Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende bugün 7. Günüme girdim sabahtan beri inanılmaz bir kasıkta batma ağrı var resmen bacağıma vuruo ağrısı bunu yaşayan varmı sizce normalmi ?

Merhabalar 2 yıllık evliyim evlendiğim ilk aylarda bi yumurtalığımı kaybettim doktorlar tek yumurta ile sorunsuz gebe kalabiliceğimi söyledi ama olmadı bu ay eşimde test yaptı sperm sayısı az çıktı. Ama aşılama için yeterliydi ve bize aşılama önerildi. Adetimin 4. Günü hormon testi yaptm ve hepsi çok iyi çıktı sonrasında doktor klomen verdi 5 gün kullandım 2 gün sonra cuma kontrol e gittim yumurtam gelişmişti doktor ctesi akşamı 9 da çatlatma iğnesi yap dedi onuda yaptım ptesi sabah 10 da aşılamam yapıldı bugün 2. Günüm ve çok heyecanla bu 12 günün geçmesini beklicem

Ttlm merhba bnmde durumum hemen hemen senn gbi dün çatlamş yumurtm ama ynede aşılama yapılck cnkü sperm sayısı aZ dana kullanman için kel verdi mi

Ttlm merhba bnmde durumum hemen hemen senn gbi dün çatlamş yumurtm ama ynede aşılama yapılck cnkü sperm sayısı aZ dana kullanman için kel verdi mi
Tam anlamadım canım ama yok bana hiç birşey verilmedi bu işlemde kullandığım tek ilaç klomen di oda daha başında kullandım

Aşılamam dün aksm beste yapıldı smdi bekleme zamanı ama yumurtm kendiliğinden catlamş insallah dgru zamanı baz almışızdır Allah ın izniyle

Benimde pazartesi gece asilama yapildi. Bugün 2.gunum.ilk gün kaşık ağrım bel ağrım vardı. Bugün mecburen dışarı çıktım. Ayakta kaldım yavaş hareket ettim. Şimdi yine yattım ara ara ağrı giriyor adet agrisi gibi. Bel ağrım yatmaktan bence. Hayırlısı olsun maddi manevi zor bu işler

Yeni asilama oldum. Benimkini gece yaptı doktor. Bide sabaha karşı ilişki önerdi. Bekleyip gorcez... Bugün 2. Gün. 26 sinde kan testi yapılacak dedi benim doktor biraz farklı herhal

Bide bizde gece 5 te ilişki olsun dedi çatlama zamanını kaçırmayalım dedi bende şaşırdım ama dediğini yaptık görev niyetine sizde nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…