aşık olup evlenenler

kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?

ben 8 senelik evliyim 2 senede nişanlı kaldım öncesindende tanışıklığımız var 16 yaşımdan beri tanıyorum eşimi benden 9 yaş büyük imkansız tarafsız platonik bir aşk iken mutlu sonla bitti ve hala eşime aşığım hiçte değişmedi ha bu demek değilkim mükemmel kötü tarafları o zamanda vardı kör kütük değildim ama aşıktım kötü ve iyi yanlarıyla sevdim ve kabul ettim eşimi şükürler olsun 8 senede hiç şaşırmadım gibi birşey Allah bozmasın ...Nasılki benimde kusurlu yanlarım varsa eşiminde var önemli olan birbirini dengelemek

ılerıyı görmek ıstıyosan,bı erkek annesine nasıl davranıyorsa,karısına da oyle davranır..

aynen katılıyorum canım. %100 doğru bir gerçek.

benim annem de aynısını derdi. şimdi ben de tüm erkekler de bunu görüyorum. bir erkek annesine nasıl davranıyorsa ileride eşine de öyle davranacaktır.

maşallah diyorum o zaman size de :) tavsiyeleriniz gerçekten değerli teşekkür ederim görüşleriniz için

Bence bir insanın karakteri kolay kolay değişmez, değişemez diye düşünüyorum.
7' de neyse 70' de odur derler ya hani, ancak kendini gizler köprüyü geçene kadar misali..
Bizim akrabamız sayılan bir kız henüz 22 yaşına girdi evleniyor Eylül de, ailesi de hiç zorlayıcı, kan kusturucu tarzında insanlar değiller.
Ama demiş ki damat beyimiz, köpürüyü geçene kadar dur bakalım ben sonra göstereceğim onlara, yani burdan anlayacağımız gibi ancak kendilerini tutup, gizleyebilirler.
İmzayı basınca da gevşer, döker eteğindeki taşları, nasılsa bastık imzayı artık korkmaya gerek yok diye.
Evlerden ırak..

bencilse daha bencil oluyor, seviyorsa yine seviyor, kompleksse biraz çözülüyor, aileciyse daha çok aileci oluyor, temiz değilse sana çok iş düşüyor, düşüncesizse yine aynı devam ediyor.. yani iyi ya da kötü neyi varsa evlenince bir tık daha artıyor bunlar o kadar..

kişiden kişiye göre değişir ama ben imzayı attığım andan itibaren her şey tepetaklak oldu hayatımda. art arda bir çok tramva yaşadım ve bu benim evliliğimin talihsizliğiydi. hayat izin vermedi vermiyor mutlu olmamıza. evlendiğim günden beri acı çekiyorum. ama dediğim gibi bunlar daha çok talihsizlik. eşim beni seviyor. ama bencil bir adam. bense şimdi hiç kimseyi sevemeyecek kadar yorgunum. o yüzden canım hayatın insana ne getireceğini kimse bilemez ama sırf kaygılar yüzünden de kaçmamak lazım hiçbir şeyden. eğer yalan, aldatma, saygı duymama vs. gibi ciddi sorunlar/ihtimaller yoksa aklının en ufak köşesinde, çok yüklenme kendine. her şeyin başı sağlıklı iletişim. aşk da olsa onun haricinde bir de aklınla ölç tart, tanı eşini.. en iyisini yine sen bilirsin..

hayat bazen fazla üzüyor insanı ...allah sağlık ağız tadı versin sana canım ne güzel söylemişsin herşeyin başı gerçektende iletişimden geçiyor çok teşekkür ederim tavsiyelerin için canım

her insan değişir değişmez diyen yalan söyler.

ama aynı şeyleri paylaşmak artıyor işte. o durumda insan tepkileri ölçemiyor biraz kırıcı olunabiliyor

aşık olarak evlendim.
fakat bazen o kusursuz adamın içinden bambaşka bir adam çıkıveriyor.

aşık olarak evlendim.
fakat bazen o kusursuz adamın içinden bambaşka bir adam çıkıveriyor.

o bazenler hangimizde olmuyor ki zaten bazen benim de kendimi tanıyamadığım zamanlar olur bu insanın doğasında var malesef kendimizi kaybedebiliyoruz

Ilkokul 5.sınıfı bitirdiğimde başladı herşey.eşim liseyı yeni bitirmişti o zaman.3 yıl ailelerden giZledik sonra hersey ortaya çıktı burada biz komşuyuz.zor bela 17 yaşında evlendim.eşim hergün koşa koşa eve geliyordu.halada öyle.ben hamile kalınca birde borçlar cogalınca kayınvalıdemın yanında kalmaya başladık bir sure.bırda biraz daha soğuk.hatta ayrılmayı bile düşündüm ama sonra sacmaladıgımı burda serbest davtanamadıgını düşündüm ve vazgectım.bunları anlatınca oda farkına vardı.özetle 6 yıldır evlıyız.2002 denk beride beraberiZ.minik bir kızımız var ve ben ona oda bana ilk günkü gibi aşık...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?

eşimle evlendikten sonra birbirimize daha düşkün olduk. her şeyi beraber yapmak istiyoruz. çünkü birbirimizin en iyi arkadaşıyız.
6.5 senedir birlikteliğin üstüne evlendik.
evlenmeden önce 15 gün kadar aynı evde yaşamıştık ve bu çok hoşumuza gitmişti. beraber uyuyup uyanmak, beraber yemek hazırlamak vs.
evlendikten sonra "kendini gizlemiş, nasıl huyları varmış" dediğim hiçbir şey olmadı.
eşim artık bizim bir aile olduğumuz fikrine çok çabuk adapte oldu.
ben ise anne babamdan kopmakta biraz zorlandım.
bu durum arada sorunlar yaşamamıza neden oldu.
ama ikimiz de ailelerimize karşı mesafelerimizi ayarladıktan sonra bu sorunun üstesinden geldik.
ben eşimi evlenmeden önceki gibi seviyorum.
o ise bana olan sevgisinin evlenmeden öncesinde olandan çok daha fazla olduğunu söylüyor.
uzlaşamadığımız bir konu olduğunda, biraz sesini yükseltecek gibi olduğunda yarım saatliğine evden çıkıp gider
ben de tartışmalarda önce sakince dinlerim tepkisiz kalmaya çalışırım.
o dışarıdan siniri geçip geldiğinde özür diler (haksız da olsa, haklı da olsa) ben de özrümü dilerim ve kendi düşüncelerimi o zaman sakince anlatırım.
3. kişiler yüzünden tartışmayı ya da huzursuz olmayı bıraktık.
biz birbirimize yeteriz dedik :) o yüzden evliliğimin beni hayal kırıklığına uğratmadığını söyleyebilirim

oyy maşallah işte rol model niteliğnde bir evlilik allah nazarlardan saklasın

o bazenler hangimizde olmuyor ki zaten bazen benim de kendimi tanıyamadığım zamanlar olur bu insanın doğasında var malesef kendimizi kaybedebiliyoruz

evet kaybediyorum bende ama evlenmeden önce, daha sinirli daha çekilmezdim ki genelde onun sabrını ölçmek için ufak ufak abartırdım..
o kadar anlayışlı sabırlıydı ki.. imzadan sonra olan oldu, resmen yer değiştirdik

allah daim etsin inşallah canım hep mutlulukla kalın

sabır evliliğin en önemli taşı zaten anne babamdan bunu gördüm ben gerçekten çok önemli sabır ve anlayış

evlendiğimiz kişi mi değişiyor yoksa evlenmeden önce biz onu hayalimizde yarattığımız gibi sanıp evlenince de öyle olmadığını mı anlıyoruz acaba? değişen kişiler değil de belki de ilişkiler ya da bakış açılarımız.

ılerıyı görmek ıstıyosan,bı erkek annesine nasıl davranıyorsa,karısına da oyle davranır..

aynen katılıyorum...bir erkeğin annesine evdeki tavrı nasılsa, karısına da öyle oluyor....
değişip değişmeyeceğini anlamak için, sizinle olan ve annesiyle olan ilişkisini bir kıyaslayın...farkı anlarsınız zaten...

oyy maşallah işte rol model niteliğnde bir evlilik allah nazarlardan saklasın

Sağol minnakmimar ama ikili ilişkimiz bu kadar iyiyken eşimin sabit bir işinin olamaması, ailelerin bizim evliliğimizi bir türlü kabul edememesi, maddi sorunlar yaşamamız gibi sorunlarımız da mevcut benim için önemli olan O'nunla mutlu olmak, bu yüzden geri kalanlar bir şekilde halledilir diye düşünüyorum. yine de dört dörtlük evlilik olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…