Biz tatile gidiyoruz uzun bir süre yokuz Asil ve ben sizleri çok özleyeceğiz... Yukarıdaki yazdığınız ve yazacağınız cevaplara sonra karşılık vermek zorundayım çünkü acil çıkıyoruz evden... Kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere... İltifatlar için de Asil Bey ayrıca teşekkür eder...
Biz tatile gidiyoruz uzun bir süre yokuz Asil ve ben sizleri çok özleyeceğiz... Yukarıdaki yazdığınız ve yazacağınız cevaplara sonra karşılık vermek zorundayım çünkü acil çıkıyoruz evden... Kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere... İltifatlar için de Asil Bey ayrıca teşekkür eder...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hehe aslında gazoz değil enerji içeceği veriyordum önceden o yüzden o kadar enerjikdi... Baktım para dayanmıyor, artık çeşme suyu veriyorum içiyo içiyo mayışıyooo :roflol:
Biraz önce uyandı uyus... Gene nolduysa bir hışım 90 km hızla kanepeden kanepeye fırlıyor alttan girip üstten çıkıyor, arka arkaya takla atıyor, çok komik ya... sırnaşık şeyŞimdi de sandalyenin altından karate yapıyor bana vırraaahayt -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
ANNEEEEEE....... ÇEKMEEEEEEEEEEEEE...........
ASİL: "Küçük ayıyı halt ediyorduk, bu büyük ayı da nerden çıktı yavhuuu? Neyse biz de yalayalım bari çaktırmaaa"
Dailymotion - ASİL:) - Hayvanlar Kanalı
Dönüşte tatil maceralarınızı bekliyoruz Asil ve ailesi sengözlerimebaksanab
Tipe bak ya yerim:roflol::asigim:
Ay ayıyı incitmeyim diye elinden geleni etti:roflol:Ayıyla uyumak istiyor anlaşıldı bunun sevdiği bayan tipleri artıkzemuszemus-tatlicadiarzu-
Tasmaya nasıl alışmış rahat duruyor yav.:asigim:
çok tatlı maşallah patileride tetemzimiş bazı insanların ayağından temiz minnoş minnoş
çok şekermiş yaa maşallah
Senin el bu oğlana pembe kolye takar..
Çok yakışmış çoooook opuyorumnanaktan
Anamm hiside kaybettik o da tatilde:gitme:
İyi dinlenin bol eğlenin Asil'e ben bakarımopuyorumnanaktan
İyi tatiller HİScim..
Keyifle gidin, keyifle dönün inşallah..
Dönüşte beyzademizin yeni fotolarını bekliyorum.. opuyorumnanaktan
:asigim: Çekmezsek öperiz biz de Şeniz :jeyyar:
:roflol: allahım bu ne hal yaaa :roflol: Yıkama yağlama 10 numara :lepi:
Ay o patilerin yumuşak dokunuşu, yavaş yavaş itinayla dil darbeleri opuyorumnanaktan Yeni arkadaşına güzel bir hoş geldin seansı :roflol:
Yoksa... gerçekten korktu da saygıda kusur etmemek için ellerini mi öpüyor :roflol:
Dönüşte tatil maceralarınızı bekliyoruz Asil ve ailesi sengözlerimebaksanab
Sanki sen tatil maceranı gösterdin de bide bekliyomuşmuş:umursamaz:
:
[/I]
Eneeeee Asil e bakacağınızı bilseydim verirdim size.... kaydirigubbakcemile5 Hiçbir otobüs firması Asil i kabul etmediği için onu Ankara da eşimin bir arkadaşında bırakmak zorunda kaldık... Tabii firmalar Asil gibi soylu bir beyzadeyi kabul etmediği için sonra çok pişman oldular ama iş işten geçmiş oldu... :dilcikar:
Tatil boyu aklım Asil deydi ne yaptı ne etti iyi bakıyorlar mı diye... Çok özlemişim şebeği... Hem büyümüş de... :asigim:
[/I]
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla pek bi macera yaşamadık tatilde.... Geldi geçti işte hiç bişey anlamadım...
Ama Asil in biz yokken yaptığı yaramazlıkları ve Asil gibi bir kediye bakma cesaretini gösteren arkadaşlara nasıl maceralar yaşattığını anlatabilirim... kaydirigubbakcemile3
Az Sonra.... delikafadulden
Liste:
1. Püsküüt (ödendi)
2. nevbahar (çek-senetle geçiştirmeye çalışıyor)
3. his (yol yorgunu olduğundan yarına kadar zaman tanındı :1closedeyes:)
alkisalkisalkis Hisim gelmiiiş (çok duygusuz bi' insanımdır da laelaelaelaelae iğrenç bi' espriydi kabul, stresli halime veriniz :gitme:)
cokacimcoook Bi' porsiyon Asil şey aman görüntüsü yani rica edeyim efenim cokacimcoook delikafadulden
:roflol: Tabii pişman olacaklar, hem bedava animatör fırsatını da kaçırdılar kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Ben Asille beraber tatilde olacaksınız sanmıştım yav, o yüzden kesin macera dolu geçer dedimdi kaydirigubbakcemile3
Lütfen en yakın zamanda Asilimin son hallerini ve maceralarını ekleyiver, tatil yolu göründü bana yine, haraç aman yolluk :kedi: topluyorum da bu aralar :jeyyar:
Liste:
1. Püsküüt (ödendi)
2. nevbahar (çek-senetle geçiştirmeye çalışıyor)
3. his (yol yorgunu olduğundan yarına kadar zaman tanındı :1closedeyes:)
Hee ödenmiş:mymeka:
Kadın ayda bir zorumuzlan bir kare ekliyor hemen borcu siliyosun:mymeka:
Bana hep veresiye yazılıyo ama:umursamaz:
Hise de torpil geçiliyor:umursamaz:
Yol yorgunluğu dinlemem Asil'i istiyorum benopuyorumnanaktanzemuszemus
Fotoğraf makinasının pillerini şarj ediyorum bugün canlar... Sonra video ve foto çekip ekleyeceğim... Asil de sizleri özlemiş...:1hug:
:roflol::roflol:
Evet kabul etselerdi otobüsteki hiçkimse yolculuk boyunca sıkılmazdı, yalanmadık yerleri de kalmazdı kaydirigubbakcemile3
Yol yorgunluğum benim 3 günden aşağı geçmez yorgunum yaw... mirmirmirmir
:roflol::roflol:
Fotoğraf makinasının pillerini şarj ediyorum bugün canlar... Sonra video ve foto çekip ekleyeceğim... Asil de sizleri özlemiş...:1hug:
Bu nasıl şarj anlamadım.. :dilcikar:
Neredeyse 13 saat olmuş.. Yanmasın kontrol et.. yerimseniben
Dönünce bakarız artık.. :tomato:
Bu nasıl şarj anlamadım.. :dilcikar:
Neredeyse 13 saat olmuş.. Yanmasın kontrol et.. yerimseniben
Dönünce bakarız artık.. :tomato:
kaydirigubbakcemile5 cokacimcoook Ben yolluğumu isterim, ona göre :1closedeyes:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Buralardaysanız taze fotolar geliyor.... Az Sonra delikafadulden
Bu deli karıya söyleyin daha fazla uğraşmasın benlelmaz: uyucam ben... mirmirmirmir Hade iyi geceler.... :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?