Aşık Oldum Ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

kızlar sordum ona resmi koydum profilime ama sakıncası varsa kaldırabilirim var mı bir sakıncası diye direk yok yok iyi olmuş dedi.

Ben de duvarında deyince evinin salonun duvarında sandım iyi mi?
Neyse hayırlı olsun inşallah...

ayy çok heyecanlı :) gelişmelerden haberdar edin bizi :) bana hızlı gelmedi normal seyrinde gibi şuan için :) İnşallah çok mutlu olursunuz.

bir anda yaşanan tutulmalara aşk diyoruz. sonu da inşallah başladığı gibi hızla bitmez :) hatta umarım güzel bir birliktelik yaşarsınız.

Vayy yazar mı? Bay kültür he cohh iyi kız ama vitesi yavaşa al biraz cok gızlı gitme emniyet kemeri takmayıda unutma banada yaz he

Bence adamın her hareketinden her sözünden bir anlam çıkartıyorsunuz.
Hemen kendinizi kaptırmayın.

kendisi bugün için kahvaltıya davet etti ama müsait değildim

Teklifi hemen kabul etmemekle iyi etmişsiniz.
Sizin konuları denk geldikçe takip ederim ve neden tercihinizi sizden büyük adamlardan yana kullanıyorsunuz.
Oysaki daha 20'li yaşların başında gencecik birisiniz.
Bir de birine duygusal bir şeyler hissedip gerçekleşmeyince hemen başka birine duygusal anlamada bağlanma isteği duyuyorsunuz.
Oysa ki bir es verseniz....

bir anda oldu ve kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum daha önce denedim olmadı. teklifini kabul etmedim çnkü istediği gelecek kadr kolay biri görmesin istedim beni. hani geldi de ben koşa koşa gidiyorum ona olmasın istedim. hfta sonu fuar alanına geleceğim uğrarım yanına dedim

yazar o kişi zaten imzanın sebebi de bu. kitabını imzaladı
Konu sahibi hanim, sizin hissettiginiz muthis bir asktir, dogru. En guzeli tek tarafli asktir zaten.
Ama o adamda narsiszm belirtileri var. Anlattiklariniz bu adamin egosunuz oksamissiniz, durum " I've got the money, you've got the honey " (para bende bal sende ) sendromu. Eminim bu hizla bayagi samimi olursunuz ama, adam sizi fetih ettikten sonra cop tenekesine atacaktir. Bir yil surmez boyle iliskiler ve de asik ama kirik bir kalple kalirsiniz. Yinemipilav yazmadi demeyin.

egolu biri değil öyle olsaydı ben yazarım benm yayınevim var diye hava atardı bütün yayınevlerinin sahipleri takım elbiseyle çalışanlara emirler yağdırırken standlarda o kendisi kot pantolon tişört bldiğiniz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…