aşıkken yaptığınız sonra da ben bunu nasıl yapmışım dediğiniz olaylar oldu mu ?

sederk

Sed+Erk=Huzur(:
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
2.639
1
358
Diğer
zaman zaman hepimiz aşıkken gözümüz kör olup hatalar yapabiliyoruz.bunları paylaşmaya ne dersiniz?hadi kk hatunları bizbizeyiz burada dökülün bakalım...sadece bakıp yazmayanda hatırım kalır:47:

e bari açılışı sen yapta bizimde hatrımız kalmasın :):71:

ayyyy deliiiii:1: dur yapayım valla en çok annemi karşıma aldığıma çok üzülüyorum,ne dediyse dinlememiştim:43: sonradan da çok kızdım kendime ama yapacak birşey yoktu.

sıra sende esmerrrrrr dökül bakalım:27::27::54::54:

şimdi düşündükçe çok komik geliyor :60:
ben resmen nerelisin kocam köylü olmuştum :90:
her sözünü dinliyor,aslında farketmeden kendi değerimi yokediyordum :68:
şimdi akıllandım çok şükür,ailemden başka kimse haddinden fazla karışamaz hayatıma :20:

ohoo o kadar çok ki.. kendimden vazgeçmiştim nerdeyse. bi ayrıl bi barış yürüyen bi ilşkiydi. ayrılmalarda ben mahvoluyordum. ablam en sonunda onunla görüşme dedi. ondan gizli görüşmeye devam etmiştim. ama haklı olan oydu bende biliodum duygularımın esiri olmuştum. aşık olmak böle bişi zaten kör olmaz aynı zamanda.

( eski sevgilime)

ben nasıl senin için kontore o kadar para vermişim ya. yazık vallaa :1:

Son düzenleme:
''Tırnaklarımı keser misin'' derdi kıyamazdım keserdim.Şuan hala seviyorum dönmesini istiyorum ama bu tırnak olayı gerçekten iğrenç geliyor hatta bunu söylemeye bile utanıyorum :9:

( eski sevgilime)

ben nasıl senin için kontore o kadar para vermişim ya. yazık vallaa :1:

aynı pişmanlık bndede var harcanan kontötrlere yazık benm saflığım kontrle kalmadı ona aldığım hediyeler için döktüğüm paralarda cabası hemde karşılığını görmememe rağmen :2:

aynı pişmanlık bndede var harcanan kontötrlere yazık benm saflığım kontrle kalmadı ona aldığım hediyeler için döktüğüm paralarda cabası hemde karşılığını görmememe rağmen :2:

belirli bir çağda oluyo öyle seyler sonradan dönüp baktığımızda ne kadar sacma diyoruz hemde değmeyen insan için;))
ama kızlar bunlar tecrübe oldu bize değil mi ama;):49:

bende annemi karşıma aldığım için çoook pişmanım ve karşıma geçipde eski sewgilim türkan şoraya benziyordu falan dedi keşke o zama k.. tekmeyi bassaydım çoook pişamın çoooook

belirli bir çağda oluyo öyle seyler sonradan dönüp baktığımızda ne kadar sacma diyoruz hemde değmeyen insan için;))
ama kızlar bunlar tecrübe oldu bize değil mi ama;):49:

kesnlkle tecrübe oldu şimdi değer görmek için çok değer vermemek lazım hem parayıda sokaktan toplamıyoruz nihayetnde :64: bundan snra kmse için kendimi üzememde ezdrmemde geç oldu cok yıprandım belki ama tecrübe kazandım artık ben para yemek istiyorum mümkünse :66:

zaten öyle oluyo sen üstüne gitmeyince daha kıymetli oluyosun.tabiki sevdiğini belli etceksin hissettirceksin ama bişeylerden fedakarlık etmesi gereken biri varsa bayan deil erkek olmalıdır

zaten öyle oluyo sen üstüne gitmeyince daha kıymetli oluyosun.tabiki sevdiğini belli etceksin hissettirceksin ama bişeylerden fedakarlık etmesi gereken biri varsa bayan deil erkek olmalıdır

ah ah ben anasıyla latlı üstlü oturmayı bile kabul etmiştm hemde beni sevmeyen bi kadınla allahım hala bile aklıma geldikçe ona değil kendi akılsızlığıma kızıyorum verilmş sadakam varmış

benimde acı tecrübem pişmanlıklarım var...ama bir yandan iyiki yaşamışım diorum çünkü nişanlımın diğer erkeklerden farkını görüyorum;))

gercekten cok iyi anlıyorum seni ama derler ya cahillikte oluo die gercekten de öle.şimdi eminim öle bişeyi kabul etmezsin aynı durumda olsan

gercekten cok iyi anlıyorum seni ama derler ya cahillikte oluo die gercekten de öle.şimdi eminim öle bişeyi kabul etmezsin aynı durumda olsan

aman aman etmem tabiki kendmden çok ödün verdm resmen bulunmaz hint kumaşı gibi gördm onu çok sorunlar yaşadm geceleri uyuyamadığım çok zaman oldu ama yine bile 2buçuk sene dayandm zorum neydi acaba

çoook haklısın adama sewgini belli ettiğin anda zaten bitiyorsn yada onun olduğunu.. her zaman kalkıp gidecekmişsin gibi hissetmeli eğer ona ait olduğunu hissettrsn bittin demektir.çok kezban bi söz ama kaçan kovalanır kezban ama gerçek bi söz bence

Back
X