Aşık olmadığım ama bana aşık olan en yakın arkadaşımla evlenmeli miyim?

Canım ben de bu yüzden yıllarca etmediğim laf bırakmadım ona. O yüzden engelledim zaten. Bana ilgi duydu ama arkadaş kalmaya çalıştı. Hiç öyle benimle sevgili olmaya çalışmadı kız arkadaşı varken. Onların aileleri falan da tanışmıştı. Valla ne dersen haklısın o konuda. Ben o yüzden nefret etmiştim zaten. O yüzden aşık olamadım.

Çünkü siz ''hayır'' dediniz.Siz evet deseydiniz o kızı bir milyon kez bırakmıştı.
Olay size aşık olması ya da takıntı yapması değil,duyguları bu haldeyken o kızla birlikte kalmaya devam etmesi.Ya bir başkasına yalan söyleyen birine nasıl inanacaksınız,yarın o kızın yerinde siz olmayacağınızın garantisi var mı ? Aşk falan bunlar bir süre sonra gider,insanın özü neyse onu görürsünüz,evlilik diyorsunuz bir de adam daha neyi istediğini bilmiyor,siz yok dinine düşkün,el tutmaz falan diye şimdiden pembe hayallere dalmışsınız.Biraz gerçekçi bakın olaya,madem aşık olan taraf siz değilsiniz.Birinden uzaklaşmak yakınlaşmak sizin elinizde.Kendinize böyle birini layık görüyorsanız cidden bir şey diyemem,ama inanın bana ''cinsellik düşünüyor'' dediğiniz tipler en azından dürüst tipler,ne istedikleri ilk dakikadan belli hoşunuza gitmez yol verirsiniz,bakın böyleleri insanların yıllarını çalıyor,bir de kızı suçlamış aldattı diye,ben ondan bile şüpheliyim.

Beni çok sevdiğini bildiğim halde sartlarimizin eşit olmadığı ailevi sorunların doğacağını tahmin ettiğim bir ilişkiyi bitirdim. Eşimle evlendim yer yer ilgisiz ilgisini belli edemeyen birisi bense ona hep kör kütük . Ama bugün sorsann beni seveni seçerdim iki çok seven birbirine denk gelmiyo sevsen hep sen hep sen yoruluyosn..Sevgisine inandığım birisiyse 🤐
Benim de önümde öyle örnek çok. Sevmiş evlenmiş ama en yakın arkadaşıma bakarsak kocası kız telefonda benimle bile konuşsa kimle konuştun diye durduk yere olay çıkarıyor. Sonra kavga etseler kız evi terketse evden adım atarsan dönme diyormuş kocası. Benim önümde hiç iyi örnek yok.

Çünkü siz ''hayır'' dediniz.Siz evet deseydiniz o kızı bir milyon kez bırakmıştı.
Olay size aşık olması ya da takıntı yapması değil,duyguları bu haldeyken o kızla birlikte kalmaya devam etmesi.Ya bir başkasına yalan söyleyen birine nasıl inanacaksınız,yarın o kızın yerinde siz olmayacağınızın garantisi var mı ? Aşk falan bunlar bir süre sonra gider,insanın özü neyse onu görürsünüz,evlilik diyorsunuz bir de adam daha neyi istediğini bilmiyor,siz yok dinine düşkün,el tutmaz falan diye şimdiden pembe hayallere dalmışsınız.Biraz gerçekçi bakın olaya,madem aşık olan taraf siz değilsiniz.Birinden uzaklaşmak yakınlaşmak sizin elinizde.Kendinize böyle birini layık görüyorsanız cidden bir şey diyemem,ama inanın bana ''cinsellik düşünüyor'' dediğiniz tipler en azından dürüst tipler,ne istedikleri ilk dakikadan belli hoşunuza gitmez yol verirsiniz,bakın böyleleri insanların yıllarını çalıyor,bir de kızı suçlamış aldattı diye,ben ondan bile şüpheliyim.
Kızın arkadaşı telefonda kıza sen şu kişiyle yiyişirken iyiydi yazmış ve bu sorduğunda kız aşık olmadım ama öpüştüm demiş. Çok iyi tanıdığım biri ve bu konuda bana asla yalan söylediğini düşünmüyorum. Eski sevgilisi de zaten o yıllar benim için Pelin senin değerlin en kıymetlin diyormuş. Sevgilisinden saklamıyordu bana değer verdiğini. O yüzden kız daha çok kıskanıyordu. Ama arkadaştık zaten.

Kızın arkadaşı telefonda kıza sen şu kişiyle yiyişirken iyiydi yazmış ve bu sorduğunda kız aşık olmadım ama öpüştüm demiş. Çok iyi tanıdığım biri ve bu konuda bana asla yalan söylediğini düşünmüyorum. Eski sevgilisi de zaten o yıllar benim için Pelin senin değerlin en kıymetlin diyormuş. Sevgilisinden saklamıyordu bana değer verdiğini. O yüzden kız daha çok kıskanıyordu. Ama arkadaştık zaten.

Aferin,iyi yapmış saklamayarak,size ne desem bilemiyorum,siz şimdiden başlamışsınız ''ama pişman'' demeye.Umarım aynı şeyi size yapmaz en azından.Yoksa verdiğiniz zamana içiniz acır.

Aferin,iyi yapmış saklamayarak,size ne desem bilemiyorum,siz şimdiden başlamışsınız ''ama pişman'' demeye.Umarım aynı şeyi size yapmaz en azından.Yoksa verdiğiniz zamana içiniz acır.
Bilmiyorum. Sonuçta 4 yıl arkadaş kaldık ve o zamanlar böyle bir düşüncesi yoktu. Ne zamanki ben onu engelledim onun dediğine göre ben onunla konuşmayınca benim değerimi ve beni asla kaybetmek istemediğini anlamış. Bunun üstüne kız arkadaşından ayrılmaması kesinlikle büyük hata. Ama ben asla ayrılsın istemedim zaten ben onu kardeş gibi görüyordum. Orda hatalı kendisi de kabul ediyor. Beni aldatırsa cehenneme kadar yolu var. İşte ben bundan aslında onunla evlenmek istemiyorum. Bu aldatılma korkusundan değil de sevgilisi varken beni sevdiğini söyleyip ayrılmadığı için. Kızın ailesiyle tanışmışlar yani neredeyse evleniyordu. Orda kıza hadi güle güle dese yine ben onu suçlardım. Beni sevse de onla evlenecekti. Amaan yok ya tamam ben evlenmiyorum arkadaşlar. Zaten psikolojim iyi değil. Kedili teyze olucam. Bi sürü kedim de var.

Back
X