''Asil Bey'in'' halleri

asılbeyım
yesılhanımm
nasıllar
canımm
neleryapıolar

Hiç sormayın işimiz gücümüz Asil le Yeşil oldu. Evde ikisi de serbestçe geziyorlar, yan yana değillerse sorun yok, ama Yeşil Asile 25 cm yaklaştıktan sonra Asil çıldırıyor, hatta bazen sırf gıcıklık olsun diye birden fırlayıp Yeşil i dövüyor. Üstüne üstlük bir de kızgınlık dönemine girdi, aşırı stresli ve gergin, öyle ki tüylerinden elektrikler fışkırıyor

Bunlar anlaşır mı yawhuu Asil korkutuyor beni uyuz şey...

:86::86:annecıgı
coktatlı
tabı
yalaya
yalayabıtırmeye calısıoseker
topalagımannecıgını

Evet Sabah uyandırmak için, eve gelince hoş geldin demek için, gece yatarken de iyi geceler dilemek için günde toplam üç posta yalıyor minik

Evet Sabah uyandırmak için, eve gelince hoş geldin demek için, gece yatarken de iyi geceler dilemek için günde toplam üç posta yalıyor minik

oooyy mınık
dılınıyesınler
yesılınn
bızımıpekcanda
tokalarımızı
agzınla
cıkarıoocalııooo
sıpamm

Asil Bey yarın ameliyat olacak, kısırlaştırıyoruz, haberleri veririm yarın...

Eeee haddini bilmek zorunda, yoksa Asil onu parçalar

Yeşil daha minik bir dişi kız

ohhh ne güzel olmuş o zaman..
son sayfada iyi ki prenses geçmiş olsun kartı eklemiş de ben de arsızca yeni foto ararken bu şekilde görmüş oldum durumu..
çok çok çok geçmiş olsun..
İnşallah hiçbir terslik olmadan olmuş bitmiştir her şey..

Bu şekilde Yeşil kızı da korumaya almış oldunuz.. Süper oldu süper!
Yaşasın doğum kontrolü!

CANIMbenım
sımdıden
cokgecmısolsunn
asılbeyıme
haberlerını
beklıorummmm

Teşekkür ederim canım benim... Oldu bitti maşallah... Biraz uzun sürdü gibi geldi bana ameliyat ama sorunsuz bitti Allaha şükür, önemli olan bundan sonrası..... 5 gün boyunca dikkatli bakacağız artık

Evet canım hem Yeşil kızı korumaya almış olduk, hem de Asil i Son zamanlarda kızgınlık döneminde olduğu için çok sinirli ve gergindi, fena halde Yeşil i de dövmeye başlamıştı, ilk başlar da bile bu kadar dövmüyordu, bize de çok sinirli davranıyordu, oraya buraya koku bırakıyordu, canı yanıyormuş gibi gece gündüz bağırıyordu, o yüzden acılarına son verelim istedik biran evvel...

İlk defa kısırlaştırma yaptırdığım için biraz kendimi kötü hissettim sadece o kadar, ameliyat sonrası görüntüler pek de hoş değildi, bir de Asil sekeleye sekeleye yürüyünce içim acıdı ama olması gerekli bir şeydi oldu... İnşallah bundan sonrası daha iyi olacak...

Yeşil Hanım da bugün yıkandı aklandı temizlendi, tırnakları kesildi, dişleri fırçalandı, kulakları temizlendi, tüyleri de tarandı ohhhh mis gibi Pamuk gibi yumuş yumuş tüyler, yumuşacık patiler mis gibi kokuyor, öpmeye doyulmuyor

Teşekkür ederim canım benim... Oldu bitti maşallah... Biraz uzun sürdü gibi geldi bana ameliyat ama sorunsuz bitti Allaha şükür, önemli olan bundan sonrası..... 5 gün boyunca dikkatli bakacağız artık

canımbenımm cok suukur amelıyatı atlattınız
ınsallah ıyılesme devresıde rahat gecıcekk
asılbeyıme gecmıslerolsunn tekrar

Olur yerim gerçi Yeşil beni yiyor yalaya yalaya bitiremedi... Bu cadı çok yalangoz çıktı

oyyy, o yalamaya doyamayanlara bitiyorummmm

Asil Bey yarın ameliyat olacak, kısırlaştırıyoruz, haberleri veririm yarın...

bu mesajdan sonrasını heyecanla okudum ama çok şüküüür oldu da bitmiş maşallah!

prenses çok güzel kartlar bulmuş, ellerine sağlık! en kısa zamanda iyileşti hepsi bitti haberlerini bekliyorum bizim oğlanın, ya daha dün gelmişti size ne zaman erkek oldu yav

Kesinlikle katılıyorum püsküütüüüm, yaşasın doğum kontrolü! :92: ay bu son iki smile olmadı

ohhh misss, güle güle kirlensin yeşil kızımızzz

ohhh sıhhatler olsunn yesılıme
mıslergıbıolmus
ınsan
opmeyedoyamaz
abısı
nasıll
bugun
canımm
yavasyavas ıyılesıcek
bızımıpekcan ayaklandı
ıyıce oynasıyo
asılbeyımde ıyıolcak
ınsallahh
ayaklanır oynasıryınecanım

canımbenımm cok suukur amelıyatı atlattınız
ınsallah ıyılesme devresıde rahat gecıcekk
asılbeyıme gecmıslerolsunn tekrar

Bunlar ne güzel geçmiş olsun kartları yavhuu çok bayıldık Asil, Yeşil ve ben

Koşturmaya başladı bile Asil efendi, Yeşil i bile dövdüğüne göre

Büyüdü de mürüvvetini görecektik neredeyse sıpanın Dedik kazaya kurban gitmeden ameliyat ettirelim... Günler su gibi akıp geçiyor huu huuu huuu

Yeşil kız hem yalangoz hem mırlangoz... İlk görmeye gittiğimizde kucakta durduramıyorduk, kimseye gelmiyordu, taşıma kabına koyacağız derken 3 kere kaçtı, canavar gibi bir şeydi. Şimdi de iyice sırnaşık oldu... Yemek yedirmez, gece uyutmaz, sabah uyanmazsan çıldırtır, uyanınca peşinden ayrılmaz, laptopu alınca yanında biter üstüne oturur ya da ekrana pati atar iş yaptırmaz, sabah tuvalet masasına çıkar mavk mavk mavk makyaj yaptırmaz, sev beni sev beni deyipduru bu

Son düzenleme:
Bunlar ne güzel geçmiş olsun kartları yavhuu çok bayıldık Asil, Yeşil ve ben

Koşturmaya başladı bile Asil efendi, Yeşil i bile dövdüğüne göre

begenmene
sevındımm canımm
coksukur
kosturmaya
baslamıs
oldudabıttı masalllahhhhhh
coksukurr
asılbeyımıde
yesılımıde
cokopuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…