Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Adet belirtisi ve gebelik aynı mııı
Valla cnm belirtiler hemen hemen ayni birazda bunyeden bünyeye de fark ediyo bazen kimisi hic bi agri sizi yasamiyo oyle hamile kaliyo kimisinde agrilari oluyor ve hamile olduğunu ogreniyo kismet cnm ya biz sitres yapmayalim en iyisi

Valla cnm belirtiler hemen hemen ayni birazda bunyeden bünyeye de fark ediyo bazen kimisi hic bi agri sizi yasamiyo oyle hamile kaliyo kimisinde agrilari oluyor ve hamile olduğunu ogreniyo kismet cnm ya biz sitres yapmayalim en iyisi
jel sende de akıntı yapıyor mu su gıbı
sahurda yapıyorum ben. sonra gun ıcınde ara ara su gıbı gelıyor. galıba jel o

jel sende de akıntı yapıyor mu su gıbı
sahurda yapıyorum ben. sonra gun ıcınde ara ara su gıbı gelıyor. galıba jel o
Günay din cnm ilk kullandigimda olmuyodu ama birkaç gündür aynen dediğin gibi bendede oluyo doktor bana kullandıktan sonra beş dk yat sonra kalkabilirsin dedi aksamlari kullaniyorum ben

Günay din cnm ilk kullandigimda olmuyodu ama birkaç gündür aynen dediğin gibi bendede oluyo doktor bana kullandıktan sonra beş dk yat sonra kalkabilirsin dedi aksamlari kullaniyorum ben
hmm anladım demekkı su gıbı o yapıyor. normalde benım akıntımda olur yumurtalama sonrası adete kadar. su an tabı anlamıyorum. karıstıgı ıcın.
bana da 5 dk yat 10 dakka gez evde dedı =)
her seyı yapıyoruz da bakalım.

Sende de bel agrisi var mi cnm arada oluyor bende fazla ayakta kalamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…