İnşallah tutunduğunun belirtisidir :)İlkina bakarak ben suan acayip hareketliyim sadece 2 gün yattim sayilir ondada cok ayaga kalktim ağır kaldirmamak şartıyla her işimi yapıyorum ve az önce wc de 1 damla pembe leke geldi hayırlara vesile olur inşallah tutunma falan değildir herhalde bugün 4. Gün
Hakkımızda hayırlı olan en erken vakitte Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah thalil neden yaptirmiyorsunuzSureyya_ bende 2 hafta önce yaptrdm,beklmdeym hayırlısı olsun,ilk aşılmam,hiç dinlnme durumum olmadı,herzmn yaptklarımı yaptm,Rabbim bilir.
Hayirlisi olsun insallah tatlımİnşallah tutunduğunun belirtisidir :)
Hakkımızda hayırlı olan en erken vakitte Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah thalil neden yaptirmiyorsunuz
Meraba asilamada 3.gunum kasik agrim var normalmiYok canm benm kan testim negatif cikti. Asilamanin 12.gunu adete 6 gun kala.
Bu erkekler ah bu erkekler benim esimde aynı seninki gibi diodu bıraktık 2 sene şimdi tekrar aynı hüsran ve evet bizim bünyeye aşılama ters anladım dio ve tüpü kabul edio amma dünyaca para ve emek gitti bikere ama neyseki devlete basladimda bu ay sadece 135 tl harcadık aşılama için simdide ptesi gidicem tüp bebeğe sevkedicekler ama dediğim gibi önceden eşimin emekliliğini beklices bu arada biraz dinlenmiş olurum ve evraklarimi hazirlarim emeklilikten 1 ay evvel hakkımızda hayırlısı canımCanm katiliyorum sana ama esim kesinlkle istemyr benm kafamda buyuttgm icn olmadigini soyleyp duruyor.anlamiyor beni bi turlu.ben asilama yerinede tup istedim ama ikna edemedm.simdi yine bu kadar para verip asilama yaptirmam cok gelior. Bahcecide 2. Asilamada da ayni fiyatmi oluyor bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?