- 10 Mayıs 2016
- 32
- 47
- 18
- 38
Evet Can'ım perhiz süresinin az olması etken. Bizim 46 milyon çıktı 15 milyon yıkamadan sonra enjekte edilen . Allah'ın takdiri Can'ım 1 yumurta 1 sperm sonuçta oluşturanEvet yıkanmadan once 19 milyon civarıydı.
Daha once spermiyogram sonucu 274 milyon cıkmıştı bu sonuca biz de çok şaşırdık. Ama perhiz süresi 36 saatti sanırım o yüzden bu kadar düşük çıktı.
Evet Can'ım perhiz süresinin az olması etken. Bizim 46 milyon çıktı 15 milyon yıkamadan sonra enjekte edilen . Allah'ın takdiri Can'ım 1 yumurta 1 sperm sonuçta oluşturan
İnşalllah Can'ım allahım en hayırlısını nasip etsin hepimiz için dualarınızaihtiyacım var13 gün sonra insallah güzel haber alırsın canım, Burayla da paylaşmayı unutma sonucunu olur mu :)
arkadaşlar doktorum gonal-f diye bi ilaç iğne başladı bana. ilaçlarla yumurtam oluşöadı ancak 1 tane oldu. bu iğne ile aşılamaya yetecek kadar yumurtam oluşur mu acaba
benim tek yumurtam olmuştu femara ile ama doktor denemedi olmaz diye. bu ay iğneye başladı olursa aşılama yapacak.
hm. ne güzel ya inşallah benim de tutar.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBiz tek yumurtayla denedik çok şükür oldu. Gelişir yani pko da bi anda artış oluyor diye düşük doz kullandık biz. Bende tek yumurta oldu ama daha fazla yumurtası olanda oluyor
hm. ne güzel ya inşallah benim de tutar.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah. Sende pozitif sonuç alırsın inşallah
Insallah bebis geliyorMerhaba kızlar öncelikle rabbim tüm isteyenlere bebis nasip etsin beklemesi çok zor . Bende 2 buçuk yıldır bekliyorum daha önce sağlıksız hamilelikkerim oldu ve 1 yıldır hiç hamile kalamadım . Bu ay aşılama oldum ve aşılama olalı henüz bugün 7. Günüm . Asılama dan 1 buçuk gün önce çatlama iğnesi vuruldum . Çatlama ignesinden sonra 6.günü test yaptım negatif çıktı . Çatlama ignesinden sonra 8. Günü yani bugün test yaptım silik çıktı sizce umit var mı kızlar ? Eki Görüntüle 1838449
Bugun yaptım bişey çıkmadı cnm tekrar test yapmak için pazartesi yi bekliycem. Ama sanırım ben hamile Değilim .sen kaçıncı günündesin?Insallah bebis geliyornormal mi 8. Gun pozitif gozukmesi hani kacinci gunde cikiyor. Ben de yaptiracam kismetse
Ilac tan mi pozitif cikti acaba hayirlisi insallah cikar Ben gelecek ay yaptiracam suan hormon ilaci kullaniyorum ilac bitince ignelere baslayacam asilamada ne kadar sansimiz var acaba keske daha fazla beklemesek.Bugun yaptım bişey çıkmadı cnm tekrar test yapmak için pazartesi yi bekliycem. Ama sanırım ben hamile Değilim .sen kaçıncı günündesin?
Aşılama da sanş oranı %15 en fazla %20 arasında cnm ama ilk aşılama ile hamile kalan baya cok insan var . İnşallah tedavin çok olumlu gider :)Ilac tan mi pozitif cikti acaba hayirlisi insallah cikar Ben gelecek ay yaptiracam suan hormon ilaci kullaniyorum ilac bitince ignelere baslayacam asilamada ne kadar sansimiz var acaba keske daha fazla beklemesek.
Tesekkur ederim insallah guzel haberler veririz birbirimize normalde de %20 degil mi bunda herhalde azcik mudahale olacakAşılama da sanş oranı %15 en fazla %20 arasında cnm ama ilk aşılama ile hamile kalan baya cok insan var . İnşallah tedavin çok olumlu gider :)
İnşallah cnm ne müdahalesi ?Tesekkur ederim insallah guzel haberler veririz birbirimize normalde de %20 degil mi bunda herhalde azcik mudahale olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?