Ay yerim ben onu
oyuncağıda varmış
oyy tam zamanında gelmişimmm
şimdiden binlerce kezhanım kızımıza
geçmiş olsun hisçim :2: ucuz atlatmışsın, off zaten çok korkarım trafikten, asilin eline vermeli o tır şoförünü
benim yeğenin oyuncağındanfokçuk bile yüz bulur muyum acep tereddütüyle bakıyor sanki asil oğlana
uyumuş da büyümüş asilimizzbekliyorum fotoları
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tatlıya bakın heleeee,
ay kolyesini de yesinler, ismini dee
bakışlara, tüylerinin pofudukluuna bakın hele, ama o nevresimler süper fon olmuş yineee
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun canım.
Sonra daKaç gündür foto bekliyorum eklemişsin insan bir haber eder ya
Tipine kurban olurum bunun demiştim görmeden aşık oldum diye haklıymışım
Bu da kırçıllı aynı surat benimkiyle onunda burun turuncu gözler sürmeliYalnız bu biraz daha uzun tüylü maşallah onaaaa bakışına kurban olurum
Evet artık her gün yeni kavga haberlerini bekliyorumPArdon ya olumlu gelişme diyecektim:tomato smilsi koydum farzet ne biçim olmuş smiller anlamadım gitti :
Yeşil'i istiyoruz
Eğer vermekte direnirseniz zorla alırız bir pati aman dost
Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler canım.
İlginç bir tüy tipi var. Kollar, bacaklar ve yüz bengal kaplanı deseninde, patilerinin ucunda beyaz çorapları var ama norml çorap değil, soket çorapAra ara tüylerin arasına kahvelikler atılmış.... Üstelik çok pofidik, öyle ki yürürken poposu gözükmüyor tüyden...
Bunun da gözler sürmeli, burun çevresi sürmeli, ağzı sürmeli, hatta damağında bile var sürmeGözler de yemyeşil olunca Yeşil koyduk adını
Gelen geçen de benim kedileri almak istiyor yaa gidin dışarda bir sürü kedi var onları alın
Çok geçmiş olsun HİS, büyük bir korku yaşamışsındır eminim, Allah beterinden korusun.
Ben kızıma uzun süre isim aramıştım, keşke direkt sana sorsaymışım. Ne güzel isimler buluyorsun öyle :81: Yeşil' in adı gibi kendi de çok güzel maşallah. Tekir ama tüyler pofuduk pofuduk , oh ne güzelOnu öpemiyorum, gidip kızıma yumulayım ben de.
Kaç aylık bu ufaklık? Asil ile anlaşabildiler mi?
Aaa damağı mühürlü mü Yeşil'in deBizim Hayat'la kardeşinin de damağı mühürlü. Ben de buna mühür dendiğinde ilk bizimkilerde görüp nette araştırınca öğrenmiştim.
Bu Yeşil'in anası sanki bir İranla kırıştırmış gibi
Onun soket çoraplarını yesinler
Ayrıca isterim ne varSokaktakileri de alırım Asille Yeşili de alırım hepsi benim hepsi benim
Hımmm ona mühür diyorlarsa evet mühürlü hem de sağlı sollu iki tane var.
Valla anası mı kırıştırmış babası mı bilemem ama bir karışıklık var sanki, gerçi sen bu konularda daha tecrübelisin
Aslında Yeşili geçici olarak alabilirsin, o sizin İranlarla iyi anlaşır gibime geliyor ama o casus tipliye tıslayabilir
Evet evet İran'dan olma bir tekir yavrusu
Evet bir rivayete göre peygamberimizin sırtını sıvazladığı kedinin soyunda olur derlermiş bu mühürlü kediler için. Tamamen netten okudum hiç bir belgem neyim yok söyleyim:)
Valla seve seve Yeşil'i alırım ben ama benim Hayat tıslamakla kalmıyor işin kötüsü direk ısırıyorAllah'tan 4 pati uzun tüylü de ısırdığında ağzında sadece koca topak tüy yumağı kalıyor
Aslında Yeşil'i, balkonda ki Hayat'ın kardeşinin yanına alabilirim bak o çok uslu sakin ısırmaz tırmalamaz uslu sakin bişey ama onu da senin Yeşil döver
ayrıntıları badem ve cindy topiğinden okudum canım şimdi, ordan geliyorum.
kıyamam ya, sokakta birbirleri ile anlaşabilseler keşke. almanız çok iyi olmuş.
minik prensesimi bulduğumuz günün akşamı, annemlere götürürken, aşağıda kedilerle karşılaştık. kızımı fark edip yakınımızda dolandılar. annesi var mıydı içlerinde bilmiyorum. bıraksak mı diye düşündük ama erkek kediler de yavruları çok boğarmış. güvenemedim. ellerimle ölüme göndermiş gibi olurdum, içim içimi yerdi sonra. kocaman kocaman kedilerdi(bu mahallenin kedileri çok iri ). biraz durduk orada, içlerinde annesi olsa kendini belli eder, yavrusunu almaya çalışırdı heralde.
bir sürü isim arasında karar veremedik, hepsini söyledik. en çok 'prensesim' diye sevdiğimi fark ettim. adı Prenses oldu. Minnoş da diyoruz arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?