Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hala adet olcakmışım gibi hissediyorum çok ağrım vardı benim ama adet ağrısı gibi değil böyle rahimim geriliyordu sanki biraz şiddetli uykudan bile uyanıyodum. Göğüslerim de aşılamadan hemen sınra acımaya başlamıştı şuan hala acıyo. Bu kadar oldu benim belirtilee

. Allah razi olsun insallah en kisa zamanda hayirliysa olur beklemek cok yipratiyor insani
Evet maalesef insan çok yıpranıyo. Dün dedim ki eğer yıksa Allah'ım bana sabrını ver dayanma gücü ver çünkü bende çok yorulmuştum artık. İnşallah size de önce sabır hayırlısıyla da bebek nasip etsin

İnşallah cnm Allah razı olsun. İnşallah bizde mutluluğu yaşarız. Allahim.kucağına almayı nasip etsin sana inşallah

İnşallah cnm Allah razı olsun. İnşallah bizde mutluluğu yaşarız. Allahim.kucağına almayı nasip etsin sana inşallah

amin amin vardir zamani bekleyelim bakalim :)

Merhaba Arkadaşlar,

27 yaşındayım;18 aylık evliyim ve polikistik over sendromum var. 9 Mayıs'ta ilk aşılamamı oldum ve bugün kan testimi yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Çok uzun zamandır burda benimle aynı durumda olan arkadaşların güzel haberlerini okuyarak hayaller kurdum. İnşallah test sonucum pozitif çıkar; ve ben de burdaki arkadaşlara umut veririm. Mesajımı okuyan arkadaşlar benim için dua edebilirseniz çok sevinirim.

Can'ım test sonucun ne oldu

Allah'ın doğru Zaman'da hayırlısını nasip etsin inşşallah . İnşalllah Can'ım ilk aşılamamıudı senin

Amin canım inşallah. Evet ilk aşılamamdı. Tekrar aşılama yaptırır mıyım bilmiyorum. Belki bir kez daha deneyip sonra tüp bebeğe geçeriz herhalde. Daha doktorumla konuşmadık sonuç sonrası; o nasıl yönlendirecek bakalım.

İnşallah sen güzel sonuç alırsın Kalimeraaa ; senin yaşın kaç; herhangi bir sağlık problemin var mı? ne zamandır deniyordunuz?

29 Can'ım biz 2 ay sonra 2 yıl dolacak hiçprobkem yok hiç korunmadık ilkaşılamm sende sorun var mı yaş kaç

29 Can'ım biz 2 ay sonra 2 yıl dolacak hiçprobkem yok hiç korunmadık ilkaşılamm sende sorun var mı yaş kaç

27 yasındayım ben polikistik over sendromum var benim 18 aylık evliyim; hiç korunmamıştım. Gördüğüm ilk tedavi ve ilk aşılamaydı.

Sende ve eşinde hiç problem yoksa şansın bana gore daha yüksektir. Hayırlısı olsun inşallah! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…