- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi yazarhanim35
Hoşuma gitti konun ..
İnşallah mutlu olursun. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım inşallahHoşuma gitti konun ..
yaw neden kızın hevesini kacırıyorsunuz bence cok tatlılarbence hızlı da degil cok guzel ve ayarında
bende kapılmak istemezdim ama oldu bir kere
ya kuzum o an işte dedim işte bu :) uzaktan ilk gördüğüm an bile :)
inşallah cnm ikimizinki de hayırlısı ile olurBen bu hisse asinayim.
Insallah olur sizinki![]()
Gordugum gunden beri gozumun onunden gitmiyor. Rahatsizlik vermemek icin de gozunun icine uzun uzun bakmiyorum.
Kavusma odakli degil sadece sevme odakliyim. Saglikli olsun, arada bir gozume gorunsun yeter bana. Az once gordum, hem muzip hem cilveli siritisiyla arkadaslarini dinliyodu. Bolmedim, bakisini yakalamadim bu sefer. Gecip gittim![]()
zamanında ağırdan aldım 5 ay hemde elimde kalan hiç birşeyNe anlama geldiğini hala anlayamadığım bi söz var ama eşim böyle durumlar için sürekli bu sözü kullanır.hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer...duruma uygun mu bilemedim ama ağırdan almak en mantıklısı hızlı olmuş olaylar biras
Canım her ilişki her erkek farklı.ama sağlam adımlarla gitmek en mantıklısı.erkekler bide kaçan kızları sever.çokta şeeetme.inşAllah çok mutlu olzamanında ağırdan aldım 5 ay hemde elimde kalan hiç birşey
yok cnm zaten mesaj dahi atmıyorum halen burda ama gitmedim yanına bugün mesela sadece kardeşim gidecek onunla selam yollaycğm xx abine selam söyle dedim oda giderim yanına zaten dediCanım her ilişki her erkek farklı.ama sağlam adımlarla gitmek en mantıklısı.erkekler bide kaçan kızları sever.çokta şeeetme.inşAllah çok mutlu ol![]()
kim ki ,cok merak ettım:)
Ben, 1 kere gorusmustum 2. Buluşmamizda sevgili olduk 15 yıldır hayatımda. Arkadaslara katılmak birlikte her erkekte bir değil diyorum. Ben çok sansliyim sanırım ama önceki bir kaç kalp kırıklıkları da var yani. 5 senemi verdim bir halt olmadı, 1 günümü verdim dünyalar benim oldu. Rabbim hep güldürsun insallah. Anlattığım heyecanlar bu 1 günlük askim da yani kocam da yaşadıklarımdir :) inşallah mutlu olursun.
isim veremem :)
Her insan bir olmuyor inan
ayy darısı başıma :) 5 ay verdim br halt olmadı konuşmamızın haftasında görüşmek için ısrar etti. oysa 5 aylık olan adam 1 kez dahi gelmedi
Hadi inşallah. Bu arada ben eşimle gezdim tozduk eskinin kulağına gitti. Eski evlenme teklifi etti. Ee yuhh! 5 yıl aklın neredeydi. Valla aşkı eşinde buldum. Çocuk doğana kadar da kalbim hep pir pir di. Şimdi seviyorum, alistikrutin olduk. Sevgi ve saygı çok güzel. Aşk ve sevgi güzel şeyler. Heyecanını beni o yıllara götürdü. Benim ki pat diye Dudaktan opunce aman kalbim çıkMusti. Ama anlık bir dudak öpmek. Sevgili değiliz He birde. Bana şehri gezdiriyoruz arkadaş :)) amacı güzeldi ya.isim veremem :)
ayy darısı başıma :) 5 ay verdim br halt olmadı konuşmamızın haftasında görüşmek için ısrar etti. oysa 5 aylık olan adam 1 kez dahi gelmedi
yazar o kişi zaten imzanın sebebi de bu. kitabını imzaladıSizin hissettiğiniz duygunun adı aşk değil. Hayranlık ve hoşlanma sadece..
Ve dikkat edin megalomaniac olmasın bu kişi. İmza vermeler filan..Bilmiyorum temkinli olun bence.
Bunu anladım canım. Ama yinede ağırdan al.sonra kırılan sen olursun. .yazar o kişi zaten imzanın sebebi de bu. kitabını imzaladı
ondan adım bekliyorum artık :) mesela resmimizi koydum faceye etiketledm onu da profil resmi yaptım anlamştr sanırım dha ne yapaym :)Şansınızı deneyin derim ben.Bu yıkılırım kırılırım olayındanda vazgeçin çok çabuk anlam yükleyip sonrada üzülürsem diye adım atamıyosunuz elde var sıfır.Yıkılıcak bişey yok ama olursa da mutluluktan ölünür.
Beni opse ölürüm o anHadi inşallah. Bu arada ben eşimle gezdim tozduk eskinin kulağına gitti. Eski evlenme teklifi etti. Ee yuhh! 5 yıl aklın neredeydi. Valla aşkı eşinde buldum. Çocuk doğana kadar da kalbim hep pir pir di. Şimdi seviyorum, alistikrutin olduk. Sevgi ve saygı çok güzel. Aşk ve sevgi güzel şeyler. Heyecanını beni o yıllara götürdü. Benim ki pat diye Dudaktan opunce aman kalbim çıkMusti. Ama anlık bir dudak öpmek. Sevgili değiliz He birde. Bana şehri gezdiriyoruz arkadaş :)) amacı güzeldi ya.