''Asil Bey'in'' halleri

OKUYUN KIZLAR

KEDİLER VE KADINLAR ARASINDAKİ BENZERLİK
1. Her ikisine de istemediği birşeyi yaptıramazsınız.
2. Bir kedi de bir kadında sevilmek istediğinde mırıldar.
3. Nankör oldukları düşünülür hep. Oysa her ikisi de son derece sadıktır.
4. Ait olmayı değil, ait olunmasını severler.
5. Kedilerin de kadınların da istedikleri zaman bakışları, kızınca tırmalamaları, bir şey istedikleri zaman şirinlik yapmaları, kesinlikle sevgiye karşılık vermeleri, bazen de sıkılınca yalnız kalıp kaybolmak istemeleri benzerlik gösterebilen durumlardandır.
6. Kediler de kadınlar da sıcak yatağı sever, ve rahatına düşkündür.
7. Hiç bir kediyi istediğin zaman yatırıp mıncıklayamazsın, anca o isterse izin verir. Dolayısı ile bir kadınıda…
8. İkisinin de sesi tizdir.
9. Her ikisi de, ilgi beklediğinde kucağa yatıp başının (saçının) okşanmasını ister.
10. Kadında kedi de sevmeyi bilirseniz çok uysal, bilmezseniz çok vahşi olabilirler. Yani davranışlarınıza göre melek yada şeytan olabilirler.

Sevgili HİS, dışarıda en az 1 saat benim bildiğim beklemiş yavrum, normalde tırmanarak çıkabiliyormuş ama çıkmamış kutusundan. eşim görmüş gelirken, yaklaşmış, miyiiivvvv yapmış ona, sevmiş çıkmış yukarı... eşim eve çıktıktan 1 saat sonra aklına geldi ve bana söyledi (barınaklar hakkında bir konu açmıştım).. ben duyduğum gibi aşağıya inip aldım hemen... ilk görünce aşık oldum desem yeridir. beni görünce de hemen miyiiivvv lere başladı. eve çıkınca hemencecik kutuyu terkedip yeni evinde paytak paytak yürümeye başladı. doğru dürüst yürüyemiyordu bile, ya küçüklüğünden ya bakımsızlığından... iyi ki almışız. evde olmadığımda nasıl özlediğimi anlatamam. çok seviyoruz minik prensesimizi.

gözleri ilk geldiğinde gri-lacivert idi. bir ara yeşile döndü. şimdi kenarlardan sararmaya başladı. sarı olacak sanırım...

ilk günlerde vücuduna göre kocaman karnı vardı, parazit ilaçlarını yaptırdık ama karın şişliği çok geç gitti. genel olarak göbüşümüz var. yakında aşılar için başka bir vet e götüreceğim. ayrıntılı muayene- temizliğe girsin...

bu minnoş, yaş mamadan dolayı burnunu kirletiyor ve temizleyemiyor sanırım. burnu karardı hafif. benim silmemle de geçmiyor. nasıl çıkar ki o mama izleri? ılık suyla ıslatılmış pamuklu çubukla bastırmadan sildim, çıkmadı...
genel yapmam gereken rutin bakımı var mı? acemiyim kedi konusunda... bilmem gereken bilgileri, aklına geldikçe paylaşırsan çok sevirinim...

Güzel bir kurtarma hikayesi bambusi, yavrum demek ki ilgiyi görünce hemen indirdi yelkenleri

Eve gelen hayvanlar nedendir bilinmez insanın hayatını olumlu yönde çok değiştiriyor, insan onlar evdeyken her derdini unutuyor walla, ben o kadar yorgun argın geliyorum işten eve ama Asil i görünce yorgunluğumu unutup dinlenmeden koşturmaca oynuyoruz evin içinde. enerji veriyor sıpa insana

Benim kedimde mamadan kaynaklanan bir burun kirlenmesi olmadı, ama sanırım geçici bir durum bu zamanla kir kendini atacaktır, eğer o kadar temizldiğin halde çıkmadıysa bence zamana bırak. Sileceğin zaman da alkolsüz ıslak mendille ya da ıslak bir bezle silebilirsin.

çocukluğumdan beri çeşit çeşit hayvan besledim, sokaktan da çok güvercin taşıdım eve. hastalıklarında veya ölümlerinde çok etkileniyordum. insandan daha az olmuyor üzüntüsü, çok yıpranmıştım. bu yüzden uzun bir süredir dostlardan satın almıyoruz. minik prensesim gibi, davetsiz gelenlere yuvamızı açıyoruz sadece...
eşim hayvanları seviyor ama evde istemiyordu. prensesimin evde kalmasını kabul etti sonunda. şimdi benim sevdiğim kadar seviyor onu :)
hayvan sevgisi büyük bir lûtuf bence. tüm stresi, yorgunluğu, üzüntüyü alıyor dediğin gibi... Hepsi sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah...

Evet kesinlikle hayvan sevgisi büyük bir lütuf bence de.. Daha doğrusu sevgi kavramı insanlara büyük bir lütuf.. Her insan hayatında sevgiyi tatması lazım, sevgi göstereceği bir şeyler olması lazım. Maalesef insanlar çevresindeki insanlardan yeterli sevgiyi alamıyor, kendilerini mutlu edecek o sevgiyi de veremiyor. Ama aslında doğanın bize sunduğu o küçük sevgileri görebilsek ve hissedebilsek, inan bizden daha mutlusu olmaz.

Ben doğayı ve hayvanları çok seven bir ailede yetiştiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu mutluluğu yaşayamayanlara da çok acıyorum açıkcası. Evde her çeşit hayvanımız oldu bizim de... Bence bu sayede vicdanlı ve sevgi dolu olmayı öğrendim ben de....

Hayvan sevmeyen erkekler beni hep korkutmuştur, güvenmem ben onların samimiyetine. O yüzden eşimin de hayvan sever biri olması benim başıma gelen en güzel şey. Asil i petshoptan kurtarma konusunda beni teşvik eden de oydu. Benim en son sahip olduğum kedim, çocuklar tarafından saçma tüfeğiyle gözümün önünde öldürüldüğü için bir daha hayvan beslemeye tövbe etmiştim ama iyi ki bozmuşum. Sonuçta onlar ölseler de kalplerimizde yaşamaya ve böylece yeni canları kurtarmaya devam ediyorlar.

acikcasi hayvanlardan cok korkardim kücüklügümde filan hala da oluyor korktugum elime alamiyorum mesela ama kedilere ve civcivlere bayilirim ve benim hayatim boyunca gördügüm en seker en tatli kedi bu yaaa offf cok tatli

acikcasi hayvanlardan cok korkardim kücüklügümde filan hala da oluyor korktugum elime alamiyorum mesela ama kedilere ve civcivlere bayilirim ve benim hayatim boyunca gördügüm en seker en tatli kedi bu yaaa offf cok tatli

Teşekkür ederiz teyzesi çok çirkin ama çok tatlıdır bizim bey

Evet evet evet

Kedinin kurtarıcısıyla iletişime geçtim, anlaşabilirsek ki büyük ihtimalle öyle gözüküyor, inşallah bayramdan sonra geliyor bir tane daha... :87:

ayy canım benımmm cok sevındımm
demek asıl beyımın kardesı olcak
ısım dusundunmu canımcım

ayy canım benımmm cok sevındımm
demek asıl beyımın kardesı olcak
ısım dusundunmu canımcım

Yok canım daha isim düşünmedim, gerçi kediciğin bir ismi var, ama değiştirmek istiyorum açıkcası bakalım.... :44:

Asil ve ben bir haftalığına yokuz kızlar, tatile gidiyoruz, Asil de geliyor bizimle, artık tatil dönüşü maceralarımızı paylaşırız sizinle, ya foto olarak ya da video olarak....

Ben öptüm Asil Bey de kuyruk salladı size, heee bir de mırnavladı... Görüşmek üzere.... İyi bayramlar....

canım benım asılbeyle sıze ıyı tatıller ıyı bayramlar sımdıden
yolunuz acık olsunnn gule gule gıdın gelın ınsallah
resımlerınızı beklıorum dort gozle
ıkınızıde cok optummm cokkk

iyi gezmeler, iyi tatiller!!! ben yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama geçen sene bir arkadaşa mı bırakmıştınız, biraz vukuatlı olmuştu sanırım, en iyis oğlanı yanınıza katıp götürmek oldu bu seferki seçim sanırım el öpsün para toplasın ama asil boş gezmekle olmaz

Evet geçen sene öyle olmuştu, iki sefer kaçmış, bir tane de kuş yakalamıştı balkondan Bu sene arabayla gittiğimiz için yanımıza alalım dedik. Maşallah bizim oğlana gıkı bile çıkmadı, kedi evinde uyudu gitti uslu uslu

Bizimki el öpecek haa nerdeeee anca milletin elini patiledi somurtuk surat

Mafeles yanılmışım.. :78:

Hangi konuda canım :44:

Asil Bey Antalya da çoğunluk uyudu, bir de çocukları sevmediği için yeğenlerimle kavga edip durdu

Eklentiler

• $Fotoğraf0039.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 73
Uykucu Asil....

Eklentiler

• $Fotoğraf0041.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $Fotoğraf0043.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $Fotoğraf0046.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…