''Asil Bey'in'' halleri

Bugün kötü bir gündü kızlar, arabama arkadan koca bir tır çarptı, ucuz atlattım. Allah daha beterinden korusun inşallah.

Ama güzel bir haber daha var. İki gün önce yeni bir melek daha girdi evimize. Şimdi de kucağımda keyif yapıyor, kulaklıkla ve farenin ekrandaki yansımasıyla oynuyor minik sıpa...

Birazdan fotoğraflarını ekleyeceğim... Maşallah deyin kızıma, onu görünce vurulacaksınız çünkü

Asil in yeni arkadaşı Yeşil

Eklentiler

• $Fotoğraf0067.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf0056.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0061.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 74
oyy tam zamanında gelmişimmm

şimdiden binlerce kez hanım kızımıza

geçmiş olsun hisçim :2: ucuz atlatmışsın, off zaten çok korkarım trafikten, asilin eline vermeli o tır şoförünü

benim yeğenin oyuncağından fokçuk bile yüz bulur muyum acep tereddütüyle bakıyor sanki asil oğlana

uyumuş da büyümüş asilimizz bekliyorum fotoları

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tatlıya bakın heleeee,
ay kolyesini de yesinler, ismini dee

bakışlara, tüylerinin pofudukluuna bakın hele, ama o nevresimler süper fon olmuş yineee

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun canım.

Sonra da Kaç gündür foto bekliyorum eklemişsin insan bir haber eder ya

Tipine kurban olurum bunun demiştim görmeden aşık oldum diye haklıymışım

Bu da kırçıllı aynı surat benimkiyle onunda burun turuncu gözler sürmeli Yalnız bu biraz daha uzun tüylü maşallah onaaaa bakışına kurban olurum

Evet artık her gün yeni kavga haberlerini bekliyorumPArdon ya olumlu gelişme diyecektim:tomato smilsi koydum farzet ne biçim olmuş smiller anlamadım gitti :

Güzel Kızım Benim

Eklentiler

• $Fotoğraf0072.webp
    8 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf0070.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf0073.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 72
Eheheheheehem eheheheheem

Kucağımda oturdu, ekranda kendi resimlerine bakıyor Yeşil Hanım

Eklentiler

• $Fotoğraf0077.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 65
Yeşil'i istiyoruz

Eğer vermekte direnirseniz zorla alırız bir pati aman dost

Teşekkür ederim canım, Asil parçalasın onu, hatta püsküüt ile iş birliğine girip Lulutu da salacam üzerine

O fokçuk öyle bir yüz buldu ki Asil den hiç sorma Pata küte girişti Asil Efendi, bir de yeğenlerimi sevmediği için onlara olan hıncını foktan çıkardı, var bir tane pataklı kötekli video ama Asil den korkarsınız artık diye yüklemeye çekiniyorum

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tatlıya bakın heleeee,
ay kolyesini de yesinler, ismini dee

bakışlara, tüylerinin pofudukluuna bakın hele, ama o nevresimler süper fon olmuş yineee

Bir pofuduk bir pofuduk sorma tam yemelik ya Aşık oldum ilk görüşten, yaktı beni derinden

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler canım.

İlginç bir tüy tipi var. Kollar, bacaklar ve yüz bengal kaplanı deseninde, patilerinin ucunda beyaz çorapları var ama norml çorap değil, soket çorap Ara ara tüylerin arasına kahvelikler atılmış.... Üstelik çok pofidik, öyle ki yürürken poposu gözükmüyor tüyden...

Bunun da gözler sürmeli, burun çevresi sürmeli, ağzı sürmeli, hatta damağında bile var sürme Gözler de yemyeşil olunca Yeşil koyduk adını

Yeşil'i istiyoruz

Eğer vermekte direnirseniz zorla alırız bir pati aman dost

Gelen geçen de benim kedileri almak istiyor yaa gidin dışarda bir sürü kedi var onları alın

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun HİS, büyük bir korku yaşamışsındır eminim, Allah beterinden korusun.

Ben kızıma uzun süre isim aramıştım, keşke direkt sana sorsaymışım. Ne güzel isimler buluyorsun öyle :81: Yeşil' in adı gibi kendi de çok güzel maşallah. Tekir ama tüyler pofuduk pofuduk , oh ne güzel Onu öpemiyorum, gidip kızıma yumulayım ben de.
Kaç aylık bu ufaklık? Asil ile anlaşabildiler mi?

Aaa damağı mühürlü mü Yeşil'in de Bizim Hayat'la kardeşinin de damağı mühürlü. Ben de buna mühür dendiğinde ilk bizimkilerde görüp nette araştırınca öğrenmiştim.

Bu Yeşil'in anası sanki bir İranla kırıştırmış gibi

Onun soket çoraplarını yesinler

Ayrıca isterim ne var Sokaktakileri de alırım Asille Yeşili de alırım hepsi benim hepsi benim

Teşekkür ederim canım, öyle oldu işte görünmez kaza napalım, daha kötüsü olmasın da

Senin yerine gibip bol bol öptüm bambusicim.

Evet isim bulmayı seviyorum, biraz da denk geliyor açıkcası, cuk diye oturuyor.

Henüz 2,5 aylık, fotolarda büyük gibi duruyor ama küçücük ve kuş kadar

Kardeşlerini köpekler boğmuş, Yeşil ise tek kalan kardeşiyle birbirlerine korkudan sarılı halde kurtarılmışlar, diğer kardeşi de üç renkli değişik bir pisicikti, o daha sırnaşıktı, Yeşil ise kucakta bile durmuyordu, taşıma kabına koyamadık düşün iki kez kaçtı, ama sanırım korkudanmış, çünkü şimdi iyice alıştı yeni yuvasına, çok mutlu, yerlerde debeleniyor, parmakalarımla oynamaya bayılıyor, üstelik iyice sırnaşık olmaya başladı

Hımmm ona mühür diyorlarsa evet mühürlü hem de sağlı sollu iki tane var.

Valla anası mı kırıştırmış babası mı bilemem ama bir karışıklık var sanki, gerçi sen bu konularda daha tecrübelisin

Aslında Yeşili geçici olarak alabilirsin, o sizin İranlarla iyi anlaşır gibime geliyor ama o casus tipliye tıslayabilir

Evet evet İran'dan olma bir tekir yavrusu

Evet bir rivayete göre peygamberimizin sırtını sıvazladığı kedinin soyunda olur derlermiş bu mühürlü kediler için. Tamamen netten okudum hiç bir belgem neyim yok söyleyim:)

Valla seve seve Yeşil'i alırım ben ama benim Hayat tıslamakla kalmıyor işin kötüsü direk ısırıyor Allah'tan 4 pati uzun tüylü de ısırdığında ağzında sadece koca topak tüy yumağı kalıyor

Aslında Yeşil'i, balkonda ki Hayat'ın kardeşinin yanına alabilirim bak o çok uslu sakin ısırmaz tırmalamaz uslu sakin bişey ama onu da senin Yeşil döver

ayrıntıları badem ve cindy topiğinden okudum canım şimdi, ordan geliyorum.

kıyamam ya, sokakta birbirleri ile anlaşabilseler keşke. almanız çok iyi olmuş.

minik prensesimi bulduğumuz günün akşamı, annemlere götürürken, aşağıda kedilerle karşılaştık. kızımı fark edip yakınımızda dolandılar. annesi var mıydı içlerinde bilmiyorum. bıraksak mı diye düşündük ama erkek kediler de yavruları çok boğarmış. güvenemedim. ellerimle ölüme göndermiş gibi olurdum, içim içimi yerdi sonra. kocaman kocaman kedilerdi(bu mahallenin kedileri çok iri ). biraz durduk orada, içlerinde annesi olsa kendini belli eder, yavrusunu almaya çalışırdı heralde.

Hz. Muhammedin kedisi de tekirmiş sanırım, adı da Müezza :)

Ay evet yaa seninkiler tüy yumağı ya ordan yırtıyorlar, bizim Asil i ısırsa valla dört nala kovalar bizimki, çünkü ağzına tüy yumağı değil, Asil eti gelir kesin

Bizim Yeşil de pek yırtık bakma öyle mahzun baktığına dövebilir yani :44:

Öyle canım işte okuduğun gibi kaynaştırmaya çalışıyoruz ikisini.

Annesi olsaydı yanından ayırmazdı size de yaklaştırmazdı büyük ihtimal o kedicik birileri tarafından oraya bırakılmış, gerçi artık bunların önemi yok sonuçta huzurlu bir yuvası var ve mutlu bir kedicik olarak hayatına devam edecek önemli olan da bu

Seninkinin adı neydi canım ya söyledin de unuttum sanırım ben :44:

bir sürü isim arasında karar veremedik, hepsini söyledik. en çok 'prensesim' diye sevdiğimi fark ettim. adı Prenses oldu. Minnoş da diyoruz arada.

Son düzenleme:
bir sürü isim arasında karar veremedik, hepsini söyledik. en çok 'prensesim' diye sevdiğimi fark ettim. adı Prenses oldu. Minnoş da diyoruz arada.

Seninki de tam bir prenses ama çok güzel mi güzel bir tekir kırması, öperim onun patilerini ve yanaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…