Aşık Oldum Ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

narsist olduğu kanısına nereden vardınız acaba

narsist olduğu kanısına nereden vardınız acaba
Deneyimden konusuyorum. Benim de bir yazar ex-im vardi. Onunla da aramizda yas farki vardi. Yazar dinamiklerini kilometrelerden anlarim ben. Onlarin "groupie"leri olur tipki Rock muzisyenleri gibi. Ozel hayatina giren cikan belli degildir ve sizden muthis bir profesyonellikle gizlerler.
Cunku isin ozu, yazar olmasinin %99.99 sebebi ilgi merkezi olmak ve ve unlu olmak istemektedir. Eger bilgi uretmek amacli olsaydi akademisyen olurdu. Ama akademisyenlik hic seksi degil, blockbuster satmanin getirisi onlari ilgilendiren- bohem hayat, bol seks ve paradir amaclari.Siz onun sahnesinde sadece bir piyonsunuz. Sizden sikilinca baska bir 20lik yeriniz alacak nasilsa. Siz tek basiniza onun egosunu doyuramazsiniz cunku o bastan doyumsuz.
Ama o sizin icin evren kadar buyuk. Sakin yanlis anlamayin, bence bu heyecani suyu cikincaya kadar yasayin, ve bunun gecici oldugunu dusunerek tedbirli olun.

bende o piyasadanım tanıyorum yazarları

Aranızda yaş farkı çok mu?
Yaşlarınız nedir.

Yoğun hisler var umarım doğru kişidir :)
Yanlışsa da eğlenceli vakit geçirip mutlu olabileceğin bir kişi tabi sonuç beklemeden.

dusunceniz size kalsın..
Ayip ettiniz. Ben bir deneyimi paylastim su verdiginiz cevaba bakin. Insan "tesekkur ederim ama herkesin deneyimi farkidir," diyebilir ama nerede o olgunluk. Iste o adam sizin bu gelismemis, ham tarafinizi tepe tepe kullanacak, kolay gelsin.

Çokta yok aslinda.
Adam sizden etkilenmiş belli, sen güven verip vermediğine bak.

Biraz dikkatli ol yeter :)

Pilavın söylediklerini hoslanmasanda yabana atma derim ayrıca :)
yanındayken bile buram buram güven akıyor ondan bana. dikkatliyim sonuna kadr dikkatli olmasam bugün fuarın 4.günü ve ben her gün yanında olurdum sadece 1 kez gittim

Vayy okurken ben bile heyecan yaptım çok etkilenmissiniz umarım hersey çok güzel gider hersey çok iyi olur ağzını arayın duygularınızi belli edin olumsuzsada düşüncesi en azından fazla uzulmeden basindayken bilirsiniz

dostu olarak görüyormuş beni. kırmak istemiyormuş. bla bla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…