''Asil Bey'in'' halleri

Asil de, Lulut ağbisini örnek alıyor olmasın Yeşil de kız sonuçta yüz vermicek ya Ah Yeşil,nasıl da ilgiyle bakıyor Asil'e Sanın flaşlar Yeşil'e yönelir diye de kıskanmasın Asil Bey

TATATATAAAAAAAAAM........

LORD ASİL İLE SULTAN YEŞİLİN BAKIŞMASI

yesılımedeasılımede
41keremasallahh
ınsalla
kuzudolmalarıolcaklaryakında
alıscaklar
sarmasdolas
olcaklar
ınsalla
opekcanımız
cuma
amelıyatoluo
kısırlastırma
duaedıncanlar

TATATATAAAAAAAAAM........

LORD ASİL İLE SULTAN YEŞİLİN BAKIŞMASI

Vay vay vay! aslanım Asilin dikilmelerine bak sen hele
Yeşilde de haddini bilir bi'eda sezdim.. hayırlısı..
yazışmaları okumadığım için haberim yok.. Yeşil dişi mi? erkişi mi?

Asil de, Lulut ağbisini örnek alıyor olmasın Yeşil de kız sonuçta yüz vermicek ya Ah Yeşil,nasıl da ilgiyle bakıyor Asil'e Sanın flaşlar Yeşil'e yönelir diye de kıskanmasın Asil Bey

Yawww zaten çok kıskanıyor, kucağımda gördü mü Yeşil i yanımda bitiyor, miyavlamıyor adeta mavklıyor

yesılımedeasılımede
41keremasallahh
ınsalla
kuzudolmalarıolcaklaryakında
alıscaklar
sarmasdolas
olcaklar
ınsalla
opekcanımız
cuma
amelıyatoluo
kısırlastırma
duaedıncanlar

Dört gözle o günleri bekliyorum, alışacaklar elbet ama kan gövdeyi de götürecek

Senin ipekcan oldu mu ameliyat? Nasıl geçti? :87:Biz de Asil i kısırlaştıracağız yakında, ben de tedirginim nereye gitsek nerde kısırlaştırsak diye, gerçi erkek kedilerin kısırlaştırılması daha kolay oluyormuş öyle duymuştum...

Çok iyi bir gelişme bu, pati de yiyecek pati de atacak çok normal.
Ben geçen akşam dayanamadım balkondakini eve aldım bakayım neler olacak diye, evi tanımadığı için merakla geziyor ama o kara panter hayat bundan bir tırstı nasıl kaçıyor köşe bucak sonra tıslamalar başladı derken, Hayat'ın kardeşi de buna tısladı:) Ama pati atacak kadar yanaşmaya korktu hoş 2-3 saat tutsam kesin yakınlaşma olurdu ama.

Dünya ne garip öz kardeşiyle 1 ay bahçede yaşadılar ama birbirlerini tanımıyorlar

HÖT HÖT ASİL İLE SIRNAŞIK YEŞİL...

Oh bu kare geldiyse bu iş bitmiş artık hayırlı olsun

His'cim doğru duymuşsun erkeklerin operasyonu yarım saat kadar sürüyor ufaltıp yolluyorlar dikişsiz oluyor, ilk birkaç gün topişleri hafif kırmızı kanlı görünebilir hafiften canları yanar ama geçer hızlıca.

Veteriner şöyle önemli o topişlerin içinde işlem yaparken yanlış bağlama sorunu çişini tutamayan kediler oluyormuş, ben çok korkmuştum ilk Badem'de sonra 4 ledim şimdi 5.ciyi götürcem kısırlaştırma uzmanı gibi bişey olduk sıpalar yüzünden

Vay vay vay! aslanım Asilin dikilmelerine bak sen hele
Yeşilde de haddini bilir bi'eda sezdim.. hayırlısı..
yazışmaları okumadığım için haberim yok.. Yeşil dişi mi? erkişi mi?

Eeee haddini bilmek zorunda, yoksa Asil onu parçalar

Yeşil daha minik bir dişi kız

Nevcim Asil de ilk başta Hayat gibi korkmuştu Yeşil den ama sonra tabiii buralar benim der gibi tıslamalar başlamıştı.

Yeşil aslında başlarda çok kur yaptı Asil e, yerlerde yattı debelendi, mırmır da mırmır Ama bizimki biraz kıskanç azıcık yanaşınca hemen iki pati Artık Yeşil de korkmaya başladı pek yanaşmıyor eskisi gibi.

Bakacağız artık ya bu yeni veterinere güvenip yaptıracağız ameliyatı ya da veterinerlik fakültesine götüreceğiz. Bir şekilde bu sorunu çözmemiz gerekiyor. Senin için artık yeme içme gibi bir şey olmuştur bu kısırlaştırma

canımm
asılbeyımmm
yesılımm
nasıllar
napıolarrr
ıpekcanımızı
kısırlastırdık
bugunucuncugunumuz

canımm
asılbeyımmm
yesılımm
nasıllar
napıolarrr
ıpekcanımızı
kısırlastırdık
bugunucuncugunumuz

Nasıl gelebildi mi kendine ipekcan? İnşallah iyidir.

Asil ile Yeşil kaynaşmaya çalışıyorlar hala, artık odalarını ayırmıyorum, evin içinde ikisi de rahat rahat geziyor ama daha can ciğer kuzu sarması olamadılar. Aynı evin içinde iki yabancı gibiler Arada bir Asil pataklıyor o yüzden bizim kız eskisi gibi yanaşmıyor Asil e ama sürekli kavga gürültü yok Allah a şükür.

canım ucuncugunumuzz
ıyıcoksukurr ıpecanımız
tabı cancıgerolmaları
ıcınn bırazdaha
zamanvargalıba hayatım
asıllbeyım pataklıodemekarada
kıskanıobelkıondanpataklıodur
amazamanlakaynascaklarınsalla
sende
sarmasdolas
resımlerınıeklıcen
buraya
ınsallahhcanım

hiscim hiç merak etme bi zaman sonra öyle canciğer olacaklar ki fıtratlarının gereğini yerine getirip organize evin altını üstüne getirdiklerine hayret edeceksin..mesela bana bir tanesi bile yetiyor..gece vakti sıkıldığından buzdolabı süslerine atlar (bi kaç tanesinin canına rahmet okudu sağolsun) yetmez hemen yanıbaşındaki bulaşıklığa atlar ve devirir bizde büyük bir gümbürtüye uyanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…