''Asil Bey'in'' halleri

Evet bebek diş fırçasıyla yapıyorum, zorluyor biraz ama açıyor ve izin veriyor fırçalamama

bende
yarınalayımmm
deneyımmmcanımcımmmm
bakalımbızım
zıllı
napcakk
asılbeyımm
napıoo
annesı
sımdı
uyuyomu
sarıtopacım

bu ne tatlı bişey böyleeeeee
aslında uzaktan severim ellemeye çok korkarım ama bunu mıncıklayasım geldi :))

bende
yarınalayımmm
deneyımmmcanımcımmmm
bakalımbızım
zıllı
napcakk
asılbeyımm
napıoo
annesı
sımdı
uyuyomu
sarıtopacım

Uyuyor canım zaten aşı yedi bugün iki tane o yüzden ateşlendi, sonra da uykuya daldı

bu ne tatlı bişey böyleeeeee
aslında uzaktan severim ellemeye çok korkarım ama bunu mıncıklayasım geldi :))

Teşekkürler ablası, artık çok büyüdü üstelik yabancıların mıncıklamasına izin vermiyor maalesef...

İlahi ya

TATATATAAAAAAAAAM........

LORD ASİL İLE SULTAN YEŞİLİN BAKIŞMASI

önce yeşili tam olarak bi lokmada ham yapiim,asili soraaaa
maşallah onlara maşallahhh

TATATATAAAAAAAAAM........

LORD ASİL İLE SULTAN YEŞİLİN BAKIŞMASI

Heh işte bu anı bekliyordum ki olmuş tamamdır artık devamı gelecek

Belki bu kareden sonra Yeşil koştu asil kovaladı ama sonunda tam tersi olacak, yapacak ve olacak

ufaklık eve ilk geldiği zamanlar ve ilk karşılaşmaları..
büyük,küçüğü kıstırıp pataklamak hevesinde..

can ciğer kuzu sarması oldular sora tabii ki..

Heh işte bu anı bekliyordum ki olmuş tamamdır artık devamı gelecek

Belki bu kareden sonra Yeşil koştu asil kovaladı ama sonunda tam tersi olacak, yapacak ve olacak

Hehehe İki gündür olan gelişmeleri yazamamıştım. Her şey tahmin ettiğimden de çabuk gelişiyor. :81:

Bunları bir araya getirdim kavga çıkar koşturma kovalamaca olur sandım ama Asil ağır çekim moduna girip 5 sn de bir bir adım atarak Yeşil i koklamaya çalıştı. Garibim Yeşil hep ilk adımı atıp yaklaşan o ama bizim Asil biraz inatçı, belirli sınırdan sonra yanına yaklaştırmıyor. En 25 cm. uzak tutuyor Yeşil i kendinden. Ama odadayken gözü hep Yeşil in üstünde, hep ona bakıyor , aşık oldu bu güzelliğe

2 buçuk saat birlikte kaldılar dün, bugün de 2 saate yakın birlikte kaldılar, genelde uslu uslu duruyorlar, ama dediğim gibi Yeşil belli bir sınırı geçince Asil tıslamaya başlıyor. Bir kaç kere de tokat attı Yeşil e.... Ama bu arada Asil de Yeşil den çok tırsıyor :18:

çok tanıdık geldi bana durumlar

ufaklık eve ilk geldiği zamanlar ve ilk karşılaşmaları..
büyük,küçüğü kıstırıp pataklamak hevesinde..

can ciğer kuzu sarması oldular sora tabii ki..

Çok güzeller yaa maşallah onlara Can ciğer kuzu sarması pozlarına bayıldım. Benimkilerin de o pozları olacak mı acaba? Ben çok ümitliyim ama sorun bizim büyükte, küçük olan çok sırnaşıyor Asil e ama bizim höt höt Asil kızıyor

olucaklar emin olabilirsin canımm:97:

oyyyy yeşil'e de bakın heleee, asil paşa'yı nasıl yola getirsem mi düşünüyor acep, ilk fotoda resmen herkes yerini bilsin şeklindeler yeşil yeni aşağıdan bakıyor, asil eski yukarıdan dayılanıyor
ama ikinci fotoda sanki birazdan asil de dayanamayıp yuvarlanacak yeşille gibiii

meg, seninkilere de maşallah, tam can ciğer kuzu sarması olmuşlar, darısı yeşille asil'in başına

Aslında Yeşil çok sırnaşıyor Asile, hemen yatıyor debeleniyor Asilin önünde, önceki kaldığı yerde 20 ye yakın kedi vardı o yüzden aslında Yeşil alışık, sorun bizim Asilde, Yeşil de diğer kediler böyle davranmıyordu bu niye bana böyle davranıyor bakışlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…