Ah bu erkekler gerçekten çok acımasız biz o kadar tedavi görüp o kadar zorluk çekiyoruz ama anlayan yok. Ne oldu bilmiyorum canım ama üzülme ne olur Allah gönlüne ferahlık versin. Takmalara çalışHiç çocuğum olmasın diye dua edeceğim aklıma gelmezdi üstelik bu kadar çabalarken dün gece aglaya aglaya çocuğum olmasın diye dua ettim bu adam bu çocuğu haketmiyor belki bende etmiyorum ilaçlarımi kullanmayi bıraktım yarın sabah da konuşup anlaşmalı bosanalim diyeceğim suan bu evin içinde siginti gibiyim Rabbim huzurla dolup taşan evlere çocuk nasip etsin
Hiç çocuğum olmasın diye dua edeceğim aklıma gelmezdi üstelik bu kadar çabalarken dün gece aglaya aglaya çocuğum olmasın diye dua ettim bu adam bu çocuğu haketmiyor belki bende etmiyorum ilaçlarımi kullanmayi bıraktım yarın sabah da konuşup anlaşmalı bosanalim diyeceğim suan bu evin içinde siginti gibiyim Rabbim huzurla dolup taşan evlere çocuk nasip etsin
15 gün sınraArkadaslar doktorunuz asilamadan kac gün sonra kanda baktırın dedi
Bana 12 gün sonra dediler acaba catlatma iğnesinden dolayi mi tahlil tarihini erken söylediler ben pregnyl 5000 den iki toz bi sıvı vurulmustum birde gece rüyamda doğum sancısı çektim hastaneye yattım 2 gün dogurmak için cabala dim rüyada olsa güzel bir duyguymus bi uyandım belim kasiklarim acayip ağrıyor15 gün sınra
Saraçoğlu, soğan suyu kullanırken ilaçlarınızı ihmal etmeyin diyor canım. böğürtlen suyunu ilk defa senden duyuyorum. başka bir topikte arkadaşı biri ilk ay soğan suyu kullanmış, ikinci ay hayıt suyu içmiş ve hamileymiş. okuduğu duaları da yazmış. bulursam paylaşayım sizinle@Bebekimsinelvin33 S sevinc-1 kızlar eşlerinizin problemi var mıydı?soğan kürü yaparken ilaç vs kullanmak gerek mi?sopan kürü mü böğürtlen kökü mü?yada hayız suyu mu?bu konularda yorum yaparsnaz sevinirm.
çok şükür kistim yoktu ama hiç zamanında adet olmadım ilaçlar dışında hep 1.5-2 ayda bir bazen 3-4 ay olmazdım 9 aylıkevliyim 7-7.5 aydır mücizemizi bekliyorduk normal denedik olmadı sonra araştırmaya başladım her gittiğim dr bişey dedi ama ortak olan tek şey yumurtalıklarımın tembel olmasıydı rahimde çöküntü var dediler perde olabilir dediler rahim duvarın kalın dediler vs. şubatta 15 gün ama arada kaçırdıklarım oldum soğan kürü kullandım sadece 1 kutu inofolik 1 kutu da cyclo progynova ama bu adet düzenlemek içindi o ay çok ümitlenmiştim belirti arıyordum soğan kürü topiğinde okuduklarım inandırmıştı tabi ilaç içince adet oldum ama hala inanmıyor aceba üstünemi oluyorum diyordum kendime itiraf edemiyordum tam o ara o topikte ilk ay soğan kürü sonra hayıt suyu içip hamile kalan biri sevincini paylaştı ona sordum nasıl ney diye sağolsun anlattı bnde bulunduğum yer çok küçük bi ilin ilçesi olduğu için bulma şansımın hiç olmadığını düşünürken aktara söledim o da sipariş olarak toptancısından sadece bana getirdi 20-25 gün onu kullandım meğer geçen ayın sonunda hamileymişim sonra izne gittik geldik onu içmeyide bıraktım unuttum izinde 3 ayrı yere gidip muayene oldum her seferinde alttan hepsi farklı şeyler söledi karar verdim son çare rahim filmiydi o da evleneli 1 yıl olmayınca çekilmiyo ama söylenene göre ortada sıkıntı var ama beklemek gerek bizim resmi nikahta martta 1 yıl olduğu için oldu diyip bu adetten sonra kesinlikle çekilecektim ki ve adet olacağım diye bekliyorken olamıyo olduğum için sadece bn gidecem kan tahlili yapacak sonra yine negatif bana adet söktürücü yazacak derken masaya uzandım ultrason için pko varmı dedi bn duraksadım yani aşırı tüylenme felan yok ama hep geçikiyorum dedi jel sürüp cihazı tutmasıyla sana hamilesin desem dedi yok artık ciddi misiniz dedim yani direk keseciğimi gördüm şükürler olsun
veee tabiki dua dileğinin kabul olması için 3 defa duhan suresi okudum 313 ayetel kürsi 70 yasinin 10 tanesini okudum ama tamamlayacağım inş.
41 adet
Ahmet Ziyâeddin Gümüşhânevi hazretleri buyuruyor ki:
“Muyiddin-i Arabî hazretlerine ait aşağıdaki duayı(41) defa okuyup hacetini Allah’a arz eden kimsenin dileği kabul olur.” (M.Ahzâb)
“Bismillahirrahmanirrahıym.YÂ kâdiru Yâ zâhırı Yâ bâtınü yâ latıyfü yâ habîru kavlihül hakku ve lehül mülkü yevme yünfehu fis sûri âlimül ğaybi veş şehâdeti ve hüvel hakimül habir.”
bide yine kk da topikde denk geldi hacet namazı kılıyorsunuz dileğinizi dileyip 99 lu tesbihe her boncuğa 3 ihlas 1 fatiha enson bu baştaki uzun boncuk olan imameye de okuyup yani 300 ihlas 100 fatiha okuyoruz tesbihi evin bn kimsenin girmeyeceği görmeyeceği bi odasına kıbleye doğru asıyoruz( çünkü gören soracak açıklama yapmak gerekecek felan ) okuduğum kişiler balkona asmış bn mevsimden dolayı düşer ıslanır kopar diye eve astım ve dua ederken adak niyetinde dileğim kabul olursa 41 tesbih alıp dağıtacağım diyorsun dilek kabul olana kadar tesbihi asılı yerden almıyorsun dilek kabul olunca ister 41 kişiye dağıtıyosun ister camiye veriyorsun
vee bu topikte (http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103/) tüm arkadaşlardan ve@SEMA GUZEL den Allah razı olsun son 2 listede bnde duaya katıldım meğer benim meleğim benimleymiş bnm haberim yokmuş Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin nolur sıkıntı etmeyin sıkıntı etmek stres yapmakla zaten olmuyo akışına bırakın tedbiri alın ve Allah a bırakın Rabbim sonrasını verir elbet birgün olacağına inanın ama niye olmuyo demeyin
kızlar aldığım hayıt suyu bu 1 lt 2-3 çay kaşığı hayıt suyunu kahve fincanına koyup üzerine su ekleyip içtim
hakkında hayırlısı olsun canım. Her zaman dualarımda olacaksın inşallah. habersiz bırakma bizi.Merhaba kızlar ben hala adet olmadım. Bugün aşılamadan sonraki 16. günüm, çatlatma iğnesinden 18. günüm. Ben bu ay kendiliğinden adetin gelmesini beklicem. Sonra da kendi kendime bir tedavi şekli oluşturup onu izlicem. Bugün doktora gittim kist, vs hiçbir şey yok dedi. Buna istinaden birdaha diğer ay adete kadar gitmicem.
* 1 ay boyunca birdaha doktora gitmicem
* Bu siteye veya internette herhangi bir siteden herhangi bebekle ilgili bir bilgi okumucam, araştırmıcam.
* Diğer adet gecikmesi olana kadar hiçbir şekilde test yapmıcam.
* Biraz daha keyifli zaman geçirip, kafamı boşaltıcam.
*Ama boşta durmucam okadar doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyr. Aynı tedaviiyi uyguluyor. Bu ay kendi kendimin doktoru olucam.
Allah yardımcmz olsun. Olumlu sonuç alırsam size yazıcam. Sağlıcakla kalın, dualarımdasınız
S sevinc-1 benden de alın o kadar,bende çok bu tarz sitelerde takılmayacam,bu haftasonuna doğru dr gitcm bende tam sökülmedim adetim üzerinden 3 gün geçti,klomen geçen ay iyş gelmişti,2. Kullanışım olacak,+hayıt suyu aldm onu içeçem,gelecek ayda soğan kürü böyle takılacam bakacam sonbahara kadar olmadı en son tüp bebek ,Allahın vardr bir bildiği,herşeyin hayırlısı olsun,zamanı demek varmışMerhaba kızlar ben hala adet olmadım. Bugün aşılamadan sonraki 16. günüm, çatlatma iğnesinden 18. günüm. Ben bu ay kendiliğinden adetin gelmesini beklicem. Sonra da kendi kendime bir tedavi şekli oluşturup onu izlicem. Bugün doktora gittim kist, vs hiçbir şey yok dedi. Buna istinaden birdaha diğer ay adete kadar gitmicem.
* 1 ay boyunca birdaha doktora gitmicem
* Bu siteye veya internette herhangi bir siteden herhangi bebekle ilgili bir bilgi okumucam, araştırmıcam.
* Diğer adet gecikmesi olana kadar hiçbir şekilde test yapmıcam.
* Biraz daha keyifli zaman geçirip, kafamı boşaltıcam.
*Ama boşta durmucam okadar doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyr. Aynı tedaviiyi uyguluyor. Bu ay kendi kendimin doktoru olucam.
Allah yardımcmz olsun. Olumlu sonuç alırsam size yazıcam. Sağlıcakla kalın, dualarımdasınız
Biliyo musun, ben bu forumda birşeye dikkat ettim, mesela 1-2 yıl önce ciddi bir problemle bu sürece başlamış ve inanılmaz umutsuzluğa kapılmışken bugün hamileliğinin bilmem kaçıncı ayının nasıl geçtiğini konuşanlar var.life__ şükür iyiym canım. daha doğrusu iyi diyelim iyi olalım. ruhsal yönden çökmüş durumdayım şuan. bugün tekrar doktora gideceğim bakalım. hiç olumlu düşünemiyorum ama gitmek zorundayım. doktorumla bu ay aşılama yapıp yapmayacağımızı konuşacağım. tahminen bu haftasonuna doğru adet olmam gerekiyor. hayırlısı bakalım.
Çok sağol canım Allah razı olsun senden. Beni teskin ediyorsun. Haklısın, ne demişler nefes alıyorsan hala umudunu kaybetme. Bende hep dik durmaya çalışıyorum Rabbime inanıyorum yalvarıyorum, hayırlısını diliyorum ama bazen anlık veya günlük zayıflıktan oluyor. Hayırlısı bakalım. Vermek olmasaydı istemek olmazdı.Biliyo musun, ben bu forumda birşeye dikkat ettim, mesela 1-2 yıl önce ciddi bir problemle bu sürece başlamış ve inanılmaz umutsuzluğa kapılmışken bugün hamileliğinin bilmem kaçıncı ayının nasıl geçtiğini konuşanlar var.
Sen de şuna inan ki, 1-2 yıl sonra inşallah sen de dahil buradakilerin %90 ı aynı yoldan geçmiş ve aynı sonuca ulaşmış olacak. Umudunu kaybetme sakın
Benim tedavi oldugum hastanede 12.gun baktiriyorlar.bence kan ver.belli olur.insallah hayirliysa guzel haber alirsinKızlar merhaba , 2. Asilamami oldun bu gün 14. Günü sizce test yapmalı miyim ya ?karnım ağrıyor goguslerim de şişti adet olacakmışım gibi inş bu sefer Tutar ;(
Rabbim bu mübarek günde isteyen herkese aratmadan bebisini versin inş
Hayırlı kandiller bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?