Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
isteyince düşünmeden olmuyor işte rabbim nasip etsin biran önce

Merhaba canım ben aşılama yapıldıktan sonra gün gün ne hissettiğimi yazdım belki sana yardımcı olur.
Aşılamanın
1.günü: pzrtesi çatlatma iğnesi vuruldu ve çarşamba günü aşılamam oldu. Göğüslerim şiş ve ağrılı, kasıklarımda ağrı var.
2.günü: evde yatarak geçti sadece göğüs ağrısı uykum huzursuz.
3.günü: göğüs agrısı halsizlik ve gece bel ağrısı başladı.ateş 36.8
4. Günü : koyu kıvamlı yapışkan olmayan beyaz akıntı oluştu.ateş :36.9 ağızdan :37.2
Hafif karın ağrısı ve yorgunluk
5.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş:36.8 ağızdan 36.9 bel ağrısı var
6.uykumdan tuvalet için uyandım. Karın ağrısı mevcut ateş :36.5 37.01 beyaz akıntı devam ediyor.
7.gün:karın ağrısı ile uyandım.ateş 36.5 gün içinde hafif kasık ağrısı rahimde kramp batma
8.günü: uyku huzursuzluğu rüyalar , sıcak basması uyurken eğildiğimde kasıkta ağrı sabah ishal .sağ kasıkta batma.gün içerisinde aksam otururken kasıkta ağrı bacaklara vurması. Gece saatlerinde sağ sol kasık sızlamaları.
9.gün ateş:37 karın ağrısı ile uyandım.gün içerisinde gece saatlerinde karın ağrısı sızlama ve ani hareketlerde kasık batması,acı.adet olcakmış gibi gaz ve agrı. Agızda kuruluk.gaz.bacak ağrısı
10.günü sabah çişe uyandım sıkışıktım. Öğlen karnın ağrısı ile tuvalete .ateş 36:9 , öğleden sonra uyku hali esneme halsizlik .mide yanması , idrara sıkışma. Midede gaz. Ellerim üşüyor ama yüzüm yanıyor.mide yanmasından uyuyamıyorum
11.günü ateş sabah 11 de 36.6 karın ağrısı wc.göğüsler acımıyor . Kalktıgım da bel ağrısı , beyaz akıntı , damağımda yara oluşmus.kasık batması sağ sol. Saat başı idrara cıkma.gece aşırı gaz.ateş 36.8 gece 2 de.
12.gün:sabh 11 ateş:36.7 karın ağrısı kasık ağrısı gece boyu devam etti .Uyandıgımdada halen vardı.sağ kaburgamın altında karnıma doğru bir ağrı oluştu. Açım ve hafif bir miğde bulantısı yaşıyorum.göğüs ağrısı var, karnım şiş ve hassas.sağ kasıkta ağrı.karnımda kütle var gibi.sağ böğrümde ağrı tüm gün
13.gün: ateş sabah 36.5 öğlen 36.9 mide bulantısı hafif ve karın ağrısı devam etmekte.umarım hamileyimdir bugün doktora gidiyoruz..
Sonuç 122.1 hamileyimm
14.gün.kasıklarda ağrı acıkma hissi miğde kazınması gibi, ayaklarda sıcaklık ve bacak ağrısı. Bel ağrısı , sabah erken tuvalete kalkma.
15.gün kasık ağrısı kasılma ve ateş 37.1
19.gün bugüne kadar biraz ağrılı devam etti ara ara giren ağrılar 5 dakika içerisinde kayboluyor. Ağzımda ki metalik tatla bugün tanıştım.

merhaba sirer canım ne güzel takip etmişsin gün gün maşallah.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bende karın kasık ağrıları devam ediyor.birde aşırı hazımsızlık var.tabi bunlar hiç önemli değil Allahım sonucunda meleğimi hayırlısıyla nasip etsin yeterki.Keşke bende senin gibi düşünüp takip etseydim not alsaydım pişman oldum şimdi.ayrıca bu güzel yazın için çok teşekkür ederim.

Canım benim cok belirti aramadan ne hissttiğimi yazdım en önemliside ateşin yarım derece yükselmesi sabah kalkınca. Buna bak. Gün içerisinde 36.50 iken sabah uyandıgımda 37 ye yakın cıkıyordu benim. Birde en belirgin döllenme yada yerleşme belirtisi olarak akıntıyı hissettim böyle koyu kıvamlı beyaz bir akıntı iç çamaşıra akmadan kalan cinsten. Ve bugün öğrendim ki bebişlerim ikizmiş sevincim ikiye katlandı. İnşallah Rabbim sanada nasip eder.

Ya belirtiler okadar benziyoki benimde 10.günüm ve bu sabah sol kaburgamin altında ağrı ile uyandım ve gece atesim çıkmış ter içinde kalktim zaten 2-3 gundur huzursuz uykularim var ve bugün baş ağrısı ve mide bulantim başladı karnim ac ama canım bisey istemiyo idrarimi yaptıktan sonra kasiklarimda bi kasılma ağrı var benim ptesi asilamanin 12.günüm tahlil yaptirsam çıkarmı acaba ay umitlendirdin beni ya inş.hamileyimdir

İnşallah canım hamilesindir. 12 . Günde çıktı benimki akıntında var mı?

Selamualeykum kizlae size kotu haberlerim var . 10 tane yumurtam catlamis ve hepsi su toplamis suan hastahanedeyim belki bir ay yatili kalicam :-( dualarinizi bekliyorum

Selamualeykum kizlae size kotu haberlerim var . 10 tane yumurtam catlamis ve hepsi su toplamis suan hastahanedeyim belki bir ay yatili kalicam :-( dualarinizi bekliyorum

O kadar fazla değildi sanki yumurtan. Çok geçmiş olsun canım tahlil falan yaptılar mi? Bi an önce sağlığına kavusursun inşallah

10 tane yumurta olusmustu hepside birde catlayinca . Doktor diyor eye bir ay iglesmezsen yumurtaliklarini alicaz . Yani hersey bana bagliymis. Bide kan testi yaptim tam hatirlamiyorum ama 155 cikti .gebelik gorunuyormus ama yinede emin deyiler . :-(

10 tane yumurta olusmustu hepside birde catlayinca . Doktor diyor eye bir ay iglesmezsen yumurtaliklarini alicaz . Yani hersey bana bagliymis. Bide kan testi yaptim tam hatirlamiyorum ama 155 cikti .gebelik gorunuyormus ama yinede emin deyiler . :-(

Değerin iyiymis. Bi an önce iyilesirsin inşallah pko var mıydı sende. Böyle bir ihtimal oluyor fazla yumurtalarda.

kızlar benim 12, günüm çarşamba.. ama benim sol kasığıma adet sancısı giriyor.. çok batıyor.. korkuyorum.. test yapamadan hasta olucam bu gidişle..

Merhaba arkadaslar bende 2 kez dusuk yaptim. Aşilama yaptirmak istiyorum agrilimi oluyo surec nasil devam ediyor o zaman icinde esimin yanimda olmasi gereklimi sperm verdikten sonra. cokta korkuyorum ya tutmazda yada yine dusuk yaparsam diye

Bugün tahlil yaptırdım ve sonuç 1.20 negatif çıktı asilamada 12. Günüm ama benim kasiklarim çok agriyo heran adet olucakmisim gibi

Canım çok sevindim senin adına inan kendim gibi mutlu oldum Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bugün 8 gün oldu bana sabırsızlıkla bekliyorum bende bir hafta nasıl geçecek.bende hapşırırken veya oksürürken batma oluyo kasıklarımda ani hareketlerde falan.bazen ya tutmazsa diye korkuyorum.eşim bile şimdiden kızım napıyo diye konuşuyo.Allahım inşallah yüzümüze güler bebeğimizi nasip eder bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…