. Allah razi olsun insallah en kisa zamanda hayirliysa olur beklemek cok yipratiyor insaniÂmin inşallah Rabbim sizede tez vakitte nasip eylesin hep dua ediyorum edicem bekleyenler için
Evet maalesef insan çok yıpranıyo. Dün dedim ki eğer yıksa Allah'ım bana sabrını ver dayanma gücü ver çünkü bende çok yorulmuştum artık. İnşallah size de önce sabır hayırlısıyla da bebek nasip etsin. Allah razi olsun insallah en kisa zamanda hayirliysa olur beklemek cok yipratiyor insani
amin amin vardir zamani bekleyelim bakalim :)Evet maalesef insan çok yıpranıyo. Dün dedim ki eğer yıksa Allah'ım bana sabrını ver dayanma gücü ver çünkü bende çok yorulmuştum artık. İnşallah size de önce sabır hayırlısıyla da bebek nasip etsin
Can'ım test sonucun ne olduMerhaba Arkadaşlar,
27 yaşındayım;18 aylık evliyim ve polikistik over sendromum var. 9 Mayıs'ta ilk aşılamamı oldum ve bugün kan testimi yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Çok uzun zamandır burda benimle aynı durumda olan arkadaşların güzel haberlerini okuyarak hayaller kurdum. İnşallah test sonucum pozitif çıkar; ve ben de burdaki arkadaşlara umut veririm. Mesajımı okuyan arkadaşlar benim için dua edebilirseniz çok sevinirim.
Can'ım test sonucun ne oldu
Ayyy hadi İnşalllah güzel haberler verirsin de moral olur bende bugün aşılamamı yaptrdımİş çıkışı yaptıracağım; yarın sonucumu paylaşırım
Ayyy hadi İnşalllah güzel haberler verirsin de moral olur bende bugün aşılamamı yaptrdım
Allah'ın doğru Zaman'da hayırlısını nasip etsin inşşallah . İnşalllah Can'ım ilk aşılamamıudı seninMaalesef; sonuç negative çıktı...
İnşallah senden güzel haber alırız.
Allah'ın doğru Zaman'da hayırlısını nasip etsin inşşallah . İnşalllah Can'ım ilk aşılamamıudı senin
29 Can'ım biz 2 ay sonra 2 yıl dolacak hiçprobkem yok hiç korunmadık ilkaşılamm sende sorun var mı yaş kaçAmin canım inşallah. Evet ilk aşılamamdı. Tekrar aşılama yaptırır mıyım bilmiyorum. Belki bir kez daha deneyip sonra tüp bebeğe geçeriz herhalde. Daha doktorumla konuşmadık sonuç sonrası; o nasıl yönlendirecek bakalım.
İnşallah sen güzel sonuç alırsınKalimeraaa ; senin yaşın kaç; herhangi bir sağlık problemin var mı? ne zamandır deniyordunuz?
29 Can'ım biz 2 ay sonra 2 yıl dolacak hiçprobkem yok hiç korunmadık ilkaşılamm sende sorun var mı yaş kaç
Yıkandıktan sonra mıBiraz eşimin değerleri o gün düşük çıktı. 4.1 milyon.
Yıkandıktan sonra mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?