Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm varmı kasık bel ağrınn ben çatlıycam meraktann

Hic bisi yok canım. Normalde ben daha önceden gebelik yasamistim 2 kere ve adete yakın aşırı belirtilerim olurdu ama şuan hiç belirtim yok. O yüzden ihtimal vermediydim hatta benim tek yumurtam oluştu diye asilamayi iptal etmeyi bile dusunmustum

sol belime dirseğim değse ağrıyor... sence var mıdır yaa allahım sen büyüksün

sirer cnm senin belirtileri okudum benim yumurtalar soldaydı sol böğrüm kopacak gibi acıyor bugün 10. gün... allahım nolur sonum senin gibi olsun!!!

İyi akşamlar hanımlar. Test günüm persembe ama ben sabah iftardan silik çizgi gördüm kan da da 32 çıktı çok sukur. İnşallah devamı da gelir.
çok sevindim canım bende cumartesiyi bekliyorum geçmek bilmiyo günler karnım ğrıyor sürekli çok korkuyorum adet olucam diye nolur dua edin bana.Allah ım evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşaallah.

amin inşallah canım.. idrar test yapmasaydım aslında bende günümü bekleyecektim.. okuduğum kadarıyla agrılar normal sayılıyor. inşallah tutunmuştur

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım 26 yaşında-14 aydır evliyim 6 ay denedikten sonra hamile kalamayınca ben kadın doğuma eşim de spermiyogram için tüp bebek merkezine gitti. Eşim ileri hareketli spermi yok ama % 40 normal hareketli ve morfoloji %1. Doktorum bugün eşine 2 3 ay hap vs verelim ama siz aşılama için uygunsunuz 1 2 sefer de tutar sağlık açısından senin bir sorunun yok dedi. Eşinde böyle problem olup aşılama ile hamile kalan oldu mu acaba ? Ya da aşılamayı geçip direk tüb bebek mi düşünsek ne derseniz? Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder inş. Bu arada İstanbul-tuzla da yşıyorum. Hastanem Emsey

İnşallah canım ,zorlu bir süreç.. Ama Allah sanada nasip etsin inşallah . Batmalar oluyor evet geriliyormus gibi hissediyorsun kasığını oturup kalkarken falan.. İnşallah hamilesindir

sirer cnm senin belirtileri okudum benim yumurtalar soldaydı sol böğrüm kopacak gibi acıyor bugün 10. gün... allahım nolur sonum senin gibi olsun!!!
Benim yumurtalarımda sağdaydı canım o nedenle belkide sağ böğrüm acıdı. Böbrek ağrısı gibi ama ön tarafta hissediosun. İnşallah hamişsindir

amin inşallah canım.. idrar test yapmasaydım aslında bende günümü bekleyecektim.. okuduğum kadarıyla agrılar normal sayılıyor. inşallah tutunmuştur
inşallah tutunmuştur canım.inan kalbim yerinden çıkacak o kadar heyecanlıyım ki.daha 9.günüm idrar testinde çıkmaz büyük ihtimalle o yüzden yapmak istemiyorum.negatif görürsem diye çok korkuyorum.

İnşallah canım ,zorlu bir süreç.. Ama Allah sanada nasip etsin inşallah . Batmalar oluyor evet geriliyormus gibi hissediyorsun kasığını oturup kalkarken falan.. İnşallah hamilesindir
inşallah canım şu günler geçse hızlı hızlı hayırlısıyla ölücem heyecandan.

inşallah tutunmuştur canım.inan kalbim yerinden çıkacak o kadar heyecanlıyım ki.daha 9.günüm idrar testinde çıkmaz büyük ihtimalle o yüzden yapmak istemiyorum.negatif görürsem diye çok korkuyorum.

aynen canım daha erken test için. benim idrara erken karışıyor kimin ki geç. o yüzden moralin bozulmasın yapıp da

Mrb kızlar benim malesef ikinci aşılamamda olmadı tüpe geçicez devlet hakkımızı verdi yarın doktorla görüşmeye gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…