Aşık olmak istiyorum diyenler......

aklima bi sarki sozu geldi:

Hersey yalan olsa bile en guzel ask zor olandr..

belki zor olanlar, veya imkansizlar cekiyo bizi

Bak bu daha güzel canım : Mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile....... zemuszemus

bende ask istiom :uhm: ama hani nerde hep aldatildim hani nerde ask :çoküzgünüm:

kızlarrr iice bunalım takılır olduk yaaaboshayallersmile

yanlis kisilere denk geldin guzelima.s
senin gozunu korkutmak istemeyiz :)
umarim sen en kisa zamanda dogru insani bulup
omur boyu mutlu olursunboshayallersmile

yanlis kisilere denk geldin guzelima.s
senin gozunu korkutmak istemeyiz :)
umarim sen en kisa zamanda dogru insani bulup
omur boyu mutlu olursunboshayallersmile

yok canım olur mu yaaaa dert hepimizin derdi...Rabbim hepimize nasip eder inşallah en kısa zamanda,doğru insanları.Hayrılı insanlarla tanışmayı nasip etsin..olumunekankayizsmile

Kızlarr baharı, yazı bekleyin kışın ortasında ne aşkı ayol ama yinede antenleri açık tutun opuyorumnanaktan inşallah kıymetinizi bilen kişilere olursunuz yerimseniben

Farkeder tabii güzeller Mehmet Coşkundeniz'in bununla ilgili röportajı bile var..Güneş ışınlarının hormanal etkisi varmış yaaa

Farkeder tabii güzeller Mehmet Coşkundeniz'in bununla ilgili röportajı bile var..Güneş ışınlarının hormanal etkisi varmış yaaa

hadi yavvv:uhm: bizim hormonlar her zaman ki gibi üst seviyelerde de inşallah erkek camiası bu konuda bi arak yapar hormonal anlamdaakaydirigubbakcemile3

hadi yavvv:uhm: bizim hormonlar her zaman ki gibi üst seviyelerde de inşallah erkek camiası bu konuda bi arak yapar hormonal anlamdaakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Bence sizi seveni sevin aşık olunca insan etrafına at gözlüğüyle bakıyor onun kötü huylarını görmüyorsun :olmaz: ama bir yandanda o çılgınlıklar güzellikler off off boshayallersmile

bugün ayrıldığım hiç bir şeye değmeyecek şahsı unutup hemen biran önce masum sevgi dolu özveri dolu bi aşk a kucak açmak istiyorum en azından beni hak etcek bi erkeğe duygularımı açmak istiyorum kızlar ...

başımı nereye yaslıyım nerde çare buluyum ben bilemedim geziniyorum deliler gibi :uhm: biilmiyorum ya bulcakmıyım ki... sende bulursun hemen ıNŞALLAHHHHHHHH meltem ...

Biri beni sevsin ben de onu seveyim yeter.Fazlasında gözüm yok boshayallersmile
Ama nerede???Yooookkkkkk kiiiikaydirigubbakcemile3
Herşeyin bir zamanı var diyorlar da zaman da aleyhime işliyor.kaydirigubbakcemile3

Back
X