benim yumurtlayamama sorunum var canım kolay kolay kaliteli yumurta olmuyor. iğne ile 2 tane oldu. doktor aşılama yapalım mutlaka dedi.oldu bugün bakalım sonuç ne olacak. inşallah olumlu sonuçlar alırız. sizin sorun neydi.
benimdeAynen cnim.bende de o sorun war.polikistik over yani adi da.
benimde
Âmin inşallah Rabbim sizede tez vakitte nasip eylesin hep dua ediyorum edicem bekleyenler için
İnşallah canım inşallah. Bakalım.Ins Rabbim ol der ve oluverir cnm
Hayir bana asilama yapti doktor hemn sonrasinda catlatma ignesi vurdu anlamadm ama oyle yaptiİnşallah ya. Size aşılama yı 36. Saatten sonra mi yaptı doktor
Saol cnm darisi basina ins...ben asilamami 26 aralikta yaptrdm suan 7 aylik hamileyim benm hic belirtim olmamisti aslinda belirti bence psikolojik ilk asilamamda daha cok belirtim vardı ama tutmadi ikincide hic belirti yoktu ama tuttu .benm yumurtaliklarm tembeldi igne ile buyutup asilama yaptilarTebrikler cnm.ozel olmazsa asilama nedeniniz neydi?bnde cuma gunu oldum asilama.4.gun bugun.puregon igne kullandik.sonrada pregnly atildi.bekliyoruz ins Rabbim cumle isteyene nasib eder.senin asilaman nezaman oldu?4.gunde belirtilerin warmiydi?
kusura bakma özel ama daha sonra siz de birliktelik oldu muHayir bana asilama yapti doktor hemn sonrasinda catlatma ignesi vurdu anlamadm ama oyle yapti
Saol cnm darisi basina ins...ben asilamami 26 aralikta yaptrdm suan 7 aylik hamileyim benm hic belirtim olmamisti aslinda belirti bence psikolojik ilk asilamamda daha cok belirtim vardı ama tutmadi ikincide hic belirti yoktu ama tuttu .benm yumurtaliklarm tembeldi igne ile buyutup asilama yaptilar
Evet ertesi aksam olmustu ve ondanda iki gun sonra olmustu cnmkusura bakma özel ama daha sonra siz de birliktelik oldu mu
Benm de iki tane buyumustu gonal-f igne ile biri 22mm dgeri ise 19mm olmustu oyle asilama yapilmisti çatlatma igne mi asilamadan 15 dakika sonra yapildi yarim saat sonrada ayrildm hastanedenPkosun yani cnim sende benim gbi oylemi???aynen benimkilerde oyle tembeller.puregonla buyuttuk bukez.2tane oldular 18cm.pregnlyle catlatildi.peki senin kac yumurtannolmustu cnm rahim filmi falan cekilmismiydin oncesinde?
Benm de iki tane buyumustu gonal-f igne ile biri 22mm dgeri ise 19mm olmustu oyle asilama yapilmisti çatlatma igne mi asilamadan 15 dakika sonra yapildi yarim saat sonrada ayrildm hastaneden
benim sadece aşılama oldu tutar mı acabaBende doktoruma nasil olur dedim ama ben boyle yapiyorum dedi ilk asilamam tutmadi ikincisi tuttu şükür hatta doktorum ismi Baris mulayim antalyada google da arastrip oyle gitmistm
Bende doktoruma nasil olur dedim ama ben boyle yapiyorum dedi ilk asilamam tutmadi ikincisi tuttu şükür hatta doktorum ismi Baris mulayim antalyada google da arastrip oyle gitmistm
Eşim de morfoloji bozukluğu ve Sperm yavaşlığı var cnm ztn sorun olunca da aşılama ile ilk önce deneniyor ya ondan denedik ama olmadı malesef bakalım nasip kısmet tabiki korunmiycam ama olucagini da pek sanmıyorum inş sen güzel haberler verirsinkarsi tarafta sorun mu vardi? vardiysa onu cozmeden niye asilama yapti? insallah gerek kalmaz ramazan suprizi gelir Allah buyuk bakalim neler degisecek eylule kadar hayatimizda
Eşim de morfoloji bozukluğu ve Sperm yavaşlığı var cnm ztn sorun olunca da aşılama ile ilk önce deneniyor ya ondan denedik ama olmadı malesef bakalım nasip kısmet tabiki korunmiycam ama olucagini da pek sanmıyorum inş sen güzel haberler verirsin[/QUOTE Allah sifa versin zamani geldiginde bahaneler kalkar aradan insallah. ben de iki gun oldu ignelere basladim sonumuz hayir olsun guzel allahim tum evlat isteyenlerin dualarini kabul etsin insallah.iyi dilegin icin tesekkur ederim insallah bu ay olmadiysa gelecek ay senden de guzel haberler aliriz.
Allah izin verirse nasibinde varsa neden olmasn ins olur cnmbenim sadece aşılama oldu tutar mı acaba
İnşallah canım. Dua et bizlere. Ne de çok lafa tuttum seni. En son bebeğinin cinsiyeti ne :)Allah izin verirse nasibinde varsa neden olmasn ins olur cnm
Herzamn dualarim bu yoldaki arkadaslarm icindr ins en kisa surede sizlerde kavusursnz cinsiyetimiz kizİnşallah canım. Dua et bizlere. Ne de çok lafa tuttum seni. En son bebeğinin cinsiyeti ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?