Aşık Oldum Ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

Konu sahibi hanim, sizin hissettiginiz muthis bir asktir, dogru. En guzeli tek tarafli asktir zaten.
Ama o adamda narsiszm belirtileri var. Anlattiklariniz bu adamin egosunuz oksamissiniz, durum " I've got the money, you've got the honey " (para bende bal sende ) sendromu. Eminim bu hizla bayagi samimi olursunuz ama, adam sizi fetih ettikten sonra cop tenekesine atacaktir. Bir yil surmez boyle iliskiler ve de asik ama kirik bir kalple kalirsiniz. Yinemipilav yazmadi demeyin.
narsist olduğu kanısına nereden vardınız acaba

narsist olduğu kanısına nereden vardınız acaba
Deneyimden konusuyorum. Benim de bir yazar ex-im vardi. Onunla da aramizda yas farki vardi. Yazar dinamiklerini kilometrelerden anlarim ben. Onlarin "groupie"leri olur tipki Rock muzisyenleri gibi. Ozel hayatina giren cikan belli degildir ve sizden muthis bir profesyonellikle gizlerler.
Cunku isin ozu, yazar olmasinin %99.99 sebebi ilgi merkezi olmak ve ve unlu olmak istemektedir. Eger bilgi uretmek amacli olsaydi akademisyen olurdu. Ama akademisyenlik hic seksi degil, blockbuster satmanin getirisi onlari ilgilendiren- bohem hayat, bol seks ve paradir amaclari.Siz onun sahnesinde sadece bir piyonsunuz. Sizden sikilinca baska bir 20lik yeriniz alacak nasilsa. Siz tek basiniza onun egosunu doyuramazsiniz cunku o bastan doyumsuz.
Ama o sizin icin evren kadar buyuk. Sakin yanlis anlamayin, bence bu heyecani suyu cikincaya kadar yasayin, ve bunun gecici oldugunu dusunerek tedbirli olun.

Deneyimden konusuyorum. Benim de bir yazar ex-im vardi. Onunla da aramizda yas farki vardi. Yazar dinamiklerini kilometrelerden anlarim ben. Onlarin "groupie"leri olur tipki Rock muzisyenleri gibi. Ozel hayatina giren cikan belli degildir ve sizden muthis bir profesyonellikle gizlerler.
Cunku isin ozu, yazar olmasinin %99.99 sebebi ilgi merkezi olmak ve ve unlu olmak istemektedir. Eger bilgi uretmek amacli olsaydi akademisyen olurdu. Ama akademisyenlik hic seksi degil, blockbuster satmanin getirisi onlari ilgilendiren- bohem hayat, bol seks ve paradir amaclari.Siz onun sahnesinde sadece bir piyonsunuz. Sizden sikilinca baska bir 20lik yeriniz alacak nasilsa. Siz tek basiniza onun egosunu doyuramazsiniz cunku o bastan doyumsuz.
Ama o sizin icin evren kadar buyuk. Sakin yanlis anlamayin, bence bu heyecani suyu cikincaya kadar yasayin, ve bunun gecici oldugunu dusunerek tedbirli olun.

bende o piyasadanım tanıyorum yazarları

Aranızda yaş farkı çok mu?
Yaşlarınız nedir.

Yoğun hisler var umarım doğru kişidir :)
Yanlışsa da eğlenceli vakit geçirip mutlu olabileceğin bir kişi tabi sonuç beklemeden.

dusunceniz size kalsın..
Ayip ettiniz. Ben bir deneyimi paylastim su verdiginiz cevaba bakin. Insan "tesekkur ederim ama herkesin deneyimi farkidir," diyebilir ama nerede o olgunluk. Iste o adam sizin bu gelismemis, ham tarafinizi tepe tepe kullanacak, kolay gelsin.

Çokta yok aslinda.
Adam sizden etkilenmiş belli, sen güven verip vermediğine bak.

Biraz dikkatli ol yeter :)

Pilavın söylediklerini hoslanmasanda yabana atma derim ayrıca :)
yanındayken bile buram buram güven akıyor ondan bana. dikkatliyim sonuna kadr dikkatli olmasam bugün fuarın 4.günü ve ben her gün yanında olurdum sadece 1 kez gittim

Vayy okurken ben bile heyecan yaptım :D çok etkilenmissiniz umarım hersey çok güzel gider hersey çok iyi olur ağzını arayın duygularınızi belli edin olumsuzsada düşüncesi en azından fazla uzulmeden basindayken bilirsiniz

Aşık oldum ben ciddi ciddi aşık oldum. Bundan önceki flörtümle buluşma vs olayımız olmadı. Yani tanışıklığımız sanalda kaldı ve oda geleyim falan diye çabalamadı 5 ay kadr bir süre konuştuk ettik ama sevgili namına ortada birşey yoktu.

Şimdiki tanıdığım kişiyle de aynı piyasa sebebi ile tanışıyoruz. 4-5 ay olmuştur tanışıklığımız. Merhabamız vardı ve kendisi aynı zamanda yazar. Bu yüzden geçtiğimiz günlerde fuara katılıp katılmayacaklarını sormak için mesaj attım ve katılacaklarını söyledi. bende mrhaba demek için uğrayacağımı söyledim.
Ardından bir kaç gün sonra bir programla ilgli birşeyler sormak için mesaj attım o konu hakkında konuştuk aradan 2-3 gün geçti ve hiç konuşmadık. Cuma akşamı bana mesaj attı. İyi akşamlar biz geldik xx'e diye(xxx=şehir) bende hoşgeldiniz vs dedim. bayağı ısrarcı bir şekilde görüşmek istedi. bende pazar gnü uğrayacağımı söyledim.

Ve dün gittim kızlar yanına. uzaktan gördü beni. bir an emin olamadı ben miyim diye ondan sonra resmen gözlerinin içi parladı görünce. Br an gordu beni uzaktaydı gözleri parladı resmen :)) hafta içi tekrar bekliyormuş
gözlerime gözlerime baktı hele birde resm çekilirken tekrar gel dedi o an kafami döndüm yüz yuzeydik :))
işte hafta içi dha sakin nol bol mesajlasrz ddi elini belime atti resim çekilirken bayağı sarıldı yani
Gidiyorum ben diye gittim yanına yalnızdm gel öpeym dedi elimi sıktı yanagmdan öptü ve hafta içi goruselm dyr ısrarcı :))
ayy kitabını aldım imzaladı bana sabahvesen(tabi burası ismim :KK70:) tanışmanın mutluluğuyla yazdı :) utandm bir an gözlerime bakarken ama onun dışında hep knuştum :) ordan burdan konuştuk falan :)

hafta içi geleceksen birlikte kahvaltı yapalım erken gel dedi. daha sonra sana içecek birşeyler ısmarlarım falan dedi. hatta dün de dedi seni gezdirirm diye :KK70: ki yabancısı o bu şehrin.hatta cuma akşamı konuşurken de o bna istanbula geldiğinde sen beni gezdirirsin demişti. ki istanbula da ben yabancıyım. hafta içi dha sakin bol bol mesajlasrz dedi (ama şuana kadar yazmadı daha. bende yazmıyorum.)

Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Dünden beri onu düşünüyorum. Gözlerine baktığım anı. elini belime koyduğu zamanı. yanağıma değen sakallarını. Elime değen ellerini. ve kesinlikle söyleyemem ona ne hissettiğimi. Çünkü bir kez gözlerine baktım ya olumsuz olursa yıkılırım kırılım. Ne yapacağım şimdi ben kızlar...

kardeşim gelmiş bna diyor xx abinin soyadı neydi :KK70: napcan dedm eklicem faceden dedi. ekleme be dedim. sanane ya xx abi ekle beni dedi bana diyor :KK70: harbiden de dedi ekle faceden diye :KK70:

güncelleme :
Yeni
kızlar sordum ona resmi koydum profilime ama sakıncası varsa kaldırabilirim var mı bir sakıncası diye direk yok yok iyi olmuş dedi.

Vayy okurken ben bile heyecan yaptım :KK70: çok etkilenmissiniz umarım hersey çok güzel gider hersey çok iyi olur ağzını arayın duygularınızi belli edin olumsuzsada düşüncesi en azından fazla uzulmeden basindayken bilirsiniz
dostu olarak görüyormuş beni. kırmak istemiyormuş. bla bla..

Back
X