Evet aynen çok tatlılar bazen ısırıp yiyesim geliyor...
asılbeyım
yesılhanımm
nasıllar
canımm
neleryapıolar
hiscim hiç merak etme bi zaman sonra öyle canciğer olacaklar ki fıtratlarının gereğini yerine getirip organize evin altını üstüne getirdiklerine hayret edeceksin..mesela bana bir tanesi bile yetiyor..gece vakti sıkıldığından buzdolabı süslerine atlar (bi kaç tanesinin canına rahmet okudu sağolsun) yetmez hemen yanıbaşındaki bulaşıklığa atlar ve devirir bizde büyük bir gümbürtüye uyanırız.
benimicinde
ye
annesi
Olur yerim gerçi Yeşil beni yiyor yalaya yalaya bitiremedi... Bu cadı çok yalangoz çıktı
Olur yerim gerçi Yeşil beni yiyor yalaya yalaya bitiremedi... Bu cadı çok yalangoz çıktı
:86::86:annecıgı
coktatlı
tabı
yalaya
yalayabıtırmeye calısıoseker
topalagımannecıgını
EvetSabah uyandırmak için, eve gelince hoş geldin demek için, gece yatarken de iyi geceler dilemek için günde toplam üç posta yalıyor minik
Asil Bey yarın ameliyat olacak, kısırlaştırıyoruz, haberleri veririm yarın...
Eeee haddini bilmek zorunda, yoksa Asil onu parçalar
Yeşil daha minik bir dişi kız
CANIMbenım
sımdıden
cokgecmısolsunn
asılbeyıme
haberlerını
beklıorummmm
ohhh ne güzel olmuş o zaman..
son sayfada iyi ki prenses geçmiş olsun kartı eklemiş de ben de arsızca yeni foto ararken bu şekilde görmüş oldum durumu..
çok çok çok geçmiş olsun..
İnşallah hiçbir terslik olmadan olmuş bitmiştir her şey..
Bu şekilde Yeşil kızı da korumaya almış oldunuz.. Süper oldu süper!
Yaşasın doğum kontrolü!
Teşekkür ederim canım benim... Oldu bitti maşallah...Biraz uzun sürdü gibi geldi bana ameliyat ama sorunsuz bitti Allaha şükür, önemli olan bundan sonrası..... 5 gün boyunca dikkatli bakacağız artık
EvetSabah uyandırmak için, eve gelince hoş geldin demek için, gece yatarken de iyi geceler dilemek için günde toplam üç posta yalıyor minik
Asil Bey yarın ameliyat olacak, kısırlaştırıyoruz, haberleri veririm yarın...
ohhh ne güzel olmuş o zaman..
son sayfada iyi ki prenses geçmiş olsun kartı eklemiş de ben de arsızca yeni foto ararken bu şekilde görmüş oldum durumu..
çok çok çok geçmiş olsun..
İnşallah hiçbir terslik olmadan olmuş bitmiştir her şey..
Bu şekilde Yeşil kızı da korumaya almış oldunuz.. Süper oldu süper!
Yaşasın doğum kontrolü!
Yeşil Hanım da bugün yıkandı aklandı temizlendi, tırnakları kesildi, dişleri fırçalandı, kulakları temizlendi, tüyleri de tarandı ohhhh mis gibiPamuk gibi yumuş yumuş tüyler, yumuşacık patiler mis gibi kokuyor, öpmeye doyulmuyor
Yeşil Hanım da bugün yıkandı aklandı temizlendi, tırnakları kesildi, dişleri fırçalandı, kulakları temizlendi, tüyleri de tarandı ohhhh mis gibiPamuk gibi yumuş yumuş tüyler, yumuşacık patiler mis gibi kokuyor, öpmeye doyulmuyor
canımbenımm cok suukur amelıyatı atlattınız
ınsallah ıyılesme devresıde rahat gecıcekk
asılbeyıme gecmıslerolsunn tekrar
oyyy, o yalamaya doyamayanlara bitiyorummmm
bu mesajdan sonrasını heyecanla okudum ama çok şüküüüroldu da bitmiş maşallah!
prenses çok güzel kartlar bulmuş, ellerine sağlık! en kısa zamanda iyileşti hepsi bitti haberlerini bekliyorum bizim oğlanın, ya daha dün gelmişti size ne zaman erkek oldu yav
ohhh misss, güle güle kirlensin yeşil kızımızzz
Bunlar ne güzel geçmiş olsun kartları yavhuu çok bayıldık Asil, Yeşil ve ben
Koşturmaya başladı bile Asil efendi, Yeşil i bile dövdüğüne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?