" dediyse kız o yüzden sahip çıkıyordur bu şekilde.

Bir yıl sonra ne olacak?

ay bu konunun özeti olmuş. böyle bakınca bana da bi cacık olmaz gibi gelmeye başladı. ama 40 yılda bir birinden hoşlandığım için tereddüt ediyorum.
Tereddüt etme, sonradan üzüleceğine şimdi üzül kurtul, cidden çok uğraşırsın bu adamla ve üzüldüğünle kalırsın.

madem sizinle o kadar ciddi düşünüyor o zaman zaten kendisi yanlış yaptığını, rahatsız olacağınızı düşünüp görüşmeyi keserdi. ben sıkıldım, başka arkadaşım yok laflarına sadece inanmak istediğiniz için inanıyorsunuz. bir hafta bile duramamış kızla çıkmadan. kızı şimdiden yedekte tutuyorsa sizinleyken de tutacağı ortada. ayrıca o yaşta bir adımın ergen bir kızla ne ortak noktası var ki arkadaş! olsunlar. zaman kaybetmeyin. kendinize uygun birini bulun. sonra gelip buraya başlık açmak zorunda kalırsınız kocamın kankası diye. gerçekten olgun birini bulmanızı dilerim.

bi yıl sonra evlenebiliriz diye düşünmüştüm ay ben çok mu alıklaştım acaba ya. haklısınız.

rahatsız olacağımı düşünüp söylemediğini düşünüyorum. şu aşamada daha fazlasını benden bi adım gelmedikçe yapmaz sanırım.

kıza söylemiş kız da sana gönderme yapmış. özelini paylaşan ve seni önemsemeyen biri.

ayrıca dövme nasıl yaptırıyo polis pardon da??

sen de üniversitede asistanım diyosun ama o da şaibeli şurdan bakınca. daha üniversiteye yeni başlamış toy çocuksn sanki. ben böyle düşünüyorum.

kesinlikle güvenilir değil. biri senin tek bir kelimeni dahi arkadaşlarıyla hele hele senin sevmediğin arkadaşlarıyla paylaşıyorsa kesinlikle ciddiye almıyordur ve hayatında yerin yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…