:lepi: Evet, evet delikanlı olmuşsun Asil'im yerimseniben Mavi battaniyede nasıl da parlıyorsun sen öyle Şeniz Bir de şu formunu neye borçluysan söyleyiver bize sengözlerimebaksanab
Çok teşekkür eder, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz Küçük Bey zemuszemus opuyorumnanaktan
6) En güzel bomba sonda... sırnaşık şey Balkona konan bir serçeye koca patilerimle saldırdım... Veee onu yakaladım... Ağzıma atıp bir güzel yiyecektim kiii abla gelip ağzımdan aldı benneyaptımki Sonra benimle ilgilenmeyi kesip o serçeyle ilgilendiler... Pansuman yaptılar... Ama o benim hakkımdı. :dilcikar:
Nereye uyuyosun nereye:mymeka:
Saçını başını aman kuyruğunu yolarımzemuszemus
Daha gece gel çaki abilerinle bizim sofraya hain planlar kurcaksınız:roflol:
Gecelerin adamı ol biraz:mymeka::roflol:
His'cim avartarında ki Dewey mimafoldumben
:lepi: Evet, evet delikanlı olmuşsun Asil'im yerimseniben Mavi battaniyede nasıl da parlıyorsun sen öyle Şeniz Bir de şu formunu neye borçluysan söyleyiver bize sengözlerimebaksanab
Çok teşekkür eder, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz Küçük Bey zemuszemus opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
Hayır canım Dewey değil ama çok benziyor öyle değil mi? yerimseniben
Asil beni çok güldürdün ama şu son hatıranla beni çok üzdün oğlummafoldumben
Sen niye ufacık hayvana zarar veriyosun, gelse Badem abin şimdi patisiyle iki tane çaksa sana hoş mu olur yanimafoldumbenmafoldumben
Yapma oğluşum bidaha öyle şeyler, alış kuşlara lütfenmafoldumben
Asil mi yoksa:kedi:
ama Asil'in yüz kısmında beyazları da olduğu içün direk Dewey sandım çok benziyor.
Deweyin çok araştırdım ama bu karesini görmemiştim.
Üff ona da o kadar üzüldüm ki zaten kitaba bir daha bakamıyorum bile .
Nev'in Badem örnekli dersine :1shok: dıdıdı vay anasını sayın seyirciler oldun korkak ikonu
yaramazlıkları birr çırpıda okudum :roflol: son yaramazlığa :1shok: alnının terini silen bi ikon yok ki, ucuz atlattık gibisinden geçmişler olsun serçeciğe a.s.
Nev'in Badem örnekli dersine :1shok: dıdıdı vay anasını sayın seyirciler oldun korkak ikonu
Uyku seven Asil pozlarına :asigim:
Niye tırstın nan:roflol:Valla badem bi çaktımı öbürleri devriliyo ama korkma sana dokundurtmam:kedi:
Sana ellerimle osmanlı tokatı yapıştırcam:roflol::roflol::icecream::tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?