Çok sevindim, aferin Asil' e. :81:
Benim de (tahminen) 7 haftalık yavru kedim var, o da çok yemek seçmeye başladı. Kuru mamayı sade iken asla yemiyor, haşlanmış tavukla, yaş mama ile karışık verince güzel yiyor. Bir ara ılık suda yumuşatıp veriyordum, onu yiyordu ama onu da bıraktı şimdi.
Artan mamalara hiç dokunmuyor. Üşenmeden hazırlar, taze taze mamasını veririm ama evde olmadığımızda aç kalıyor gibime geliyor. Şimdiye kadar uzun süre yalnız kalmadı ama şehir dışına çıkmamız gerekiyor(düğün). Evde 2 gün yalnız kalabilir mi onu düşünüyorum kara kara... Normalde aileme bırakırdım ama onlar da evde olmayacaklar...
Ne yapsam?
buradaki fotoalıntıda çıkar umarım... :44:
tadından bir şey kaybetmedi hala
artan mamaları sokak kedilerine veriyorum. onlar hemen yiyorlar, bizimki nazlı oldu böyle :)
bir sorum daha var. tırnak kesimi öneriyor musun? bizim ufaklık bana ciddi hasarlar verdi ama kıyamadık kesmeye. arada bir eşyalara takılıyor, çekiştirirken kendine zarar vermesinden de korkuyoruz(biz evde değilken)
kapı sabitleyici önemli bir nokta, teşekkürler.
veterinerimizden hiç memnun değilim, kardeşimin köpeği var, onun veterinerine bir soralım olmazsa. her yere güvenip teslim edemem...
[ı]yakında evimizin yeni bir meleği daha olacak.
Haberleri bekleyin.
Comıng soon.[/ı]
maşallah Asil' e. çok yakışıklı, çok tatlı. yumulasım geldi boynuna
ben de bu akşam manikür yapayım kızıma:)
çok şirin bişey bu ya
uykudan uyanınca yaptım hemen canım. 3 öpücük, bir çıt :)
1-2mm azıcık kestim. sivriliği gitti en azından, böylesi yeterli bence. içteki tırnakları unutmuşum tabii :) bir ara da onları hallederim. arka patilere dokunmadım şimdilik.
o patiler büyüdüğünde yine yumuşak kalıyor mu onu da merak ediyorum hani...
foto eklemek istiyorum ama kabloyu bulamadım.aramaya devam...
işte minik prensesim geldi.
ilk fotoda, onu bulduğum koli içindeki hali. evimizdeki ilk dakikaları...
ikinci foto, ilk günlerinden bir foto...
üçüncü fotosunu yeni çektim, son halimiz böyle. kocaman olduk :)
ImageShack Album - 3 images
asıl beye kardesmı gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?