- Konu Sahibi papatya1234567
-
Ttlm merhba bnmde durumum hemen hemen senn gbi dün çatlamş yumurtm ama ynede aşılama yapılck cnkü sperm sayısı aZ dana kullanman için kel verdi miMerhabalar 2 yıllık evliyim evlendiğim ilk aylarda bi yumurtalığımı kaybettim doktorlar tek yumurta ile sorunsuz gebe kalabiliceğimi söyledi ama olmadı bu ay eşimde test yaptı sperm sayısı az çıktı. Ama aşılama için yeterliydi ve bize aşılama önerildi. Adetimin 4. Günü hormon testi yaptm ve hepsi çok iyi çıktı sonrasında doktor klomen verdi 5 gün kullandım 2 gün sonra cuma kontrol e gittim yumurtam gelişmişti doktor ctesi akşamı 9 da çatlatma iğnesi yap dedi onuda yaptım ptesi sabah 10 da aşılamam yapıldı bugün 2. Günüm ve çok heyecanla bu 12 günün geçmesini beklicem
Küçük Tuvaletimi yaparken kasiklarim çok agriyordu adet sancisi gibi oluyordu bugün yok , bir de bacağımı karnima çekince oluyordu o da yokhiç belirtin var mı ? illa gebelik için değil. kasık ağrın falan. adet olcakmış hissi
Yaa durumlar ayniymis seninle , kistlerin kaç cm , amh degerin kaç?AYNEN bende de çikolata kıstı var ve sol tüpüm kapalı canım
Yaa durumlar ayniymis seninle , kistlerin kaç cm , amh degerin kaç?
Sizin durumunuz benden çok çok iyi. Benm 1.78 4×2cm kistlerimAMH 2.76 Kistimın boyutları 1,9 cm ve 2.5 cm
Tam anlamadım canım ama yok bana hiç birşey verilmedi bu işlemde kullandığım tek ilaç klomen di oda daha başında kullandımTtlm merhba bnmde durumum hemen hemen senn gbi dün çatlamş yumurtm ama ynede aşılama yapılck cnkü sperm sayısı aZ dana kullanman için kel verdi mi
Hyrlısı olsnTam anlamadım canım ama yok bana hiç birşey verilmedi bu işlemde kullandığım tek ilaç klomen di oda daha başında kullandım
Sende aşılamadn snra ağrı sızı oldu muYeni asilama oldum. Benimkini gece yaptı doktor. Bide sabaha karşı ilişki önerdi. Bekleyip gorcez... Bugün 2. Gün. 26 sinde kan testi yapılacak dedi benim doktor biraz farklı herhal
Benim de 26sinda kan tahlili. Aşılamam 13unde olduYeni asilama oldum. Benimkini gece yaptı doktor. Bide sabaha karşı ilişki önerdi. Bekleyip gorcez... Bugün 2. Gün. 26 sinde kan testi yapılacak dedi benim doktor biraz farklı herhal
Nasl kullanıyosnOldu adet agrisi gibi sizlama. kanama falan olmadı. Progestan verdi doktor gunde 3 tane
Hadi hayrlısıBenim de 26sinda kan tahlili. Aşılamam 13unde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?