26 kuzum bizim ilk bebek olcak insallah sizinİnş bu kes tutunacak bebislerimiz ben inaniyorum cnm
Bu arada yas kaç cnm benin 30 yaslandik artik
Amiiiinnnn insallah tatlimDua etmek bizden taktir Allah tan Rabbim hakkimizda hayirli olan neyse onu versin ( AMİNN )
26 kuzum bizim ilk bebek olcak insallah sizin[/QUO. İki sene önce iki aylik bebeğime düşük yaptim cnm malesef kucagima almak nasip olmadi ilk bebisimizde inş bu sefer Rabbim nasip eder çok uzulmustum
İki sene önce iki aylik bebeğime düşük yaptim cnm malesef kucagima almak nasip olmadi ilk bebisimizde inş bu sefer Rabbim nasip eder çok uzulmustum26 kuzum bizim ilk bebek olcak insallah sizin
Hadi ya tatlim gelmis gecms olsun uzuldum kuzum ya kiyamam Rabbim bu sefer sagsalim dogup kucagina almayi nasip etsnİki sene önce iki aylik bebeğime düşük yaptim cnm malesef kucagima almak nasip olmadi ilk bebisimizde inş bu sefer Rabbim nasip eder çok uzulmustum
Sagolasin canim amin inş rabbim hepimizin yardimcisi olsunHadi ya tatlim gelmis gecms olsun uzuldum kuzum ya kiyamam Rabbim bu sefer sagsalim dogup kucagina almayi nasip etsn
Çok opuyorum seni cnm desteğin ve güzel dileklerin için tsk ederim iyi uykular sanaHadi ya tatlim gelmis gecms olsun uzuldum kuzum ya kiyamam Rabbim bu sefer sagsalim dogup kucagina almayi nasip etsn
Mrb angelcim bugün yine belim agriyo fazla ayakta kalamiyorum dinlene dinlene evin isini yapiyorum biraz akintim var yorgun hissediyorum kendimi bunun dişinda fazla biseyim yok sende neler oluyor bakiyim şekerim:)Kizlar nasilsniz bakalm bugun neler hissediyrsunuz
Valla kuzum bnm bugun agrim az dun siddetliydi bugun 8.gunum cok yorma tatlm kendini ben dun cok yordum ondan siddetliydi agrmkimsecikler yokk yaww
Anladim cnm sende yorma kendini az kalmis ins güzel haberini alirizValla kuzum bnm bugun agrim az dun siddetliydi bugun 8.gunum cok yorma tatlm kendini ben dun cok yordum ondan siddetliydi agrm
Cnm ya birşey sorcam sen crinone jel kullaniyomusunValla kuzum bnm bugun agrim az dun siddetliydi bugun 8.gunum cok yorma tatlm kendini ben dun cok yordum ondan siddetliydi agrm
Hayr kuzum ama duphaston die hap kullaniyrmCnm ya birşey sorcam sen crinone jel kullaniyomusun
Himm anladim cnm jeli kullandiktan sonra malum bölgede kalintilar oluyoda acaba kullananlar bu sorunu yasiyomu diye merak ettim o yüzden sormustumHayr kuzum ama duphaston die hap kullaniyrm
Bizden başka kimse yok anlasilan nerelisin tatlim benim memleket sinop ankaraya gelin geldim ankara da yasiyorumHayr kuzum ama duphaston die hap kullaniyrm
Ben kullaniyorum canim. Aynen dedigin gibi oluyo. Putur putur geliyor gun icinde.Himm anladim cnm jeli kullandiktan sonra malum bölgede kalintilar oluyoda acaba kullananlar bu sorunu yasiyomu diye merak ettim o yüzden sormustum
Sorma cnm ya mrb bu arada inş bi sikinti yaratmaz bizlere mantar falan oluşur diye korkuyorumBen kullaniyorum canim. Aynen dedigin gibi oluyo. Putur putur geliyor gun icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?