doaymıoınsancanımmmmYahu bu Asil büyüdükçe kabadayı gibi görünüyor söyleyeyim:18:
Onun o doğal bıyığını yerim ben
Ayrıca üstüne tıklayınca bile çok büyümüyor yav şöyle kocaman foto istiyorum ben de ancak paklar beni
Yahu bu Asil büyüdükçe kabadayı gibi görünüyor söyleyeyim:18:
Onun o doğal bıyığını yerim ben
Ayrıca üstüne tıklayınca bile çok büyümüyor yav şöyle kocaman foto istiyorum ben de ancak paklar beni
Kabadayı zaten ablası, sadece bize melek başka kimseye yüz vermiyor sevdirmiyor kendini, sürekli asık suratlı diğer kişilere karşı, ama bize gelince şeker gibi eriyor mendebur
Ayrıca 6 kilo olmuş beyefendi, bugün vete gittik aşı içini gayet sağlıklı, hastalıktan sonra 3 kiloya yakın almış, kucağıma zor alıyorum artık Kabadayı Asili :)
O bıyıklar zaten beni öldürüyor, ilk aldığımızda Asil i hemen hemen hiç bıyığı yoktu, dalga geçerdim onunla, o da bana inat bıyıklarını uzattı, artık Pala Bıyık Asil diyorum ona
Ancak o kadar büyüyor fotolar canım yaa, dahası yok
Evet canım ya 2 haftada 2 buçuk kilo verip 3 kiloya düşmüştü, iştahsızlık vardı, hiç bir şey yemiyordu, ama kilo aldı şimdi maşallah boğazı iyi, kilosuna dikkat etmeye çalışıyorum, sürekli mama olmuyor kapta, ölçüyle veriyorum. Böylelikle aşırı kilo almaz sanırım.
Daha kısırlaştırmadık ama düşünüyoruz, ne zaman kısırlaştıralım karar veremedik...
He hehe minnak balina mıBen de Tosun Paşa diyorum oğluma
Bir ay evvelinden kuru mama yemeyi bıraktı, ek gıdalar vermeye başladım, sonra onları da yemeyi bıraktı, üç gün boyunca hiç bir şey yemeyince doğru veterinere götürdük... Çok mutsuzdu, yüzü asık bir şekilde sürekli yatıyordu, örtü battaniye ne bulursa içine girmeye çalışıyordu, kalkıp gezmiyordu bile, kulakları, ağzı, patilerinin içi bembeyaz kaldı, kanı çekildi yavrumun.
Bizim veteriner pek bilemedi sorunu ne, dişlerine ağzına baktı sorun mu var o yüzden mi yiyemiyor diye, ama fırçaladığım için tertemizdi, ateşine baktı sorun yok, ishal, kusma da yok bilemedi sorunu ne, ezbere bir tedavi uyguladı, serum falan da vermedi, antibiyotiği vurdu, tablet verdi o kadar, iki gün sonra iyileşmeye başladı Asil. Eğer iyileşmeseydi sakinleştirilip kan alınacaktı. Yine de iki hafta kadar kuru mama yemedi, sonra alıştı mamaya.
Biz de veterinerimizi değiştirdik bu yüzden...
Şu an 1 buçuk yaşında Asil, bir iki sefer gördüm kızgınlıkla ilgili bir şey ama diğer kedi sahiplerinin anlattığı kadar değildi, öyle duvarlara tırmalama, lekeler bırakma gibi şeyler görmedim.... Bir kaç sefer bağırma ve farklı miyavlama sesleri geldi ama
Bu arada dört pati için hangi mamayı kullanıyorsunuz nevcim?
Evet değişim iyi olmuş His'cim, ezbere tedavi yapılır mı deneme tahtası gibi ya. Bizim bir akşam Hayat senin ki gibi oldu ama sıçrayamıyor böyle yatağıma mesela gücü yok dedim ki bunda anormal bişey var, kendi doktorum tatildeydi başka yere gittik ama Allah'tan onlar iyileştirdi. Ben de doktor konusunda çok hassasım bu yüzden. Merak ettim kime götürüyosun Ankara'da baya vet ismi öğrendim de:90:
Bu arada yanlış okumadım ben dişlerini fırçalıyorum dedin değil mi? Nasıl ya sırrını paylaş benimleBen geçen Çaki'nin ağzından salya neden geliyor diye ağzını açamadım mıh gibi kitliyordu ağzını sıpa.
Kızgınlıkta duvara tırmanmadan filan ziyade evden kaçış çalışmaları olur ama bak bizde yoktu bizde ne varsa ne yoksa işaretlendi maşallahÖzellikle bu işaretleme başlamadan kısırlaştırınca huy edinmeden ortadan kaldırılıyor. Eğer Yeşil'le aralarında bişey düşün müyorsanız kısırlaştırın mutlaka canım şimdi için olmasa bile ilerde ki yaşam kalitesi için bir çok hastalık riskini neredeyse sıfıra çektiği için.
Ben Royal Canin Fit 32 kullanıyorum hiç değişmedim light ye geçecektim ama ozaman Çaki Mercan ufaktı ve malum hep birbirlerinin mamalarını çaldıkları için light sokmadım eve tam lightye geçecektin Hayat geldi gene kaldık:90:
Yeşil le aralarında bir şey düşünmüyorsanız derken :82:
Kabadayı zaten ablası, sadece bize melek başka kimseye yüz vermiyor sevdirmiyor kendini, sürekli asık suratlı diğer kişilere karşı, ama bize gelince şeker gibi eriyor mendebur
Ayrıca 6 kilo olmuş beyefendi, bugün vete gittik aşı içini gayet sağlıklı, hastalıktan sonra 3 kiloya yakın almış, kucağıma zor alıyorum artık Kabadayı Asili :)
O bıyıklar zaten beni öldürüyor, ilk aldığımızda Asil i hemen hemen hiç bıyığı yoktu, dalga geçerdim onunla, o da bana inat bıyıklarını uzattı, artık Pala Bıyık Asil diyorum ona
Ancak o kadar büyüyor fotolar canım yaa, dahası yok
Kedilere özel naneli diş macunları var ama almayı hiç düşünmedim, usludur musludur ama daha ağzını çalkalamayı bilmiyor bizim sıpaBöylesi daha iyi dilini iki sağa iki sola götürüyor işlem tamam
Zaten veteriner dediğin hayvansever olmalı, hayvanlara sadece para gözüyle bakıyor kimisi, uyuzlar
Yeşile yavru ProPlan Asil e yetişkin ProPlan aldık biz de, yesinler sağlıkla büyüsünler bebişler
Yavhu daha düşünmedik, bu devirde torun bakmak da zor, en iyisi sadece koklaşsın onlar yeter
valla
benımkızda
macunuyerbıtırır
mazallahh
benımkıde
eskıusul
temızlıoo
teyzesıı
canımmm
valla
tuzlusudan
haberımyoktu
nasıl
yaptırıosunnn
bende
ıpekcanayapayımmcanımcm
canımm
Tuzlusu yok zaten canım, ben suya tuz karıştırıp dişlerini öyle fırçalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?