Aşık olmak istiyorum diyenler......

işimiz fala kaldıysa zorr=)) ama genede fala inanma falsız kalma felsefesini uygulamaktan alıkoyamıyoruz kendimizi..cnm taksimde kadınlar kahvesi ( cafe'des femmes ) dilek veya peline baktırabilirsin .. çok iyilerr

siskelebeği ben de bi kaç gün önce istanbuldaydım ve kadınlar kahvesinde meryeme baktırdım. Bi kız sadece ona fal baktırmak için gelmişti izmitten. her dediği çıkıyor dedi. beni de çok şaşırttı çok iyi buldum. senin bir fikrin var mı meryem hakkında? Dedikleri çıkar mı? fisfisfis

baktıran var mı bayanlara haftasonu hemen giderim valla zemuszemus

Şirketimize gelen cihaz satıcısına aşık oldum buyrun burdan yakın akannehir ımkansız aşk bu olsa gerek offffff :gitme:

Şirketimize gelen cihaz satıcısına aşık oldum buyrun burdan yakın akannehir İmkansız aşk bu olsa gerek offffff :gitme:

Bir hoşlantıdır belki de hemen emin olamazsın. Bu kadar çabuk aşık oldum denilemez gibime geliyor.(Gerçi ne kadar oldu bilmiyorum.) Ama yine de hayırlısı olsun diyelim. :1rolleyes:

Büyük bir hayranlık ve hoşlantı evet ohaoldumsmile Ama imkansız olduğunu da biliyorum zoru severim ama bu kadarı fazla :olmaz:

Büyük bir hayranlık ve hoşlantı evet ohaoldumsmile Ama imkansız olduğunu da biliyorum zoru severim ama bu kadarı fazla :olmaz:

İmkansız olduğunu bildiğin bir durumu içinde büyütüp kendine acı çektirmene gerek yok o halde. Salla gitsin.:içelim:

Evet hiç aşık olmadığım için her gördüğüm yakışıklıya aşık oluyorum zemuszemus

Sadece aşık olmayı değil aşkınıza karşılık bulmayı da dileyin. Karşılıksız olursa çok beter bir ıstırap içinde bulursunuz kendinizi. Ama acı çekmek istiyorum diyen varsa bilemicem.:1closedeyes:

Ayy ben aşık oldummm bizim mahallede oturuyoor polis çok yakışıklı aramızda 8 yaş fark var ama olsun şuanda aramızda hiçbişey yok ama oda bana bakıyor hayırlısı inşallah boshayallersmile boshayallersmile

Aman ben oldum da ne oldu. kaydirigubbakcemile3

Karşılığı olup olmadıgını bilmeden aşık oluyorsun istemsizce ve sonrası acı da olabiliyor aman dikkat. :1ninca:

Ewt çok bende sewmek ve sewilmek istiyorum ama olmuyo gönül kırıklığımdan dolayı çok umutsuzum ben bir daha aşık olamıcakışım gibi geliyo :2:

2yıl oldu aşk yooookk:(
bende aşık olup ve aşık olunmak(nasıl tabirrse artık) istiyorumm....

bende istiyorummmmmmm çok sevilmekkkkk karşılık görmek istiyorumm bensiz yapamasın istiyorumm ama olmuyorrrrrrrrrrrr:14:

Back
X