Aşık Oldum Ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.439
43.939
798
Aşık oldum ben ciddi ciddi aşık oldum. Bundan önceki flörtümle buluşma vs olayımız olmadı. Yani tanışıklığımız sanalda kaldı ve oda geleyim falan diye çabalamadı 5 ay kadr bir süre konuştuk ettik ama sevgili namına ortada birşey yoktu.

Şimdiki tanıdığım kişiyle de aynı piyasa sebebi ile tanışıyoruz. 4-5 ay olmuştur tanışıklığımız. Merhabamız vardı ve kendisi aynı zamanda yazar. Bu yüzden geçtiğimiz günlerde fuara katılıp katılmayacaklarını sormak için mesaj attım ve katılacaklarını söyledi. bende mrhaba demek için uğrayacağımı söyledim.
Ardından bir kaç gün sonra bir programla ilgli birşeyler sormak için mesaj attım o konu hakkında konuştuk aradan 2-3 gün geçti ve hiç konuşmadık. Cuma akşamı bana mesaj attı. İyi akşamlar biz geldik xx'e diye(xxx=şehir) bende hoşgeldiniz vs dedim. bayağı ısrarcı bir şekilde görüşmek istedi. bende pazar gnü uğrayacağımı söyledim.

Ve dün gittim kızlar yanına. uzaktan gördü beni. bir an emin olamadı ben miyim diye ondan sonra resmen gözlerinin içi parladı görünce. Br an gordu beni uzaktaydı gözleri parladı resmen :)) hafta içi tekrar bekliyormuş
gözlerime gözlerime baktı hele birde resm çekilirken tekrar gel dedi o an kafami döndüm yüz yuzeydik :))
işte hafta içi dha sakin nol bol mesajlasrz ddi elini belime atti resim çekilirken bayağı sarıldı yani
Gidiyorum ben diye gittim yanına yalnızdm gel öpeym dedi elimi sıktı yanagmdan öptü ve hafta içi goruselm dyr ısrarcı :))
ayy kitabını aldım imzaladı bana sabahvesen(tabi burası ismim ) tanışmanın mutluluğuyla yazdı :) utandm bir an gözlerime bakarken ama onun dışında hep knuştum :) ordan burdan konuştuk falan :)

hafta içi geleceksen birlikte kahvaltı yapalım erken gel dedi. daha sonra sana içecek birşeyler ısmarlarım falan dedi. hatta dün de dedi seni gezdirirm diye ki yabancısı o bu şehrin.hatta cuma akşamı konuşurken de o bna istanbula geldiğinde sen beni gezdirirsin demişti. ki istanbula da ben yabancıyım. hafta içi dha sakin bol bol mesajlasrz dedi (ama şuana kadar yazmadı daha. bende yazmıyorum.)

Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Dünden beri onu düşünüyorum. Gözlerine baktığım anı. elini belime koyduğu zamanı. yanağıma değen sakallarını. Elime değen ellerini. ve kesinlikle söyleyemem ona ne hissettiğimi. Çünkü bir kez gözlerine baktım ya olumsuz olursa yıkılırım kırılım. Ne yapacağım şimdi ben kızlar...

kardeşim gelmiş bna diyor xx abinin soyadı neydi napcan dedm eklicem faceden dedi. ekleme be dedim. sanane ya xx abi ekle beni dedi bana diyor harbiden de dedi ekle faceden diye

güncelleme :
Yeni
kızlar sordum ona resmi koydum profilime ama sakıncası varsa kaldırabilirim var mı bir sakıncası diye direk yok yok iyi olmuş dedi.

Son düzenleme:
Huhuu bu nasıl bi duygu seli
Valla tadını çıkarın bi süre sonra o heyecan gidiyor ve sevgi kalıyor
amaaaa sevgi boyut değiştiriyor işte o zaman gerçekten aşk olmuş oluyor
Aşk o pır pır çırpınışların zamanla yüreğinde sevgiyle içini ısıtması yani:) hemen aşık oldum deme öyle :)) inşallah aşka dönüşür)

şu dünkü konuya gitti aklım. tesadüflere de pek inanmam ama...

Son düzenleyen: Moderatör:
Koy gitsin arkadaşım,yaşa.Emin ol sadece bekar mı vs.Sonrasını doya doya yaşa.Heyecan candır.Herkesle yakalanmaz.
Biraz akıllı davranırsan hiç acı da çekmezsin.

İnşallah canım

şu dünkü konuya gitti aklım. tesadüflere de pek inanmam ama...

o başka arkadaşa ait :) benimki o kadar ünlü biri değil :)

ben gittiğimde stand da kimse yoktu cnm yardımcı arkadaş dışında onun haricinde hiç bir bayan da standın gerisine geçmedi bile benden başka. yani şuan bile duvarında birlikte resmimiz var benden başka bir bayanla resmi dahi yok.

Koy gitsin arkadaşım,yaşa.Emin ol sadece bekar mı vs.Sonrasını doya doya yaşa.Heyecan candır.Herkesle yakalanmaz.
Biraz akıllı davranırsan hiç acı da çekmezsin.

bekar canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim kirilmani incinmeni istemem ,bana da biraz hizli gelismis gibi geldi hersey .Evet sevmek sevilmek dunyanin en guzel seyi ama bu tur seyler asamali ilerler bence...Hani opmesi ,elini beline sarmasi v.s su an icin fazla geldi bana

Canim kirilmani incinmeni istemem ,bana da biraz hizli gelismis gibi geldi hersey .Evet sevmek sevilmek dunyanin en guzel seyi ama bu tur seyler asamali ilerler bence...Hani opmesi ,elini beline sarmasi v.s su an icin fazla geldi bana
resmi ben istedim hatıra niyetine kalsın diye oda resim çekilirken elini belime attı canım yani öyle asker arkadaşı gibi bir resim olmadı

Erkekler için bu davranış çok da farklı bir davranış değil.
Yanında hangi bayan olsa fotoda elini beline koyabilir.
Kim olsa gel kahvaltı edelim diyebilir.

İleride üzülmemek adına siz çok kapılmayın derim.

EVET AYNI ŞEYİ BEN YAZACAKTIM
ADAM BAYA TECRÜBELİ GİBİ KADINLARDA İZ BIRAKMA KONUSUNDA

bende kapılmak istemezdim ama oldu bir kere

Ulen benimkide böyle bir bakisla basladi tavsiye etmiyorum asik olma

ya kuzum o an işte dedim işte bu :) uzaktan ilk gördüğüm an bile :)

canım benim sen aşık olmuşsan bize pok yemek düşer.ne desek boş şimdi aşkın gözü kördür ve tüm uyarıları kulak arkası yaparsın.hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…