TATATATAAAAAAAAAM........
LORD ASİL İLE SULTAN YEŞİLİN BAKIŞMASI
TATATATAAAAAAAAAM........
LORD ASİL İLE SULTAN YEŞİLİN BAKIŞMASI
Asil de, Lulut ağbisini örnek alıyor olmasınYeşil de kız sonuçta yüz vermicek ya Ah Yeşil,nasıl da ilgiyle bakıyor Asil'e Sanın flaşlar Yeşil'e yönelir diye de kıskanmasın Asil Bey
yesılımedeasılımede
41keremasallahh
ınsalla
kuzudolmalarıolcaklaryakında
alıscaklar
sarmasdolas
olcaklar
ınsalla
opekcanımız
cuma
amelıyatoluo
kısırlastırma
duaedıncanlar
Heheheİki gündür olan gelişmeleri yazamamıştım. Her şey tahmin ettiğimden de çabuk gelişiyor. :81:
Bunları bir araya getirdim kavga çıkar koşturma kovalamaca olur sandım ama Asil ağır çekim moduna girip 5 sn de bir bir adım atarak Yeşil i koklamaya çalıştı.Garibim Yeşil hep ilk adımı atıp yaklaşan o ama bizim Asil biraz inatçı, belirli sınırdan sonra yanına yaklaştırmıyor. En 25 cm. uzak tutuyor Yeşil i kendinden. Ama odadayken gözü hep Yeşil in üstünde, hep ona bakıyor , aşık oldu bu güzelliğe
2 buçuk saat birlikte kaldılar dün, bugün de 2 saate yakın birlikte kaldılar, genelde uslu uslu duruyorlar, ama dediğim gibi Yeşil belli bir sınırı geçince Asil tıslamaya başlıyor. Bir kaç kere de tokat attı Yeşil e.... Ama bu arada Asil de Yeşil den çok tırsıyor :18:
HÖT HÖT ASİL İLE SIRNAŞIK YEŞİL...
Dört gözle o günleri bekliyorum, alışacaklar elbet ama kan gövdeyi de götürecek
Senin ipekcan oldu mu ameliyat? Nasıl geçti? :87:Biz de Asil i kısırlaştıracağız yakında, ben de tedirginim nereye gitsek nerde kısırlaştırsak diye, gerçi erkek kedilerin kısırlaştırılması daha kolay oluyormuş öyle duymuştum...
Vay vay vay! aslanım Asilin dikilmelerine bak sen hele
Yeşilde de haddini bilir bi'eda sezdim.. hayırlısı..
yazışmaları okumadığım için haberim yok.. Yeşil dişi mi? erkişi mi?
Melek gibi masallah cok tatlı.Allah uzun ömürler versin oglunuza :)
canımm
asılbeyımmm
yesılımm
nasıllar
napıolarrr
ıpekcanımızı
kısırlastırdık
bugunucuncugunumuz
Nasıl gelebildi mi kendine ipekcan? İnşallah iyidir.
Asil ile Yeşil kaynaşmaya çalışıyorlar hala, artık odalarını ayırmıyorum, evin içinde ikisi de rahat rahat geziyor ama daha can ciğer kuzu sarması olamadılar. Aynı evin içinde iki yabancı gibilerArada bir Asil pataklıyor o yüzden bizim kız eskisi gibi yanaşmıyor Asil e ama sürekli kavga gürültü yok Allah a şükür.
kedi sevilmez mi yaa her hali çokkk şeker çok tatlıı :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?