''Asil Bey'in'' halleri

:lepi: Evet, evet delikanlı olmuşsun Asil'im yerimseniben Mavi battaniyede nasıl da parlıyorsun sen öyle Şeniz Bir de şu formunu neye borçluysan söyleyiver bize sengözlerimebaksanab

Çok teşekkür eder, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz Küçük Bey zemuszemus opuyorumnanaktan

Sana ne söylense boş anacımzemuszemusBoşuna sormazemuszemus:roflol::roflol::roflol::tomato:

Annemler tatildeyken emanet olarak bırakıldığım yerde yaptığım yaramazlıkları anlatayım size...kaydirigubbakcemile3

1) 2 defa balkondan kaçıp bana bakanların yüreğine indirdim... Sonra biraz dolanıp takrar balkonun önüne geldim ki beni içeri alsınlar... kaydirigubbakcemile3

2) Bana aldıkları kurmalı oyuncaktan çok korktum ve kollarını bacaklarını cırmıkladım... Ne yani hakkım değil mi? :dilcikar:

3) Evin içinde gezerken ablanın bacaklarına saldırdım ama ben oyun yapıyordum nerden bilecektim kocasının kıskanacağını :kedi:

4) Her sokak kapısı açıldığında fırlayıp apartman boşluğuna koştum... Merdivenlerden bir inip bir çıkarken beni yakalayamadılar haha oh olsun... :sm_cool:

5) Evdeki bütün sinek böcek örümcek ne varsa hepsini öldürüp bi kenara biriktirdim... yerimseniben

6) En güzel bomba sonda... sırnaşık şey Balkona konan bir serçeye koca patilerimle saldırdım... Veee onu yakaladım... Ağzıma atıp bir güzel yiyecektim kiii abla gelip ağzımdan aldı benneyaptımki Sonra benimle ilgilenmeyi kesip o serçeyle ilgilendiler... Pansuman yaptılar... Ama o benim hakkımdı. :dilcikar:

Asil beni çok güldürdün ama şu son hatıranla beni çok üzdün oğlummafoldumben

Sen niye ufacık hayvana zarar veriyosun, gelse Badem abin şimdi patisiyle iki tane çaksa sana hoş mu olur yanimafoldumbenmafoldumben

Yapma oğluşum bidaha öyle şeyler, alış kuşlara lütfenmafoldumben

:roflol::roflol:

Yalnız bizimki biraz fazla oynak gerçi seninkilerde öyle iyi uyum sağlarlar kaydirigubbakcemile3

Hayır canım Dewey değil ama çok benziyor öyle değil mi? yerimseniben

Evde bol bol merdiven inip çıkıyorum koşuyorum oynuyorum bir de bol bol süt içip kuru mama az yiyorum formumu ona borçluyum

Yavhu bu bizim Asil in kuşlara karşı bir ilgisi var... Nerde kuş sesi duysa cama pencereye balkona tünüyor... Evde de sineklere fitil oluyor... İşi gücü yok sinek avlıyor evde kaydirigubbakcemile3

Ne yapsakta bu kuşlara ilgisini azaltsak beyzadenin... Aslında annemin muhabbet kuşu vardı bu tatilde kaybettik... Evde misafir çoktu... Terasta güneşin alnında unutmuşlar o da ölmüş sıcaktan garibim.. Sekiz yıllık kuşumuzdu annem çok üzüldü... Hımm diyeceğim şuydu eğer Asil i Coşkunla tanıştırma fırsatım olsaydı belki bu huyundan vazgeçerdi.. Annemin muhabbet kuşu yanına yanaşan bütün kedilerin burnunu gagalardı... Sonra da hiç bi kedi yanaşamadı ona... Belki bizim Asil e de öyle bir şok gerekiyor... delikafadulden

Asil mi yoksa:kedi:

ama Asil'in yüz kısmında beyazları da olduğu içün direk Dewey sandım çok benziyor.

Hayır canım Asil de değil... Benim bilgisayarımda bulunan geniş kedi resimleri arşivimden bir resim kaydirigubbakcemile3 Pofuduk şey :1hug:

Ama bak bu Dewey... :asigim:

Deweyin çok araştırdım ama bu karesini görmemiştim.

Üff ona da o kadar üzüldüm ki zaten kitaba bir daha bakamıyorum bile .

Deweyin çok araştırdım ama bu karesini görmemiştim.

Üff ona da o kadar üzüldüm ki zaten kitaba bir daha bakamıyorum bile .

Çok güzel değil mi? :asigim:

Ben de kitabın sonunun nasıl biteceğini bile bile okudum... Çoğu yerde iki gözüm iki çeşme senağlama

Bunlar da diğer resimleri... Bu kadar şirin bir güzellik çöpe atılabilir mi?

yaramazlıkları birr çırpıda okudum :roflol: son yaramazlığa :1shok: alnının terini silen bi ikon yok ki, ucuz atlattık gibisinden geçmişler olsun serçeciğe a.s.

Nev'in Badem örnekli dersine :1shok: dıdıdı vay anasını sayın seyirciler oldun korkak ikonu

Uyku seven Asil pozlarına :asigim:

Nev'in Badem örnekli dersine :1shok: dıdıdı vay anasını sayın seyirciler oldun korkak ikonu

Niye tırstın nan:roflol:Valla badem bi çaktımı öbürleri devriliyo ama korkma sana dokundurtmam:kedi:

Sana ellerimle osmanlı tokatı yapıştırcam:roflol::roflol::icecream::tomato:

Hiç sorma yorguncum ya... Yapmış işte öyle bir yaramazlık... Yememiş de ha patileriyle top gibi oynamış zavallıcıkla... Allahtan ölmemiş...

Bizimki bi garip zaten mesela bugün gün boyunca bir sineğin peşinden koştu saatlerce... Allahım nasıl bir hırstır yaklayabilmek için tavana çıkacak nerdeyse.. kaydirigubbakcemile3 Yerden 1 metre havaya zıplıyo zıpır illet oluyor sineklere... Geçen de bir tanesini balkon kapısının camına yapıştırmış.... Amele sümüğü gibi yapışmış cama sinekcik :roflol:

Niye tırstın nan:roflol:Valla badem bi çaktımı öbürleri devriliyo ama korkma sana dokundurtmam:kedi:

Sana ellerimle osmanlı tokatı yapıştırcam:roflol::roflol::icecream::tomato:

Delülerrrrrr :roflol:

Ben bile korkuyorum Badem den bizim Asil de zaten tırsık bişey ne olur bilmem kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…