Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Birşey daha sormak istiyorum arkadaşlar. Aşılama ila gebelik normal. Yolla gebelikten şansı daha mi yüksek

Bide eşimin uygulayacağı perhiz kaç gün olmalı acaba. 10 gün 20 gün sorun olur mu

Arkadaşlar bugün aşılamanın 3.günü bugüne saat 4 civarı uyandım acayip idrara sıkışık biçimde gittim bir iki damla yattığımda her iki dakikada bir çok sıkışık misim gibi tuvalete koştum bir damla saatlerce uyuyamadım bir ara dalmisim rüyamda da sıkışık olduğumu tuvalete zor koştuğumu görüyordum bir uyandım ki idrarımı kaçırıyorum yatak battı ilk defa başıma geldi acaba enfeksiyonmu kaptim aşılamaya zararı olurmu? Böyle bir durumla karşılaşan varmı nolur

merhaba kızlar ben de 8 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım progestan jel sabah akşam kullanıyorum
Progestan jel nedir acaba ?ben de 12 şubatta aşılama yaptirdim ama doktor bana birşey vermedi, bu arada düzenli takip edemiyorum, yazdiysaniz kusura bakmayın aşılama sonucu kaçıncı gün belli oluyor? Adetin geçmesi mi gerekir kesin sonuç için

Bugün doktora gittim arkadaşlar. Bana femara ve parlodel diye iki ilaç verdi. 12. Gün gidecem tekrar eğer yumurtam oluşmuşsa çatlama iğnesi ve aşılama yapacak inşallah. Biraz korkuyorum ya tutmazsa diye.

Canım ikinci aşılamamdı ve doktor banada 2. de ilaç vermedi. Eger rahim zarın yeteri kalınlıktaysa gerek duymuyor doktorlar ilaca.progestan jel de bebeğin tutunmasını sağlamak amaçlı kullanılıyor mus. Aşılamadan 12 gün sonra kan testinde cıktı benim. 12 yada 14 gün sonrasında baktırabilirsin. İnşallah sanada tutunur bebişin

Hamileliğin için çok sevindim Allah bizlere de nasip eder ins 14. Günüm yarın kan testinde mi çıkıyor idrar yaptım çıkmadı

Hamileliğin için çok sevindim Allah bizlere de nasip eder ins 14. Günüm yarın kan testinde mi çıkıyor idrar yaptım çıkmadı
Kanda çıkar canım idrar testi için adetini birkaç gün geçirmen gerekmiş. Ben hiç idrar testi yapmadan direk kan verdim daha büyük bir sürpriz oldu böylece. Allahım inşallah hepinize nasip eder bu duyguyu.

merhaba arkadaşlar bende 22 şubatta aşılama yaptırdım üç gün boyunca lekelenme oldu bende ve sürekli bir karın kasık ağrısı var doktor 4 tane ilaç verdi aşılama sonrası.şimdi sabırsızlıkla bekliyorum.Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyorum. Kullandim progeston jel cok etki gosterdi. Karnim sisiyo ve moraldi bide migdem bulaniyor . Bu iki gundur uyku uyumadim . Yarin doktora gidicem dua edin :-(

Hayırlısı olur inşallah asyammmm erken değilmi pazartesi günü öğrenmiycekmiydin sonucu bende bir haftadır hastayım ağır grip geçiriyorum ilaç herşey yasak yatıyorum sürekli

Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyorum. Kullandim progeston jel cok etki gosterdi. Karnim sisiyo ve moraldi bide migdem bulaniyor . Bu iki gundur uyku uyumadim . Yarin doktora gidicem dua edin :-(

Geçmiş olsun canım niye öyle oldu ki bende kullanıyorum jel

canım bende 14 aydır bebek istiyoruz bütün tetkikler yapıldı eşimde ve bende sorun çıkmadı ama bekliyoruz hala son gittiğim doktor aşılamay yönlendirdi bende yaza kadar bekliyeyim öyle gideyim olmazsa diyorum sen nerde yaptırdın çok pahalımı canım
birde aşılama ile normal gebelik arasında pek fark yok diyorlar bilgin var mı bu konuda

fiyatları konusunda benide bilgilendirir misiniz istanbulda yaşıyorum

canım ben samsunda kadın doğum hastanesinde yaptırdım çok mükemmel bir doktorum var aşılama konusunda çok deneyimli ve bir sürü hastası var aşılamadan hamile kalan.benim ilaçlarım ve sperm yıkama işlemim toplamda bin tl tuttu.inşaallah güzel sonuçlar alırız.Allah hepimizin yüzüne gülsün.

amin canım bende yaza kadar beklicem inşallah gerek kalmaz bunlara inşallah herkes bu küçük meleklerine kavuşur

amin canım bende yaza kadar beklicem inşallah gerek kalmaz bunlara inşallah herkes bu küçük meleklerine kavuşur
inşallah canım hepimiz kucaklarımıza meleklerimizi alırız.eğer bir problem yoksa beklemeni tavsiye ederim.
Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize.

inşallah canım hepimiz kucaklarımıza meleklerimizi alırız.eğer bir problem yoksa beklemeni tavsiye ederim.
Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize.

yani hsg felan hep çektirdim eşimde gerekli testleri yaptırdı doktor bir sorun görmedi klomen tedavisine bile gerek görmedi direk aşılamaya yönlendirdi bende yaza kadar bekleme kararı aldım

yani hsg felan hep çektirdim eşimde gerekli testleri yaptırdı doktor bir sorun görmedi klomen tedavisine bile gerek görmedi direk aşılamaya yönlendirdi bende yaza kadar bekleme kararı aldım
canım çok stres yapmayın ne güzel bir problem yok kendinizi rahat bırakın.birazda biz yapıyoruz çok takıyoruz herşeyi. benim tanıdığım bir abla var ilk iki bebeğini tüp bebekle dünyaya getirdi ikinci bebeği daha bir yaşında şimdi doğal yolla 3. bebeğine hamile kalmış inanabiliyor musun. o yüzden rahat olun en önemlisi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…