oyyyy yatmadan gördüm yeni fotolarısüslü yeşil kızımız sanırım baksana kendi fotolarına bakıyormuş ekrandan.
iyi güldüm gece gece çok yaşayın he mi
neeevv, hayvanlar hakkında senden önce bildiğim tek bilgi bu mühür denmesi ve orivayet sanırımbak bi denecik de olsa bilgim var işte senden öğrenmediğim hayvanlar hakkında sen net bebesisin tabii, ben rahmetli anneannemden dinlemiştim eskiden böleydi kızım
Asil Bey Antalya da çoğunluk uyudu, bir de çocukları sevmediği için yeğenlerimle kavga edip durdu
Asil Bey Antalya da çoğunluk uyudu, bir de çocukları sevmediği için yeğenlerimle kavga edip durdu
Bugün kötü bir gündü kızlar, arabama arkadan koca bir tır çarptı, ucuz atlattım.Allah daha beterinden korusun inşallah.
Ama güzel bir haber daha var. İki gün önce yeni bir melek daha girdi evimize. Şimdi de kucağımda keyif yapıyor, kulaklıkla ve farenin ekrandaki yansımasıyla oynuyor minik sıpa...
Birazdan fotoğraflarını ekleyeceğim... Maşallah deyin kızıma, onu görünce vurulacaksınız çünkü
Asil in yeni arkadaşı Yeşil
pofuduk tüylerden büyük görünüyor, belli. iştahımı açıyor bu fotolar
benim kızım biraz cadı galiba HİScim, benim karşılaştırma yapacak kadar kedi tecrübem yok ama götürdüğümüz her veteriner, kedi beslemiş kişiler yaramaz diyor kızıma
umarım Zeytinle yakın zamanda kaynaşacaklar, gidişat yavaş yavaş olumlu seyrediyor. ikisine de sevgimiz çok büyük, onların iyi anlaşmasıyla benim zeytinle geçireceğim vakit artacak çünkü. huzursuz olduklarında erken kalkmak zorunda kalıyoruz.
oyyyy yatmadan gördüm yeni fotolarısüslü yeşil kızımız sanırım baksana kendi fotolarına bakıyormuş ekrandan.
iyi güldüm gece gece çok yaşayın he mi
neeevv, hayvanlar hakkında senden önce bildiğim tek bilgi bu mühür denmesi ve orivayet sanırımbak bi denecik de olsa bilgim var işte senden öğrenmediğim hayvanlar hakkında sen net bebesisin tabii, ben rahmetli anneannemden dinlemiştim eskiden böleydi kızım
kırkbırkeremasalllahhhh
yesılımıde
pekguzelpektatlıymuusss
yerımmonuben
Yok.. ya sitede problem var ya da benalıntı yapıyorum güya dönüp duruyor.. benim başım döndü hala mesaj kutusuna inmedi alıntı fotolar..
Öncelikle Asil i çok toparlanmış gördüm, maşallah diyeyim HİScim..
Yeşil'e de hoşgeldin çiçeği verelim..
Hep beraber, huzurlu, sağlıklı ve uzun ömürler dilerim..
İç ses: Fotolar keşkelem daha büyük olsaydı..
Teşekkür ederiz prensescim, abi kardeş daha anlaşamıyorlar, malum Asil tek çocuktu ve evin Lordu gibi dolaşıyordu :) Diğer kedilerle anlaşma huyu yoktu ama anlaşacaklar zamanla, şimdilik farklı odalarda tutup yer değişikliği yapıyoruz alışmaları için...
asılbeyımeAsil Bey in Son Halleri...
Bu arada püsküütcüm, üzerine tıkladığınız zaman büyüyor fotolar, ben de şimdi keşfettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?