Anladm tatlm insallah bu ay olmazsn adetBizim hiç bir sorun yok olmuyor ama 3yıldr adet olmaktan bıktım
İnşallah demekten hl oldum ama olmuyor işte olcam inş senin tutmuştur yaaa umut olursun en azındanAnladm tatlm insallah bu ay olmazsn adet
Yok be kuzum nerde adet agrim basladi benim bi kac gune olurumİnşallah demekten hl oldum ama olmuyor işte olcam inş senin tutmuştur yaaa umut olursun en azından
Kaçıncı günün bnm 11 günümYok be kuzum nerde adet agrim basladi benim bi kac gune olurum
Benim de 9 oldu artikKaçıncı günün bnm 11 günüm
Hım daha erken degil mi adetin kac gunde birBenim de 9 oldu artik
Valla tatlm kullandgim ilaclardan kaynakli heralde adet gunumden erken gelmeye basladiHım daha erken degil mi adetin kac gunde bir
Valla tatlm kullandgim ilaclardan kaynakli heralde adet gunumden erken gelmeye basladi
Eet ilk asilama zaten umudm %1 ama bu adet agrisi o umudumu bile aliyr artikHım canım sıkıldı ya yine oysaki aşılama yapıyoruz beklemek adet olacagını hissetmeden daha iyii offff ilk aşılama mı
Canım normal adet günün yaklşnca oluyor muuEet ilk asilama zaten umudm %1 ama bu adet agrisi o umudumu bile aliyr artik
Eet canim oluyorCanım normal adet günün yaklşnca oluyor muu
Amin canim cumlemizinHakkında hyrlısı olsun
Valla cnm belirtiler hemen hemen ayni birazda bunyeden bünyeye de fark ediyo bazen kimisi hic bi agri sizi yasamiyo oyle hamile kaliyo kimisinde agrilari oluyor ve hamile olduğunu ogreniyo kismet cnm ya biz sitres yapmayalim en iyisiAdet belirtisi ve gebelik aynı mııı
jel sende de akıntı yapıyor mu su gıbıValla cnm belirtiler hemen hemen ayni birazda bunyeden bünyeye de fark ediyo bazen kimisi hic bi agri sizi yasamiyo oyle hamile kaliyo kimisinde agrilari oluyor ve hamile olduğunu ogreniyo kismet cnm ya biz sitres yapmayalim en iyisi
Günay din cnm ilk kullandigimda olmuyodu ama birkaç gündür aynen dediğin gibi bendede oluyo doktor bana kullandıktan sonra beş dk yat sonra kalkabilirsin dedi aksamlari kullaniyorum benjel sende de akıntı yapıyor mu su gıbı
sahurda yapıyorum ben. sonra gun ıcınde ara ara su gıbı gelıyor. galıba jel o
hmm anladım demekkı su gıbı o yapıyor. normalde benım akıntımda olur yumurtalama sonrası adete kadar. su an tabı anlamıyorum. karıstıgı ıcın.Günay din cnm ilk kullandigimda olmuyodu ama birkaç gündür aynen dediğin gibi bendede oluyo doktor bana kullandıktan sonra beş dk yat sonra kalkabilirsin dedi aksamlari kullaniyorum ben
hmm anladım demekkı su gıbı o yapıyor. normalde benım akıntımda olur yumurtalama sonrası adete kadar. su an tabı anlamıyorum. karıstıgı ıcın.
bana da 5 dk yat 10 dakka gez evde dedı =)
her seyı yapıyoruz da bakalım.hayirlisi artik cnm inş bu ay bekleyen herkez hamis olur
Sende de bel agrisi var mi cnm arada oluyor bende fazla ayakta kalamiyorumhmm anladım demekkı su gıbı o yapıyor. normalde benım akıntımda olur yumurtalama sonrası adete kadar. su an tabı anlamıyorum. karıstıgı ıcın.
bana da 5 dk yat 10 dakka gez evde dedı =)
her seyı yapıyoruz da bakalım.
yok canım bel ağrım. zaten adet önceside olmaz.Sende de bel agrisi var mi cnm arada oluyor bende fazla ayakta kalamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?