Ya gerçekten 12.gün negatif olup sonra pozitif olan varmı ya benim dün 12.gündü 1.20cikti ben hala umutluyum ama inş.değerlerim çıkarbelki daha erkendir canım. burada 12. gün negatif çıktı sonra pozitif çıkanlarda var
Ya gerçekten 12.gün negatif olup sonra pozitif olan varmı ya benim dün 12.gündü 1.20cikti ben hala umutluyum ama inş.değerlerim çıkar
ben de benzer durumdayım.. bence önce histereskopi yaptır sonra tüp bebek.. vakit kaybetme.. hayırlısı olsun benim de polip varmış rahim ağzında onu alacak nisanda tüp bebek benimde bir aşılamam negatif.. ikinciyi tüp y7aptırcam..selam kızlar. 1,5 yıllık evliyim. hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. 5 ay önce tedaviye başladık. eşimin ve benim tüm tahlillerimiz yapıldı. herşey normal çıktı, sebepsiz infertilite teşhisi konuldu bize de. hsg çektirdim, klomen+ çatlatma iğnesi ve 2 aşılama oldum. hiçbiri tutmadı. diğer taraftan, doktorum miyomumun olduğunu ama hamileliğe engel olmayacağını söyledi. ancak, hamile kalırsam düşüğe yada erken doğuma yol açabileceğini söyledi, çünkü yeri kötüymüş. hatta tüp bebeğe karar verirsem, miyomu histeroskopiyle alması gerektiğini söyledi. şu an çok kararsızım. bu durumda olanlar var mı aranızda? 2. aşılamam da tutmadı o yüzden üçüncüyü yaptırmak istemiyorum artık. lütfen yardımcı olun bana moralim çok bozuk
merhaba benimde bugün 10.günüm aynen günler geçmiyor,bendede ağrı ve batmalar var,ve ağzımda çok garip bi tat ve bulantı var,çayı çok sevmeme ragmen bugün içemedim,sendede böyle bişey varmı acaba,Allahım bugün 10. gün ve günler geçmek bilmiyor.aşırı üşüme var ayaklarım donuyor bugün ve karın ağrılarım devam ediyor sabah sağ kasığımda batmalar oldu normal mi sizce.
merhaba canım bende bulantı ve ağzımda tat değişikliği yok.sadece adet olucakmış gibi bir ağrı ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyo.adet öncesi çok üşürdüm ben bugünde acayip üşüyorum.içimi acayip korku aldımerhaba benimde bugün 10.günüm aynen günler geçmiyor,bendede ağrı ve batmalar var,ve ağzımda çok garip bi tat ve bulantı var,çayı çok sevmeme ragmen bugün içemedim,sendede böyle bişey varmı acaba,
cnm bence seninki tutmuş inşaallahh... öledir.. genelde okuyorum demir tadı geliyormuş..merhaba benimde bugün 10.günüm aynen günler geçmiyor,bendede ağrı ve batmalar var,ve ağzımda çok garip bi tat ve bulantı var,çayı çok sevmeme ragmen bugün içemedim,sendede böyle bişey varmı acaba,
cnm bende senin gibi oldum.. üşüme geldi.. ayaklarım buz kesti.. gittim 11. gün kan verdim..maalesef benim negatiff.. inşallah sende pozitftir.. ama korkma başa gelen çekiliyor.. inşş biz de bebeğimizi alacağız kucağımıza..merhaba canım bende bulantı ve ağzımda tat değişikliği yok.sadece adet olucakmış gibi bir ağrı ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyo.adet öncesi çok üşürdüm ben bugünde acayip üşüyorum.içimi acayip korku aldı
ayy canım inşallah öyledir,fazla umutlanmak istemiyorum,sonra çok üzücü oluyo,rabbim hepimize nasip etsin inşallah,cnm bence seninki tutmuş inşaallahh... öledir.. genelde okuyorum demir tadı geliyormuş..
umutsuzluğa kapılma yinede,11.gün erken test için,14.gün yapılıyo genelde hatta 16.gün tekrar edilmesi gerekiyomuş,sen 14.gün tekrar yaptır bence canım,cnm bende senin gibi oldum.. üşüme geldi.. ayaklarım buz kesti.. gittim 11. gün kan verdim..maalesef benim negatiff.. inşallah sende pozitftir.. ama korkma başa gelen çekiliyor.. inşş biz de bebeğimizi alacağız kucağımıza..
ben de benzer durumdayım.. bence önce histereskopi yaptır sonra tüp bebek.. vakit kaybetme.. hayırlısı olsun benim de polip varmış rahim ağzında onu alacak nisanda tüp bebek benimde bir aşılamam negatif.. ikinciyi tüp y7aptırcam..
evet cnm özele gidiyorum rapor çıkacak ama 900 tl yi karşılıyor raporda bir de ilaçların bir kısmını.. evet maalesef pahalı.. raporsuz 3900 işte raporlu 3000 .. bizde hadi dedik ilki için bu para verilir bir ümitle ama tutmazsa ikinciye biz de zorlanacağız.. ama napcan başka çaremizde yok.. olsa normal yoldan olurdu 2.5 senedir.. benim olmadı..Sen ozele mi gidiyorsun canım. Ben ozele gittim ama tüp bebek aşırı pahalı geldi bize. aslında doktorundan da memnunum. Garantisi olmayan birsey için bu kadar para vermek istemiyorum hem de zorlayacak bizi zaten.
Benim bugün 14. Günüm 12.gün tahlil yaptırdım 1.20cikti negatif yanı bugunde hafif hafif kanamam gelmeye başladı karnimda agriyo yanı tutmadı asilamam inş.Sizinkiler tutarcnm bende senin gibi oldum.. üşüme geldi.. ayaklarım buz kesti.. gittim 11. gün kan verdim..maalesef benim negatiff.. inşallah sende pozitftir.. ama korkma başa gelen çekiliyor.. inşş biz de bebeğimizi alacağız kucağımıza..
gerçekten mi canım ya çok kötü oldum şu anda...ne yapsam bilmiyorum.bugün kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba.cnm bende senin gibi oldum.. üşüme geldi.. ayaklarım buz kesti.. gittim 11. gün kan verdim..maalesef benim negatiff.. inşallah sende pozitftir.. ama korkma başa gelen çekiliyor.. inşş biz de bebeğimizi alacağız kucağımıza..
her bünyede farklı tepki veriyor.. belki sen de tutmuştur.. çıkar canım.. 5 in üstü olması gerek..gerçekten mi canım ya çok kötü oldum şu anda...ne yapsam bilmiyorum.bugün kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba.
yok cnm yaa ben kendimi hiç kandırmadım.. belki yükselir diye.. benim bugün 12. gün.. ama regli ağrısı huzursuzluğu var.. hakkımızda böylesi hayırlıymış...Benim bugün 14. Günüm 12.gün tahlil yaptırdım 1.20cikti negatif yanı bugunde hafif hafif kanamam gelmeye başladı karnimda agriyo yanı tutmadı asilamam inş.Sizinkiler tutar
senin kaçıncı denemendi cnmayy canım inşallah öyledir,fazla umutlanmak istemiyorum,sonra çok üzücü oluyo,rabbim hepimize nasip etsin inşallah,
3 ay evvel tüp bebek denedim olmadı,bu seferki ilk aşılama.senin ilk denemenmi canım.?senin kaçıncı denemendi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?